Chateau Virantin Fruité Mûr -oliiviöljy on palkittu ja korkealaatuinen oliiviöljy. Se on maultaan pehmeä ja hyvin hedelmäinen. Siinä on matala happopitoisuus, vain <0,3 %. Kokeile niin suolaisissa ruoissa kuin leivonnassa voin korvaajana!
Kreetalaisen Biolean luomuoliiviöljy on tasapainoinen, mieto ja makeahko maultaan. Tämä perinteisin menetelmin valmistettu oliiviöljy on puristettu tilan huolella valituista Koroneiki-lajikkeen oliiveista, ja sillä on todistettuja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Miedon makunsa ansiosta se sopii täydellisesti annosten viimeistelyyn peittämättä niiden makua omalla aromillaan. Kokeile öljyä myös salaatinkastikkeissa, marinadeissa tai vaikka leivän päällä ja nauti luonnollisen hyvän olon tuojasta.
Kreikkalaisen Oleosophian Manaki First Harvest -extra virgin oliiviöljy on korkealaatuinen ja useaan kertaan palkittu oliiviöljy. Se on valmistettu lokakuussa ensimmäisinä poimituista Manaki-lajikkeen oliiveista. Öljy on ns. monovarietal-öljy, eli siinä on käytetty ainoastaan yhden lajikkeen oliiveja samalta alueelta.
Manaki First Harvest -oliiviöljy on maultaan mieto ja hyvin hedelmäinen. Siinä on runsaasti vihreitä, ruohomaisia aromeja. Parhaimmillaan se on sellaisenaan esimerkiksi salaatissa, leivän kanssa tai annoksen viimeistelyssä ilman kuumentamista.
Coupage-luomuoliiviöljy on Oro del Desierton oliiviöljymestarin oma sekoitus kolmesta eri lajikkeesta. Kyseessä on pehmeä ja keskivoimakas extra virgin -luomuoliiviöljy, joka on palkittu useaan otteeseen. Öljy valmistetaan nuorista oliiveista ja kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti. Sen ruohoinen ja tomaattinen tuoksu kehittyy suussa pehmeäksi hedelmäiseksi mauksi, jossa on mukana pippurisutta ja vain vähän karvautta.
Terre Francescanen luomuoliiviöljy BIO on 100-prosenttisesti italialaista ja 100 prosenttia luomua. Öljy on eri lajikkeista tehty sekoitus, johon on valittu Italian parhaimmat luomuviljellyt oliivit. Oliiviöljyssä on voimakas hedelmäinen aromi, jota täydentävät ruohomainen ja artisokkamainen aromi. Kokeile esimerkiksi carpacciossa, tomaatti-mozzarellasalaatissa tai vihanneskeiton päällä!