Kreetalaisen Biolean sitruunalla maustettu luomuoliiviöljy valmistetaan kylmäpuristamalla oliivit perinteisessä kivimyllyssä yhdessä kokonaisten luomusitruunoiden kanssa. Oliiviöljyssä on käytetty ainoastaan tilalla vastuullisesti viljeltyjä Koroneiki-lajikkeen oliiveja.
Tämä Lemonio-oliiviöljy vie oliiviöljyn ja sitruunan klassisen yhdistelmän uudelle tasolle luonnollisella, raikkaalla sitruunan maullaan. Tässä on luomuoliiviöljy parhaimmillaan!
Espanjalaisen Oro del Desierton 1/10-luomuoliiviöljy on valmistajansa erikoiserä, jota on valmistettu vain 8 000 pulloa. Kyseessä on erityinen early harvest -öljy, jonka nimi kantaa early harvest -öljyille tyypillisiä numeroita.
Ensinnäkin oliivit ovat ensimmäisiä (1), joista puristetaan sadon ensimmäiset öljyt. Oliivit kerätään lokakuussa (10), jolloin suuri osa oliiveista on edelleen vihreitä. Toiseksi 1 litraan tätä premium-luokan oliiviöljyä tarvitaan 10 kiloa tuoreita oliiveja (1/10).
1/10-oliiviöljy on tuore, suodattamaton oliiviöljy, joka on herkkusuiden käytettävissä jo muutaman kuukauden kuluttua öljyn puristamisesta. Kun öljy kypsyy pullossaan, siitä tulee valmistajan muiden öljyjen kaltaista, jolloin sitä voi käyttää muiden öljyjen tapana.
1/10-öljyä kannattaa käyttää ainoastaan huoneenlämpöisenä esimerkiksi annoksien ja salaattien viimeistelyyn tai leivän kanssa dipattavaksi. Sen early harvest -ominaisuudet säilyvät 6–8 kuukautta, mutta öljyä voi käyttää vielä 18–24 kuukautta valmistuksesta.
Espanjalainen Rincón de la Subbética- extra virgin luomuoliiviöljy on Espanjan kaikkien aikojen palkituin oliiviöljy. Se on palkittu seitsemänä vuotena maailman parhaimmaksi luomuoliiviöljyksi. Sen tuoksu ja maku ovat yksinkertaisesti vastustamattomia ja laatu täydellisen tasainen. Öljy on aromiltaan tasapainoinen, moniulotteinen ja harmoninen. Kun haluat oliiviöljyltä parhautta, tässä sinulle oikea tuote!
Kreetalaisen Biolean luomuoliiviöljy on tasapainoinen, mieto ja makeahko maultaan. Tämä perinteisin menetelmin valmistettu oliiviöljy on puristettu tilan huolella valituista Koroneiki-lajikkeen oliiveista, ja sillä on todistettuja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Miedon makunsa ansiosta se sopii täydellisesti annosten viimeistelyyn peittämättä niiden makua omalla aromillaan. Kokeile öljyä myös salaatinkastikkeissa, marinadeissa tai vaikka leivän päällä ja nauti luonnollisen hyvän olon tuojasta.
Italialaisen Frantoio D’Orazion Monocultivar-lajitelmaan kuuluu neljä eri monovarietal-oliiviöljyä. Jokainen öljy on siis valmistettu vain yhdestä alueella kasvavasta lajikkeesta. Lajitelma on hieno ja korkealaatuinen läpileikkaus alueen perinteisiin oliivilajikkeisiin ja -öljyihin. Tässä on loistava lahja herkkusuille, itselleen tai toiselle.