Kreikkalainen Premium ekstra-neitsytoliiviöljy 100 ml on poikkeuksellisen matalalla happamuudella (<0,4) ekstra-neitsytoliiviöljy, jolla on poikkeukselliset fysikaalis-kemialliset ominaisuudet. Se tarjoaa uudenlaisen makuelämyksen, joka on täynnä aromia ja makua.
L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.
Chateau Virantin Fruité Mûr -oliiviöljy on palkittu ja korkealaatuinen oliiviöljy. Se on maultaan pehmeä ja hyvin hedelmäinen. Siinä on matala happopitoisuus, vain <0,3 %. Kokeile niin suolaisissa ruoissa kuin leivonnassa voin korvaajana!
Une huile de caractère pour les mets de caractère !
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Aglandau-oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole 2020 -kilpailun kultamitalilla. Tämä voimakas ja jopa pippurinen ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan ainoastaan aglandau-lajikkeen oliiveista, jotka kasvavat tuottajan omilla tarhoilla. Keruun jälkeen oliivit kylmäpuristetaan heti tilan omalla puristamolla. Näin öljyyn saadaan parhaiten säilöttyä sen aromit ja korkea antioksidanttipitoisuus sekä happamuus saadaan pidettyä mahdollisimman matalana. Kokonaisuus on tasapainoinen, moniulotteinen, harmoninen ja pitkään viipyilevä. Öljyn runsaista aromeista löytyy muun muassa tuoretta ruohoa, tomaatinlehtisyyttä, pihlajanmarjaa ja basilikaa. Voimakkuutensa ansiosta Aglandau-oliiviöljy sopii voimakkaammillekin ruoille, kuten ratatouillelle sekä muilla tomaattipohjaisille padoille ja kastikkeille, lihalle, anjoviksen kanssa ja aioliin.
Une huile douce, complexe et équilibrée !
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin oliiviöljyt ovat maan palkituimpia oliiviöljyjä. Tämä pelkistä Salonenque-oliiveista valmistettu ekstraneitsytoliiviöljy on mieto ja keveä mutta silti tasapainoisen aromikas. Oliivit kerätään valmistajan omilta tarhoilta ja kylmäpuristetaan heti keruun jälkeen, mikä säilöö öljyn aromit ja antioksidantit sekä varmistaa alhaisen happopitoisuuden. Öljystä voi löytää niin artisokan, pähkinän kuin vihreän omenan aromeja. Keveytensä takia öljy sopii erityisen hyvin myös keveille ruoille, kuten erilaisille risotoille, pastoille, gratiineille, kalalle, keitetyille vihanneksille sekä salaateille.