L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.
Kreetalaisen Biolean sitruunalla maustettu luomuoliiviöljy valmistetaan kylmäpuristamalla oliivit perinteisessä kivimyllyssä yhdessä kokonaisten luomusitruunoiden kanssa. Oliiviöljyssä on käytetty ainoastaan tilalla vastuullisesti viljeltyjä Koroneiki-lajikkeen oliiveja.
Tämä Lemonio-oliiviöljy vie oliiviöljyn ja sitruunan klassisen yhdistelmän uudelle tasolle luonnollisella, raikkaalla sitruunan maullaan. Tässä on luomuoliiviöljy parhaimmillaan!
Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
Kreikkalaisen Greenolian Classic-oliiviöljy on extra virgin -öljy, jolla on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4). Sen maku on hieman pistävä, vihreä ja hedelmäinen. Lisäksi mausta voi aistia Koroneiki-lajikkeelle tunnusomaisen aromin. Ruuanlaittoon öljy tuo raikkaan ja ainutlaatuisen säväyksen.
La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.