Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi.
Espanjalaisen Oro del Desierton oliiviöljyjen lajitelma sisältää viisi erilaista monovarietal-luomuoliiviöljyä. Jokainen öljy on valmistettu vain yhdestä lajikkeesta, joten lajitelman avulla voit järjestää oman oliiviöljy-tastingin ja kokea eri lajikkeiden erot!
Espanjalaisen Oro del Desierton 1/10-luomuoliiviöljy on valmistajansa erikoiserä. Kyseessä on erityinen early harvest -öljy, jonka nimi kantaa early harvest -öljyille tyypillisiä numeroita.
Ensinnäkin oliivit ovat ensimmäisiä (1), joista puristetaan sadon ensimmäiset öljyt. Oliivit kerätään lokakuussa (10), jolloin suuri osa oliiveista on edelleen vihreitä. Toiseksi 1 litraan tätä premium-luokan oliiviöljyä tarvitaan 10 kiloa tuoreita oliiveja (1/10).
1/10-oliiviöljy on tuore, suodattamaton oliiviöljy, joka on herkkusuiden käytettävissä jo muutaman kuukauden kuluttua öljyn puristamisesta. Kun öljy kypsyy pullossaan, siitä tulee valmistajan muiden öljyjen kaltaista, jolloin sitä voi käyttää muiden öljyjen tapana.
1/10-öljyä kannattaa käyttää ainoastaan huoneenlämpöisenä esimerkiksi annoksien ja salaattien viimeistelyyn tai leivän kanssa dipattavaksi. Sen early harvest -ominaisuudet säilyvät 6–8 kuukautta, mutta öljyä voi käyttää vielä 18–24 kuukautta valmistuksesta.
Acanto Botanikal on korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy, joka on valmistettu 100-prosenttisesti Picual-lajikkeesta. Sen intensiivisessä maussa on hedelmäistä vehreyttä yhdistettynä häivähdyksiin yrttisisistä, ruohomaisista, tomaatinlehtisistä, kiivin ja vihreän omenan aromeista. Öljyn suutuntumassa on katkeruutta ja pippurisuutta, jotka yhdistyvät öljyn aromeihin. Tämä oliiviöljy on lisäksi täynnä terveellisiä ominaisuuksia, kuten antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät hyvinvointiasi.
Tämän laatikon sisältö sopii oivallisesti laatua arvostavalle gourmet ihmiselle. Sisällöstä löytyy todella hienoja makuja palkituista extra virgin oliiviöljystä, 50 vuotisesta sherryviinietikasta hienoihin makuyhdistelmiin kuten tryffelillä maustettuun majoneesiin tai provencelaisiin oliiveihin. Maustamiseen löytyy mm maailman kalleinta maustetta sahramia, miedosti savustettuja valkosipulilastuja tai tryffelillä maustettua suolaa. Näistä tuotteista riittää saajille pitkäksi aikaa iloa kotikeittiöihin.
1616 – KORI kartonkisalkku ikkunalla 34,5x26x11,5cm
9922 – Oro del Deserto luomu extra virgin oliiviöljy-Coupage 500 ml FI-EKO-201
1503 – Capirete Gran reserve sherryviinietikka 50v 250 ml
9202 – Grillattu artisokka oliiviöljyssä 320g FI-EKO-201
9165 – Tryffelisuola 50g
1288 – Kapris suolassa 140g
2822 – Oliivit – Provencen sekoitus kivetön 130g
5387 – La Mancha P.D.O. Sahrami 1g
5388 – Savustettu valkosipuli 40 g
4899 – Manteli creme 125g
1930 – Chateau Virant Viinihyytelö 320g
Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi. Siististi käytettävä hanapakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.
Acanto Ecológico on hyvin korkealaatuinen extra virgin Acanto Ecológico -oliiviöljy, joka on valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisesti viljellyistä Picual-lajikkeen oliiveista. Öljyn intensiivisessä maussa on hedelmäistä vehreyttä yhdistettynä häivähdyksiin yrttisistä, ruohomaisista, tomaatinlehtisistä, kiivin ja vihreän omenan aromeista. Öljyn suutuntumassa on katkeruutta ja pippurisuutta, jotka yhdistyvät öljyn aromeihin. Tämä oliiviöljy on lisäksi täynnä terveellisiä ominaisuuksia, kuten antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät hyvinvointiasi.