Italialaisen Frantoio D’Orazion Monocultivar-lajitelmaan kuuluu neljä eri monovarietal-oliiviöljyä. Jokainen öljy on siis valmistettu vain yhdestä alueella kasvavasta lajikkeesta. Lajitelma on hieno ja korkealaatuinen läpileikkaus alueen perinteisiin oliivilajikkeisiin ja -öljyihin. Tässä on loistava lahja herkkusuille, itselleen tai toiselle.
Hanki nyt yhteispakkauksessa La Maison Alziarin huippulaatuinen Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy sekä sen tarjoiluun täydellisesti sopiva metallinen kaatokannu.
Italialaisen Frantoio D’Orazion Oltamare-oliiviöljyssä käytetyt kahdeksan eri lajiketta luovat harmonisen aromien sinfonian. Tämä korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy on maultaan kevyen hedelmäinen, ja sen tuoksussa korostuvat lehtien ja ruohon vivahteet. Frantoio D’Orazion Opera-sarjan oliiviöljyjen pulloissa on jokaisella eri tuotteella yksilöllinen ja kaunis kuosi, joka tekee oliiviöljystä kauniin välimerellisen elementin keittiöön.
Terre Francescanen Rossa- extra virgin -oliiviöljy on Umbrian alueelle tyypillinen tuote, joka on suojattu D.O.P.-alkuperämerkinnällä. Se on valmistettu Umbrian kivisillä rinteillä, Assisin ja Spoleton kaupungin ympärillä kasvaneiden oliivipuiden oliiveista. Öljy sisältää 60 % Moraiolo-lajiketta sekä Frantoio ja Leccino-lajikkeita.
Rosso-oliiviöljyn maussa on Umbrian öljyille tyypillistä pistävyyttä, mutta sitä leikkaa Frantoio-lajikkeen makeus. Tämä sopii erityisesti niille, jotka arvostavat öljyssä voimakasta makua hedelmäisyyden sijaan sekä tomaatinlehtisiä ja virheitä aromeja.
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.