415 -tuotteet

  • kori jouluhatturasia punainen koko m halk 315x12 min
    12,00

    Lisää ostoskoriin
  • merisuolaa messolonghista 190g
    7,00

    Messolonghin merisuola on tunnettu tuote kulinaristien keskuudessa. Suola tunnetaan puhtaudestaan ja aidosta maustaan. Salt Odysseyn Messolonghin merisuola on pakattu tyylikkääseen ja kestävään myllyyn, jolla on helppo maustaa ruoat kuin ruoat

    Lisää ostoskoriin
  • kangaskassi
    3,00

    Lisää ostoskoriin
  • piquillo pahdettu paprikat
    6,80

    Espanjan La Veran alueella kasvatetut Piquillo-paprikat on valittu säilöttäviksi käsityönä yksitellen. Paprikat kuuluvat chilipaprikoiden sukuun, mutta niiden maku on pehmeän makea eikä lainkaan polttava. Finca La Barcan Piquillo-paprikat on paahdettu alueelle perinteiseen tapaan puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • ragu luomu vegaani pastakastike 300g min
    6,20

    Italialaisen Mariangelo Prunotton ragu-pastakastike on korkealaatuisista luomukasviksista valmistettu pastakastike, joka on täysin vegaaninen. Se on täynnä tuoreiden italialaisten luomutomaattien makua höystettynä modenalaisella balsamicolla. Kastikkeen lisäksi tarvitset enää pastan!

    Lisää ostoskoriin
  • nougat rulla 6 kpl 150g
    5,50

    Ranskalaisen Suprem’Nougat’n nougat-rullat on tehty täysin käsityönä aina mantelimassan valmistuksesta rullan pyöritykseen ja pakkaamiseen asti. Pakkauksesta löytyy 6 yksittäispakattua, pehmeää nougat-rullan palaa. Puhtaista raaka-aineista valmistettu nougat saa arominsa manteleiden lisäksi mm. laventelihunajasta ja vaniljasta.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku manteli 80g min
    5,50

    Italialaisen D. Barberon mantelinen minikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • aceto balsamico di modena igp sigillo bordeaux
    28,50

    Modenalaisen Acetaia La Bonissiman Sigillo Bordeaux -balsamico on täyttä moniulotteisia ja ainutlaatuisia aromeja, jotka syntyvät hitaan käymisprosessin aikana De Pietri -perheen puutynnyreissä. Sen siirappimainen koostumus sopii täydellisesti leikkeleille, maalaistyylisille salaateille tai mitä luovimmille annoksille.

    Lisää ostoskoriin
  • tablettes de chocolat tablette chocolat lait praslines 100g min 1
    5,30

    Mazet’n praliinilla maustettu maitosuklaalevy on korkealaatuinen herkku, jossa on käytetty vain luonnollisia raaka-aineita. Se sisältää 36 % kaakaota ja 9,5 % rapsahtavaa, mantelista praliinia.

    Lisää ostoskoriin
  • 38,50

    Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn ja maustettu timjamilla. Ne ovat vähäsuolaisia ja sopivat moneen aina ruoanlaistosta sellaisenaan naposteltaviksi.

    Lisää ostoskoriin
  • 38,50

    Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit ovat täydellinen tarjottava niin aperitiivin kanssa kuin esimerkiksi salaatissa, pizzassa tai missä tahansa ruoassa. Säilönnässä on käytetty vain puhtaita raaka-aineita ja parhaimpia oliiveja. Kokeile ja ihastu!

    Lisää ostoskoriin
  • ziti pasta 500g min
    6,50

    Ziti on Napolin alueelta kotoisin oleva tyypillinen pastalaji. Se valmistetaan italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Ziti-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Ziti-pasta sopii erityisen hyvin täyteläisiin uunipastoihin. Se voidaan myös tarjoilla runsaan kastikkeen kera sellaisenaan keitettynä. Ziti-pastan putkilot pilkotaan yleensä pienemmiksi ennen keittoa.

    Lisää ostoskoriin
  • anelli pasta 500g min
    5,75

    Anelli-pasta on nimensä mukaan renkaan muotoista pastaa, joka on peräisin Sisiliasta. Anelli-pasta on valmistettu italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Anelli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Muotonsa ansiosta Anelli-pasta sopii erinomaisesti uunipastoihin sekä keittoihin ja liemiin.

    Lisää ostoskoriin
  • vuohenjuustotahna maustettu savustetuilla paprikan hiutaleita 110g min
    3,95

    Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!

    Lisää ostoskoriin
  • sherryetikka de xerez gran reserva finca la barca 250ml min
    10,50

    Finca la Barcan sherryviinietikka ”Gran reserva” on aito Jerezin alueelta tuleva sherryviinietikka, jolla on myös aitouden todistava alkuperäsertifikaatti. Viinietikkaa on kypsytetty 10 vuotta tammitynnyreissä. Sen tuoksussa on hienovaraista mausteneilikkaa ja lehtipuumaisuutta ja maussa intensiivistä kuivattua hedelmää.

    Lisää ostoskoriin
  • tattitahna maustettu tryffelilla 110g min
    5,90

    Finca la Barcan tryffelillä maustettu tattitahna on ylellisen herkullinen tuorejuustopohjainen levite. Sen aito tatin maku saa viimeisen silauksen ripauksesta tryffeliä. Kokeile tätä pehmeän kermaista ja sileää levitettä vaalealla leivällä, suolakeksillä, grissiniin dippaillen tai ruoanlaitossa!

    Lisää ostoskoriin
  • iberian possupate maustettu savustetulla paprikalla 110g min
    3,95

    Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!

    Lisää ostoskoriin
  • luomubalsamiko min
    6,50

    Mariangela Prunotton balsamico on aito modenalainen luomubalsamico. Sen monitahoiset aromit tekevät siitä täydellisen monenlaisten annosten viimeistelyyn. Käytä myös sellaisenaan marinadeihin ja salaatteihin. Sopii vegaaneille.

    Lisää ostoskoriin
  • rincon lahjapakkaus min
    24,50

    Espanjalainen Rincón de la Subbética- extra virgin luomuoliiviöljy on Espanjan kaikkien aikojen palkituin oliiviöljy. Se on palkittu seitsemänä vuotena maailman parhaimmaksi luomuoliiviöljyksi. Sen tuoksu ja maku ovat yksinkertaisesti vastustamattomia ja laatu täydellisen tasainen. Öljy on aromiltaan tasapainoinen, moniulotteinen ja harmoninen. Kun haluat oliiviöljyltä parhautta, tässä sinulle oikea tuote!

    Lisää ostoskoriin
  • frantoio dorazio oltramare extra virgin oliivioljy 500ml min
    19,50

    Italialaisen Frantoio D’Orazion Oltamare-oliiviöljyssä käytetyt kahdeksan eri lajiketta luovat harmonisen aromien sinfonian. Tämä korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy on maultaan kevyen hedelmäinen, ja sen tuoksussa korostuvat lehtien ja ruohon vivahteet. Frantoio D’Orazion Opera-sarjan oliiviöljyjen pulloissa on jokaisella eri tuotteella yksilöllinen ja kaunis kuosi, joka tekee oliiviöljystä kauniin välimerellisen elementin keittiöön.

    Lisää ostoskoriin