Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
Italialaisen Terre Francescanen maustettujen oliiviöljyjen lajitelma sisältää 8 annospulloa maustettua extra virgin -oliiviöljyä. Kaikkien makujen pohjalla on kylmäpuristettu 100-prosenttisesti italialainen extra virgin -oliiviöljy.
Kreikkalainen Premium ekstra-neitsytoliiviöljy 100 ml on poikkeuksellisen matalalla happamuudella (<0,4) ekstra-neitsytoliiviöljy, jolla on poikkeukselliset fysikaalis-kemialliset ominaisuudet. Se tarjoaa uudenlaisen makuelämyksen, joka on täynnä aromia ja makua.
La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.
Espanjalaisen Oro del Desierton oliiviöljyjen lajitelma sisältää viisi erilaista monovarietal-luomuoliiviöljyä. Jokainen öljy on valmistettu vain yhdestä lajikkeesta, joten lajitelman avulla voit järjestää oman oliiviöljy-tastingin ja kokea eri lajikkeiden erot!
Balsamicon kevyt kirpeys ja makeus yhdistettynä perunalastujen suolaisuuteen luo tämän vastustamattoman yhdistelmän. Italialaisen Foxin perunalastut ovat todellisia premium-perunalastuja, jotka on valmistettu perinteisellä valmistustavalla käsin ja vain luonnollisista raaka-aineista. Näillä perunalastuilla teet arjestakin hieman juhlavampaa!
Kun haluat aitoja, artesaaniperunalastuja, italialaisen Foxin merisuolalla maustetut perunalastut ovat varmasti mieleesi! Käsityönä valmistettavat premium-perunalastut valmistetaan vain parhaista raaka-aineista ilman mitään keinotekoisia aineita. Lisäksi perinteinen valmistustapa jättää ne herkullisen paksuiksi, jolloin lastuihin syntyy niiden täydellinen maku ja suutuntuma.
Luksusten luksusta on tryffelillä ja merisuolalla maustetut, käsin valmistetut italialaisen Foxin perunalastut. Lastuissa käytetään vain luonnollisia ja aitoja raaka-aineitä ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita. Valmistus käsityönä ja perinteisellä reseptillä jättää perunalastut myös vastustamattoman paksuiksi ja aromikkaiksi.