10 -tuotteet

  • marenki 100g min
    3,95

    Biscuiterie du Quercy on yksi Ranskan tärkeimmistä artisaanimarenkien valmistajista. Sen vanhanajan marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Ne on pursotettu kauniiseen pitkään muotoon. Pieni häivähdys vaniljaa antaa marengeille hienostuneen maun.

    Lisää ostoskoriin
  • luomu maissipasta
    6,20

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • marenki pussi min
    4,55

    Biscuiterie du Quercy on yksi Ranskan tärkeimmistä artesaanimarenkien valmistajista. Sen perinteiset marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Pieni häivähdys vaniljaa antaa marengeille hienostuneen maun.

    Lisää ostoskoriin
  • barberon panettone classico 750g
    19,90

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Tyylikäs pakkaus tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää.

    Lisää ostoskoriin
  • barberon panettone classico peltipurkissa 750g
    26,80

    Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Panettone on pakattu tyylikkääseen vanhanajan peltipurkkiin, mikä tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää. Panettone myös säilyy purkissaan hyvin, jos kakku ei päädy parempiin suihin heti ensimmäisellä aterialla.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku manteli 80g min
    5,50

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • sitruuna luomumarenki min
    3,95

    Biscuiterie du Quercyn sitruunamarengit ovat täyttä luomua sekä valmistettu perinteisen reseptin mukaan. Koostumukseltaan ne ovat ihanan pehmeitä sisältä ja sopivan rapsakoita ulkoa. Maun viimeistelee raikas, aito sitruuna.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 80g min
    5,50

    D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku manteli 300g min
    15,50

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää
  • barbero minikakku suklaa ja hasselpahkina 300g min
    15,50

    D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lue Lisää