Lafitten ankanmaksa-bloc on valmistettu vain ja ainoastaan ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää, ja siksi se sopiikin täydellisesti paahtoleivän päällä tarjoiltuna. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”.
Ranskalaisen Mazet’n hapankirsikka-karvasmantelihillo on suussa sulava, aikuiseen makuun sopiva makuyhdistelmä. Kirsikalle tyypillinen aromi sointuu täydellisesti yhteen karvasmantelin kanssa. Kokeile niin ohukaisilla, pannukakulla, croissantilla, hillovoileivällä tai esimerkiksi jogurtin kanssa.
Ranskalaisen Mazet’n aprikoosi-pistaasihillo on herkullinen ja tavanomaisesta poikkeava makuyhdistelmä. Makea aprikoosi sointuu täydellisesti luonteikkaan pistaasin kanssa. Kokeile niin ohukaisilla, pannukakulla, croissantilla, hillovoileivällä tai esimerkiksi jogurtin kanssa.
Nizzan pienet oliivit sopivat nimensä mukaisesti täydellisesti Nizzan salaattiin tai muihin salaatteihin. Nämä täynnä makua olevat pienet tummat oliivit on maustettu timjamille, mikä korostaa niiden voimakasta ja herkullista oliivin luontaista makua. Kokeile ja ihastu!
Pääset maistelemaan Olives Arnaud’n useampaa oliivilajia sen Provence-sekoituksessa. Viidestä eri oliivista koostuva sekoitus sisältää parhaita paloja Provencen makumaailmasta ja kutkuttelee oliivinystävien makuhermoja!
Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit ovat täydellinen tarjottava niin aperitiivin kanssa kuin esimerkiksi salaatissa, pizzassa tai missä tahansa ruoassa. Säilönnässä on käytetty vain puhtaita raaka-aineita ja parhaimpia oliiveja. Kokeile ja ihastu!
Pääset maistelemaan Olives Arnaud’n useampaa oliivilajia sen Provence-sekoituksessa. Viidestä eri oliivista koostuva sekoitus sisältää parhaita paloja Provencen makumaailmasta ja kutkuttelee oliivinystävien makuhermoja!
Häivähdys konjakkia, hyppysellinen curryä ja hummerin oma ainutlaatuinen maku – näin syntyy la belle-iloisen täydellinen hummerikeitto!
Hummerikeiton reseptiä valmisteltiin aikoinaan kaksi vuotta, jotta kaikki herkät aromit pääsisivät varmasti oikeuksiinsa sametinpehmeässä kokonaisuudessa. Kokeile sellaisenaan tai gratiinissa!
Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!
Yksi la belle-iloisen perinteisistä klassikoista on bretagnelainen kalakeitto. Keittoa täydennetään perinteisesti nokareella rouillea, muutamilla krutongeilla ja ripauksella juustoraastetta. Bon appétit!
Italialaiset keltaiset tomaatit on jalostettu tässä tomaattipassatassa herkulliseksi tomaattikastikkeeksi, jossa ei ole lainkaan suolaa. Resepti on perua italialaisilta isoäideiltä, jotka säilöivät tomaatit talvea varten parhaalla mahdollisella tavalla niiden aromien säilömiseksi.
Mariangela Prunotton oliiviöljyyn säilötyt paprikat säilövät tuoreiden paprikoiden maut parhaimmillaan. Paprikat kypsennetään viinietikassa, minkä jälkeen ne purkitetaan käsin ja purkit täytetään korkealaatuisella italialaisella extra virgin -oliiviöljyllä. Paprikat on maustettu häivähdyksellä valkosipulia.
Kokeile sellaisenaan antipastolajitelmassa, salaateissa, kastikkeissa tai esimerkiksi pizzassa.
