DeliDeli Salaatit

NYT JO LEGENDAARINEN PIENI RANSKALAINEN HERKKUKAUPPA ON AVANNUT SALAATTIBAARIN

foodora

Foodora toimittaa salaatit jopa 30 minuutissa! TILAA TÄSTÄ

 

RAAKA-AINEISTA

Lähtökohtana salaattien tuotekehityksessä on ollut terveellisyys, runsaus ja hyvä maku. Salaateissa suositaan esimerkiksi hallin muiden kauppiaiden erinomaisia raaka-aineita kuten Kala Patagónicon tuorelohta, Lentävän Lehmän maukasta ja laadukasta parmesania ja Reinin Lihan kanan paistileikettä. Kananmunat tulevat Nikulan tilalta Somerolta ja salaatti Lindrothin Deli Verde puutarhalta. Oliiviöljy ja balsamico ovat DeliDelin huippulaatuiset ranskalaisen Château Virantin kultamitalipalkittu AOP extra vergin oliiviöljy ja aito Modenan 10 v. italialainen balsamico. Juomiksi valikoitui Finn Springsin lähdevesi, kivennäisvedet ja mehukivennäisvedet Keski-Pohjanmaalta, jossa luonto itse suodattaa veden Multilan lähteestä.

VALIKOIMA

Salaattimme valmistetaan päivittäin ja valikoimasta löytyvät perinteinen kana caesar- ja caesar naturel salaatti itse valmistetulla caesar-kastikkeella, tuorelohisalaatti, katkarapusalaatti käsin kuorituista katkaravuista sekä raikas vihannessalaatti. Salaattien hinnat ovat alkaen 10,50 euroa. Salaatin kylkeen voi ostaa menupaketin kuten esimerkiksi ranskalaisen kahvipaahtimon reilun kaupan espresso sekä valmistamamme maukas mantelivoilla ja aidolla aprikoosihillolla leivottu suussa sulava suklaa-aprikoosikakku, johon ei ole lisätty lainkaan sokeria.
Menupakettiin voi myös halutessaan valita käsin paistetut italialaiset peruna-, maissi-, tai juures chipsit ja raikkaan kivennäisveden. Salaatit ovat valikoimassa maanantaista perjantaihin.

HYVÄLLÄ MAULLA NIMITTÄIN ON ALKUPERÄ – SINÄ LÖYDÄT SEN MEILTÄ.

Olemme panostaneet pakkausmateriaalien ekologisuuteen ja ympäristöystävällisyyteen kaikilta osin. Takeaway materiaaleissa on käytetty mm. ekologista bagassia (valmistetaan sokerintuotannon luonnollisesta sivutuotteesta, eli sokeriruokojen varsista), maissia ja jopa nurmikkoa. Juomapullot ovat kierrätettyä muovia, joiden hiilijalanjälki on 100 % hyvitetty.

MITEN OSTAA DELIDELIN SALAATTI?

foodora

Foodora toimittaa salaatit jopa 30 minuutissa! TILAA TÄSTÄ

fiFI