Chateau Virantin Fruité Mûr -oliiviöljy on palkittu ja korkealaatuinen oliiviöljy. Se on maultaan pehmeä ja hyvin hedelmäinen. Siinä on matala happopitoisuus, vain <0,3 %. Kokeile niin suolaisissa ruoissa kuin leivonnassa voin korvaajana!
Italialaisen Terre Francescanen maustettujen oliiviöljyjen lajitelma sisältää 8 annospulloa maustettua extra virgin -oliiviöljyä. Kaikkien makujen pohjalla on kylmäpuristettu 100-prosenttisesti italialainen extra virgin -oliiviöljy.
La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.
Une huile douce, complexe et équilibrée !
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin oliiviöljyt ovat maan palkituimpia oliiviöljyjä. Tämä pelkistä Salonenque-oliiveista valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy on mieto ja keveä mutta silti tasapainoisen aromikas. Oliivit kerätään valmistajan omilta tarhoilta ja kylmäpuristetaan heti keruun jälkeen, mikä säilöö öljyn aromit ja antioksidantit sekä varmistaa alhaisen happopitoisuuden. Öljystä voi löytää niin artisokan, pähkinän kuin vihreän omenan aromeja. Keveytensä takia öljy sopii erityisen hyvin myös keveille ruoille, kuten erilaisille risotoille, pastoille, gratiineille, kalalle, keitetyille vihanneksille sekä salaateille.
Kreetalaisen Biolean sitruunalla maustettu luomuoliiviöljy valmistetaan kylmäpuristamalla oliivit perinteisessä kivimyllyssä yhdessä kokonaisten luomusitruunoiden kanssa. Oliiviöljyssä on käytetty ainoastaan tilalla vastuullisesti viljeltyjä Koroneiki-lajikkeen oliiveja.
Tämä Lemonio-oliiviöljy vie oliiviöljyn ja sitruunan klassisen yhdistelmän uudelle tasolle luonnollisella, raikkaalla sitruunan maullaan. Tässä on luomuoliiviöljy parhaimmillaan!