Kreikkalaisen Greenolian Classic-oliiviöljy on extra virgin -öljy, jolla on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4). Sen maku on hieman pistävä, vihreä ja hedelmäinen. Lisäksi mausta voi aistia Koroneiki-lajikkeelle tunnusomaisen aromin. Ruuanlaittoon öljy tuo raikkaan ja ainutlaatuisen säväyksen.
La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.
Espanjalainen Rincón de la Subbética- extra virgin luomuoliiviöljy on Espanjan kaikkien aikojen palkituin oliiviöljy. Se on palkittu seitsemänä vuotena maailman parhaimmaksi luomuoliiviöljyksi. Sen tuoksu ja maku ovat yksinkertaisesti vastustamattomia ja laatu täydellisen tasainen. Öljy on aromiltaan tasapainoinen, moniulotteinen ja harmoninen. Kun haluat oliiviöljyltä parhautta, tässä sinulle oikea tuote!
Biolean appelsiinilla maustettu kreetalainen luomuoliiviöljy on ainutlaatuinen eksotiikkaa ja raikkautta huokuva oliiviöljy. Öljy valmistetaan puristamalla tilalla viljellyt ja tarkkaan valitut Koroneiki-oliivit kivimyllyssä yhdessä tuoreiden hapanappelsiinien kanssa. Näin syntyy öljy, jossa on raikas häivähdys lempeää appelsiininkukkaa ja kirpeää appelsiinia. Tässä on todellinen herkkuöljy ruoanlaittoon ja salaateille.
Coupage-luomuoliiviöljy on Oro del Desierton oliiviöljymestarin oma sekoitus kolmesta eri lajikkeesta. Kyseessä on pehmeä ja keskivoimakas extra virgin -luomuoliiviöljy, joka on palkittu useaan otteeseen. Öljy valmistetaan nuorista oliiveista ja kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti. Sen ruohoinen ja tomaattinen tuoksu kehittyy suussa pehmeäksi hedelmäiseksi mauksi, jossa on mukana pippurisutta ja vain vähän karvautta.