Kreikkalaisen Oleosophian Manaki First Harvest -extra virgin oliiviöljy on korkealaatuinen ja useaan kertaan palkittu oliiviöljy. Se on valmistettu lokakuussa ensimmäisinä poimituista Manaki-lajikkeen oliiveista. Öljy on ns. monovarietal-öljy, eli siinä on käytetty ainoastaan yhden lajikkeen oliiveja samalta alueelta.
Manaki First Harvest -oliiviöljy on maultaan mieto ja hyvin hedelmäinen. Siinä on runsaasti vihreitä, ruohomaisia aromeja. Parhaimmillaan se on sellaisenaan esimerkiksi salaatissa, leivän kanssa tai annoksen viimeistelyssä ilman kuumentamista.
Kreikkalainen viinirypälesiirappi on luonnollinen makeuttaja, jolla kreikkalaiset isoäidit makeuttivat ennen leivonnaisiaan pyrkiessään välttämään sokerin tarjoamista lapsenlapsilleen. Kokeile jukurtin tai vaniljajäätelön kanssa tai karamellisoidun pinnan saamiseen grilliruoalle. Tai käytä osana vinaigretteasi.
Italialaisen Frantoio D’Orazion laadukas Simone- extra virgin -oliiviöljy on ns. monovarietal oliiviöljy, eli se on tehty ainoastaan alueen Simone-lajikkeen oliiveista. Se on maultaan kevyt ja hienostunut. Suutuntuma on melko katkera, ja siinä on keskivahvaa pippurisuutta.
Simone-lajike on jo pitkään Apulian Conversano-alueella viljelty lajike, joka saa sille tyypillisen arominsa alueen maaperästä ja ilmastosta.
Tämä öljy on ollut Frantoio D’Orazion ylpeydenaihe jo 50 vuotta!
Paksut ja rapeat palet-keksit valmistetaan perinteiseen bretagnelaiseen tapaan suolaiseen voihin. Kullankeltaisiksi paahtuneet keksit ovat maistuva herkku sellaisenaan nautittavaksi kahvihetkeen.
Lisbon Tea Companyn sitruuna-verbenatee sisältää luomuviljeltyä raikasta sitruunaa ja rohtoyrttinä käytettyä verbenaa. Verbenaa on perinteisesti pidetty rauhoittavana yrttinä, ja tämä tee sopiikin hyvin nautittavaksi iltateenä. Se on puhdas yrttitee, joka ei sisällä lainkaan kofeiinia.
Lisbon Tea Companyn musta luomutee on valmistettu teelehdistä, joiden viljelyssä ei ole käytetty lainkaan kemiallisia lannoitteita, torjunta-aineita tai muita kemikaaleja.
Se on maultaan voimakas, ja maku syntyy teelehtien täydellisestä hapettamisessa. Prosessissa teehen syntyy myös enemmän kofeiinia.
Hauduta irtoteetä makusi mukaan ja nauti sellaisenaan tai maidon ja sokerin kera.
Terre Francescanen Rossa- extra virgin -oliiviöljy on Umbrian alueelle tyypillinen tuote, joka on suojattu D.O.P.-alkuperämerkinnällä. Se on valmistettu Umbrian kivisillä rinteillä, Assisin ja Spoleton kaupungin ympärillä kasvaneiden oliivipuiden oliiveista. Öljy sisältää 60 % Moraiolo-lajiketta sekä Frantoio ja Leccino-lajikkeita.
Rosso-oliiviöljyn maussa on Umbrian öljyille tyypillistä pistävyyttä, mutta sitä leikkaa Frantoio-lajikkeen makeus. Tämä sopii erityisesti niille, jotka arvostavat öljyssä voimakasta makua hedelmäisyyden sijaan sekä tomaatinlehtisiä ja virheitä aromeja.
Tämä yhden annoksen Italian dressing -salaatinkastike on täydellinen otettavaksi mukaan retkelle, piknikille tai evässalaatin kanssa esimerkiksi työpaikalle. Se sisältää 70 % laadukasta extra virgin -oliiviöljyä sekä 30 % aitoa Modenan balsamicoa.