Une huile entièrement Provençale!
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.
Une huile entièrement Provençale!
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi. Siististi käytettävä hanapakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.
Espanjalaisen Oro del Desierton oliiviöljyjen lajitelma sisältää viisi erilaista monovarietal-luomuoliiviöljyä. Jokainen öljy on valmistettu vain yhdestä lajikkeesta, joten lajitelman avulla voit järjestää oman oliiviöljy-tastingin ja kokea eri lajikkeiden erot!
Chateau Virantin Fruité Mûr -oliiviöljy on palkittu ja korkealaatuinen oliiviöljy. Se on maultaan pehmeä ja hyvin hedelmäinen. Siinä on matala happopitoisuus, vain <0,3 %. Kokeile niin suolaisissa ruoissa kuin leivonnassa voin korvaajana!
Acanto Botanikal on korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy, joka on valmistettu 100-prosenttisesti Picual-lajikkeesta. Sen intensiivisessä maussa on hedelmäistä vehreyttä yhdistettynä häivähdyksiin yrttisisistä, ruohomaisista, tomaatinlehtisistä, kiivin ja vihreän omenan aromeista. Öljyn suutuntumassa on katkeruutta ja pippurisuutta, jotka yhdistyvät öljyn aromeihin. Tämä oliiviöljy on lisäksi täynnä terveellisiä ominaisuuksia, kuten antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät hyvinvointiasi.
L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.
Tämä compakti laatikko sisältää mm. palkitun Chateau Virantin korkealuokkaista matalahappoista luomuoliiviöljyä Aix en Provencen alueelta. Seurana saman talon napakat Picholine oliivit. Pieni maistiainen Bretagnesta Belle Iloisen tonnikalapateen muodossa, jossa oliivia ja kaprista mausteena. Öljyn kanssa maistuu salaatin päällä Modenalainen balsamiko ja juustojen päälle ehdoton suosikki on viikunahilloke.
Tämän pakkauksen voimme muuttaa gluteenittomaksi sekä kasvisruokavalioon tai vegaaniseen ruokavalioon sopivaksi.
1618 – KORI kartonkisalkku 34,5x22x12cm
469 – Chateau Virant “Vallon des Oliviers” luomuoliiviöljy 0,5l FI-EKO-201
1517 – Aceto Balsamico di Modena IGP, Sigillo Verde 100 ml
1960 – Chateau Virant Picholines oliivit 220g
4380 – Tonnikalatahna -oliivi ja kapris 60g
5170 – Viikunahilloke 150g
Tämän laatikon sisältö sopii oivallisesti laatua arvostavalle gourmet ihmiselle. Sisällöstä löytyy todella hienoja makuja palkituista extra virgin oliiviöljystä, 50 vuotisesta sherryviinietikasta hienoihin makuyhdistelmiin kuten tryffelillä maustettuun majoneesiin tai provencelaisiin oliiveihin. Maustamiseen löytyy mm maailman kalleinta maustetta sahramia, miedosti savustettuja valkosipulilastuja tai tryffelillä maustettua suolaa. Näistä tuotteista riittää saajille pitkäksi aikaa iloa kotikeittiöihin.
1616 – KORI kartonkisalkku ikkunalla 34,5x26x11,5cm
9922 – Oro del Deserto luomu extra virgin oliiviöljy-Coupage 500 ml FI-EKO-201
1503 – Capirete Gran reserve sherryviinietikka 50v 250 ml
9202 – Grillattu artisokka oliiviöljyssä 320g FI-EKO-201
9165 – Tryffelisuola 50g
1288 – Kapris suolassa 140g
2822 – Oliivit – Provencen sekoitus kivetön 130g
5387 – La Mancha P.D.O. Sahrami 1g
5388 – Savustettu valkosipuli 40 g
4899 – Manteli creme 125g
1930 – Chateau Virant Viinihyytelö 320g
Sweet Dreams on suunniteltu makeiden ja suussa sulavien makujen ystäville. Aamu voi alkaa kupillisella Sumatra Mandheling -luomukahvia, joka sopii täydellisesti yhteen italialaisen Barberon mantelikakun kanssa. Kakku ei ole kovin makea ja se sopii jauhotonta ruokavaliota noudattavalle. Leivän päälle voi levittää pähkinäistä valkosuklaa-pistaasilevitettä tai pehmeää mantelilevitettä.
Mini-kirsikkamarengit tuovat kevyttä makeutta pieninä annoksina. Jos kaipaat todella jotain herkullista, saat sen Nocciolone-hasselpähkinäsuklaatangosta. Helppo ranskalainen suklaakakku valmistuu käden käänteessä Patelierin luomusuklaakakku mixillä. Kakusta saa nopeasti jälkiruuan lisäämällä siihen siirapissa säilöttyjä hapankirsikoita kanssa tai lemon curdia.
Tästä pakkauksesta löydät nimensä mukaisesti makeaa ja suolaista, maukasta pientä herkkua. Suolakeksit ja oliiviöljytikut voi nauttia pateiden ja hillon kanssa. Seurana vaikka salaattia, joka saa makua Blue Label Modenan balsamikokastikkeesta ja hasselpähkinöistä. Jälkiruuaksi Piedmontelaiselta talolta suklaata. Täydellinen iltapala vaikka ystävien kesken.
Tämä kätevä salkku on täynnä parhaita DeliDelin makuja ja sopii erinomaisesti mm asiakaslahjaksi.
Perinteeksi jo muodostuneet ankankoivet on helppo valmistaa purkista löytyvän ohjeen mukaan, oli saaja sitten kotikokki tai gourmet kokki. Varmasti onnistuu.
1618 – KORI kartonkisalkku 34,5x22x12cm
256 – Ankankoivet 4-5 koipea 1350g
9951 – Viinirypäleensiemen öljy DeliDeli 500 ml
4481 – Modenan Balsamico 250ml
4868 – Ranskalainen saksanpähkinäsinappi 200g
4885 – Siideri-omena-calvadoshyytelö Camembert juustolle 125g
4995 – Mansikka ja Samppanja hillo 125g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastaavaan.
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Terre Francescanen luomuoliiviöljy BIO on 100-prosenttisesti italialaista ja 100 prosenttia luomua. Öljy on eri lajikkeista tehty sekoitus, johon on valittu Italian parhaimmat luomuviljellyt oliivit. Oliiviöljyssä on voimakas hedelmäinen aromi, jota täydentävät ruohomainen ja artisokkamainen aromi. Kokeile esimerkiksi carpacciossa, tomaatti-mozzarellasalaatissa tai vihanneskeiton päällä!
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.