Messolonghin merisuola on tunnettu tuote kulinaristien keskuudessa. Suola tunnetaan puhtaudestaan ja aidosta maustaan. Salt Odysseyn Messolonghin merisuola on pakattu tyylikkääseen ja kestävään myllyyn, jolla on helppo maustaa ruoat kuin ruoat
Espanjan La Veran alueella kasvatetut Piquillo-paprikat on valittu säilöttäviksi käsityönä yksitellen. Paprikat kuuluvat chilipaprikoiden sukuun, mutta niiden maku on pehmeän makea eikä lainkaan polttava. Finca La Barcan Piquillo-paprikat on paahdettu alueelle perinteiseen tapaan puu-uunissa.
Italialaisen Mariangelo Prunotton ragu-pastakastike on korkealaatuisista luomukasviksista valmistettu pastakastike, joka on täysin vegaaninen. Se on täynnä tuoreiden italialaisten luomutomaattien makua höystettynä modenalaisella balsamicolla. Kastikkeen lisäksi tarvitset enää pastan!
Ranskalaisen Suprem’Nougat’n nougat-rullat on tehty täysin käsityönä aina mantelimassan valmistuksesta rullan pyöritykseen ja pakkaamiseen asti. Pakkauksesta löytyy 6 yksittäispakattua, pehmeää nougat-rullan palaa. Puhtaista raaka-aineista valmistettu nougat saa arominsa manteleiden lisäksi mm. laventelihunajasta ja vaniljasta.
Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.
Modenalaisen Acetaia La Bonissiman Sigillo Bordeaux -balsamico on täyttä moniulotteisia ja ainutlaatuisia aromeja, jotka syntyvät hitaan käymisprosessin aikana De Pietri -perheen puutynnyreissä. Sen siirappimainen koostumus sopii täydellisesti leikkeleille, maalaistyylisille salaateille tai mitä luovimmille annoksille.
Mazet’n praliinilla maustettu maitosuklaalevy on korkealaatuinen herkku, jossa on käytetty vain luonnollisia raaka-aineita. Se sisältää 36 % kaakaota ja 9,5 % rapsahtavaa, mantelista praliinia.
Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn ja maustettu timjamilla. Ne ovat vähäsuolaisia ja sopivat moneen aina ruoanlaistosta sellaisenaan naposteltaviksi.
Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit ovat täydellinen tarjottava niin aperitiivin kanssa kuin esimerkiksi salaatissa, pizzassa tai missä tahansa ruoassa. Säilönnässä on käytetty vain puhtaita raaka-aineita ja parhaimpia oliiveja. Kokeile ja ihastu!
Ziti on Napolin alueelta kotoisin oleva tyypillinen pastalaji. Se valmistetaan italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Ziti-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Ziti-pasta sopii erityisen hyvin täyteläisiin uunipastoihin. Se voidaan myös tarjoilla runsaan kastikkeen kera sellaisenaan keitettynä. Ziti-pastan putkilot pilkotaan yleensä pienemmiksi ennen keittoa.
Anelli-pasta on nimensä mukaan renkaan muotoista pastaa, joka on peräisin Sisiliasta. Anelli-pasta on valmistettu italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Anelli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Muotonsa ansiosta Anelli-pasta sopii erinomaisesti uunipastoihin sekä keittoihin ja liemiin.
Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!
Finca la Barcan sherryviinietikka ”Gran reserva” on aito Jerezin alueelta tuleva sherryviinietikka, jolla on myös aitouden todistava alkuperäsertifikaatti. Viinietikkaa on kypsytetty 10 vuotta tammitynnyreissä. Sen tuoksussa on hienovaraista mausteneilikkaa ja lehtipuumaisuutta ja maussa intensiivistä kuivattua hedelmää.
Finca la Barcan tryffelillä maustettu tattitahna on ylellisen herkullinen tuorejuustopohjainen levite. Sen aito tatin maku saa viimeisen silauksen ripauksesta tryffeliä. Kokeile tätä pehmeän kermaista ja sileää levitettä vaalealla leivällä, suolakeksillä, grissiniin dippaillen tai ruoanlaitossa!
Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!
Mariangela Prunotton balsamico on aito modenalainen luomubalsamico. Sen monitahoiset aromit tekevät siitä täydellisen monenlaisten annosten viimeistelyyn. Käytä myös sellaisenaan marinadeihin ja salaatteihin. Sopii vegaaneille.
Espanjalainen Rincón de la Subbética- extra virgin luomuoliiviöljy on Espanjan kaikkien aikojen palkituin oliiviöljy. Se on palkittu seitsemänä vuotena maailman parhaimmaksi luomuoliiviöljyksi. Sen tuoksu ja maku ovat yksinkertaisesti vastustamattomia ja laatu täydellisen tasainen. Öljy on aromiltaan tasapainoinen, moniulotteinen ja harmoninen. Kun haluat oliiviöljyltä parhautta, tässä sinulle oikea tuote!
Italialaisen Frantoio D’Orazion Oltamare-oliiviöljyssä käytetyt kahdeksan eri lajiketta luovat harmonisen aromien sinfonian. Tämä korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy on maultaan kevyen hedelmäinen, ja sen tuoksussa korostuvat lehtien ja ruohon vivahteet. Frantoio D’Orazion Opera-sarjan oliiviöljyjen pulloissa on jokaisella eri tuotteella yksilöllinen ja kaunis kuosi, joka tekee oliiviöljystä kauniin välimerellisen elementin keittiöön.