Ranskalaisen La Maison Alziarin omena-hunajaetikka on raikas ja sopivan hapokas maustettu etikka. Lempeä hunaja pyöristää omenan hapokkuutta, mikä tekee etikasta täydellisen salaatinkastikkeisiin, foie gras’n maustamiseen, porsaanlihalle sekä mereneläville.
La Maison Alziarin aprikoosi-vaniljaetikka on monipuolinen annosten viimeistelijä ja maustaja. Se sopii niin salaatteihin, vaaleille lihoille kuin jälkiruoillekin. Hedelmäisen ja raikkaan maun takaa aito aprikoosimehu, jota on mukana jopa 42 %.
Coupage-luomuoliiviöljy on Oro del Desierton oliiviöljymestarin oma sekoitus kolmesta eri lajikkeesta. Kyseessä on pehmeä ja keskivoimakas extra virgin -luomuoliiviöljy, joka on palkittu useaan otteeseen. Öljy valmistetaan nuorista oliiveista ja kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti. Sen ruohoinen ja tomaattinen tuoksu kehittyy suussa pehmeäksi hedelmäiseksi mauksi, jossa on mukana pippurisutta ja vain vähän karvautta.
Espanjalaisen Oro del Desierton Picual-luomuoliiviöljy valmistetaan aikaisin kerättävistä Piqual-lajikkeen nuorista oliiveista. Öljy kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti, ja näin saadaan rajoitetun erän huippulaadukas extra virgin -luomuoliiviöljy. Öljyn tuoksussa on paljon hedelmäisyyttä ja vastaleikatun ruohon aromia. Öljy ei ole kovin voimakas, ja sen jälkimaussa on aistittavissa tuoretta vihersalaattia ja aavistus karvautta.
Espanjalaisen Finca la Barcan oliiviöljyjen lahjapakkaus sisältää neljä erilaista 50 ml:n laatuoliiviöljyä. Yksi öljyistä on Finca la Barcan erikoisuus, savustettu oliiviöljy, ja kolme muuta ovat yhden lajikkeen extra virgin -oliiviöljyjä. Kokeile eri ruoissa tai järjestä oma oliiviöljytasting! Tilaa itselle tai lahjaksi.
Herkkukori sisältää seuraavat tuotteet:
KORI – juutti valkoinen suorakaide
Luomuoliiviöljy Bio 250ml
Fussilli täysjyväluomupasta 500g
Luomu modenan balsamico 250ml
Luomupesto 130g
Luomu tomaattimurska 340g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastavaan.
Herkkukori sisältää seuraavat tuotteet:
KORI musta punottu, kahvanpaikat suorakaide 28x18x11cm
Luomupesto 130g
Luomukastike Pizzalle 340g
Fussilli täysjyväluomupasta 500g
Täysjyvä luomuspeltti spagetti 500g
Luomu Maissipasta gluton 250g -Linguine
Luomutomaatti passata pullo 690g
Luomu vegaani ragu pastakastike 300g
Luomu ja reilun kaupan “Coffee break” konvehti 135g
Luomuoliiviöljy Bio 250ml
Luomupesto punainen 130g FI-EKO-20
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastavaan.
Jos valmiista koreista ei löytynyt sinulle mieleistä, voimme myös koota korin haluamallasi summalla. Korin minimihinta on 25 €.
Luomme monipuolisen herkkukorin, jonka lopullinen sisältö on yllätys saajalleen.
Kassa kohdassa voit lisäohjeisiin kirjoittaa toivomuksia korin tyylistä ja sisällöstä.
Argentiinalainen chimichurri-kastike on saanut Finca la Barcan versiossa lisämakua savustetusta paprikasta. Puhtaista mauista ammentava ja pienen potkun tarjoava kastike sopii täydellisesti lihoille, etenkin grillaukseen.
Espanjalainen tyypillinen brava-kastike on mausteinen, tomaattipohjainen kastike, joka tarjoillaan perinteisesti patatas bravas -annoksessa eli paistettujen perunoiden kera. Finca la Barcan brava-kastike on maustettu valmistajan erikoisherkulla, savustetulla paprikalla.
Saat meiltä La Maison Alziarin oliiviöljypakkauksiin ja etikkapulloihin täydellisesti sopivan kaatonokan. Sen avulla voit annostella öljyjä ja etikoita entistäkin helpommin ja siistimmin.
Kun haluat herkutella suklaalla hyvällä omatunnolla, tässä on siihen loistava vaihtoehto. Chevalier d’Argouges’in käsin tehty luomumaitosuklaalevy on Reilun kaupan suklaata. Lisäksi pakkaus on valmistettu täysin kierrätettäväksi ilman muovia tai alumiinia. Maitosuklaa sisältää 37 % herkullista kaakaota eikä lainkaan lisättyjä kasvirasvoja.
Espanjalaisen Arroz Brazalin bomba-riisilajike on lyhytjyväistä ja helmimäistä. Se imee itseensä runsaasti keitinvettä kypsennyksessä ja pitää hyvin muotonsa. Riisi soveltuu hyvin paelloihin, risottoihin sekä jälkiruokiin.
Keittoaika 15 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. Bomba-riisi tarvitsee normaalia enemmän vettä keitettäessä.
Espanjalaisen Arroz Brazalin guadiamar-riisilajike soveltuu täydellisesti sushiriisiksi. Se on viljelty ja käsitelty kokonaan Espanjassa. Lajikkeen riisinjyvät ovat lähes läpikuultavia, ja niiden keittoaika on lyhyt. Ne jäävät myös irtonaisiksi. Kokeile sushin lisäksi esimerkiksi lisukkeena.
Keittoaika 11–13 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi.
Espanjalaisen Arroz Brazalin maratelli-riisilajike soveltuu ominaisuuksiltaan loistavasti paellariisiksi. Sen pyöreät ja helmimäiset jyvät imevät itseensä tehokkaasti kaikki liemen maut sekä kestävät haudutusta. Paellan lisäksi riisi soveltuu hyvin risottoihin sekä uunissa valmistettaviin ruokiin.
Keittoaika 16–17 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi.
Chambon & Marrelin kuivattu kanttarelli säilöö yhden metsien arvostetuimmista mauista ympäri vuoden käytettäväksi herkuksi. Tämä kullankeltainen aarre soveltuu erinomaisesti kuivaukseen ja myöhempään käyttöön esimerkiksi pastakastikkeessa, risotossa tai kermaisessa keitossa.
Tämä herkku on yksi valmistajansa myydyimpiä tuotteita. Ranskalaisen aromikkaan viipaloidun kinkun sisään on piilotettu aitoa lounaisranskalaista ankanmaksaa. Herkun kruunaa makeaan sauternes-valkoviiniin tehty hyytelö, joka luo täydellisen suolaisen ja makean yhdistelmän. Tarjoile viipaloituna.
La Maison Godardin nyhtöankka valmistetaan herkullisesta pitkään kypsyneestä ja omaan rasvaan säilötystä confit de canardista eli ns. ”hilloankasta”. Säikeiksi nyhdetty liha on suussa sulavan pehmeätä ja aromikasta. Kokeile perinteikkäässä parmentier-reseptissä, suolaisissa alkupaloissa tai erilaisissa täytetyissä leivissä.