Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.
Espanjalaisen Oro del Desierton Arbequina-luomuoliiviöljy on early harvest -öljy, eli se valmistetaan sadon ensimmäisistä, lokakuussa poimittavista oliiveista. Kyseessä on myös ns. monovarietal-öljy, jossa on käytetty ainoastaan yhtä oliivilajiketta samalta alueelta. Arbequina-oliiviöljy on mukavan pehmeä ja hedelmäinen öljy, jossa on runsaasti mantelin aromeja. Kokeile sitä erityisesti jälkiruoissa, kuten tuoreiden, hunajalla maustettujen appelsiiniviipaleiden kera. Se sopii myös loistavasti kastikkeisiin, kalalle ja mereneläville.
La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi.