Terre Francescanen luomuoliiviöljy BIO on 100-prosenttisesti italialaista ja 100 prosenttia luomua. Öljy on eri lajikkeista tehty sekoitus, johon on valittu Italian parhaimmat luomuviljellyt oliivit. Oliiviöljyssä on voimakas hedelmäinen aromi, jota täydentävät ruohomainen ja artisokkamainen aromi. Kokeile esimerkiksi carpacciossa, tomaatti-mozzarellasalaatissa tai vihanneskeiton päällä!
Italialaisen Frantoio D’Orazion Monocultivar-lajitelmaan kuuluu neljä eri monovarietal-oliiviöljyä. Jokainen öljy on siis valmistettu vain yhdestä alueella kasvavasta lajikkeesta. Lajitelma on hieno ja korkealaatuinen läpileikkaus alueen perinteisiin oliivilajikkeisiin ja -öljyihin. Tässä on loistava lahja herkkusuille, itselleen tai toiselle.
Espanjalainen Rincón de la Subbética- extra virgin luomuoliiviöljy on Espanjan kaikkien aikojen palkituin oliiviöljy. Se on palkittu seitsemänä vuotena maailman parhaimmaksi luomuoliiviöljyksi. Sen tuoksu ja maku ovat yksinkertaisesti vastustamattomia ja laatu täydellisen tasainen. Öljy on aromiltaan tasapainoinen, moniulotteinen ja harmoninen. Kun haluat oliiviöljyltä parhautta, tässä sinulle oikea tuote!
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.