Italialaisen Terre Francescanen maustettujen oliiviöljyjen lajitelma sisältää 8 annospulloa maustettua extra virgin -oliiviöljyä. Kaikkien makujen pohjalla on kylmäpuristettu 100-prosenttisesti italialainen extra virgin -oliiviöljy.
Kreetalaisen Biolean luomuoliiviöljy on tasapainoinen, mieto ja makeahko maultaan. Tämä perinteisin menetelmin valmistettu oliiviöljy on puristettu tilan huolella valituista Koroneiki-lajikkeen oliiveista, ja sillä on todistettuja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Miedon makunsa ansiosta se sopii täydellisesti annosten viimeistelyyn peittämättä niiden makua omalla aromillaan. Kokeile öljyä myös salaatinkastikkeissa, marinadeissa tai vaikka leivän päällä ja nauti luonnollisen hyvän olon tuojasta.
Chateau Virantin Fruité Mûr -oliiviöljy on palkittu ja korkealaatuinen oliiviöljy. Se on maultaan pehmeä ja hyvin hedelmäinen. Siinä on matala happopitoisuus, vain <0,3 %. Kokeile niin suolaisissa ruoissa kuin leivonnassa voin korvaajana!
Italialaisen Frantoio D’Orazion laadukas Simone- extra virgin -oliiviöljy on ns. monovarietal oliiviöljy, eli se on tehty ainoastaan alueen Simone-lajikkeen oliiveista. Se on maultaan kevyt ja hienostunut. Suutuntuma on melko katkera, ja siinä on keskivahvaa pippurisuutta.
Simone-lajike on jo pitkään Apulian Conversano-alueella viljelty lajike, joka saa sille tyypillisen arominsa alueen maaperästä ja ilmastosta.
Tämä öljy on ollut Frantoio D’Orazion ylpeydenaihe jo 50 vuotta!
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!