Espanjalaisen Oro del Desierton Picual-luomuoliiviöljy valmistetaan aikaisin kerättävistä Piqual-lajikkeen nuorista oliiveista. Öljy kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti, ja näin saadaan rajoitetun erän huippulaadukas extra virgin -luomuoliiviöljy. Öljyn tuoksussa on paljon hedelmäisyyttä ja vastaleikatun ruohon aromia. Öljy ei ole kovin voimakas, ja sen jälkimaussa on aistittavissa tuoretta vihersalaattia ja aavistus karvautta.
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Biolean appelsiinilla maustettu kreetalainen luomuoliiviöljy on ainutlaatuinen eksotiikkaa ja raikkautta huokuva oliiviöljy. Öljy valmistetaan puristamalla tilalla viljellyt ja tarkkaan valitut Koroneiki-oliivit kivimyllyssä yhdessä tuoreiden hapanappelsiinien kanssa. Näin syntyy öljy, jossa on raikas häivähdys lempeää appelsiininkukkaa ja kirpeää appelsiinia. Tässä on todellinen herkkuöljy ruoanlaittoon ja salaateille.
Saat meiltä La Maison Alziarin oliiviöljypakkauksiin ja etikkapulloihin täydellisesti sopivan kaatonokan. Sen avulla voit annostella öljyjä ja etikoita entistäkin helpommin ja siistimmin.
Italialaisen Terre Francescanen maustettujen oliiviöljyjen lajitelma sisältää 8 annospulloa maustettua extra virgin -oliiviöljyä. Kaikkien makujen pohjalla on kylmäpuristettu 100-prosenttisesti italialainen extra virgin -oliiviöljy.