414 -tuotteet

  • arbequina extra virgin oliivioljy oro del deserto luomu 500 ml min
    18,50

    Espanjalaisen Oro del Desierton Arbequina-luomuoliiviöljy on early harvest -öljy, eli se valmistetaan sadon ensimmäisistä, lokakuussa poimittavista oliiveista. Kyseessä on myös ns. monovarietal-öljy, jossa on käytetty ainoastaan yhtä oliivilajiketta samalta alueelta. Arbequina-oliiviöljy on mukavan pehmeä ja hedelmäinen öljy, jossa on runsaasti mantelin aromeja. Kokeile sitä erityisesti jälkiruoissa, kuten tuoreiden, hunajalla maustettujen appelsiiniviipaleiden kera. Se sopii myös loistavasti kastikkeisiin, kalalle ja mereneläville.

    Lisää ostoskoriin
  • oro del deserto luomutasting lahjapakkaus 5x100 ml min
    37,50

    Espanjalaisen Oro del Desierton oliiviöljyjen lajitelma sisältää viisi erilaista monovarietal-luomuoliiviöljyä. Jokainen öljy on valmistettu vain yhdestä lajikkeesta, joten lajitelman avulla voit järjestää oman oliiviöljy-tastingin ja kokea eri lajikkeiden erot!

    Lisää ostoskoriin
  • jemyjemy unkarilainen gulassikeitto 400g min
    3,75

    JemyJemyn unkarilainen gulassikeitto on herkullinen ja ruokaisa keitto, valmiina nautittavaksi. Se sisältää kasviksia ja porsaanlihaa perinteiseen unkarilaiseen tapaan maustettuna. Täysin ilman säilöntäaineita. Lämmitä ja nauti!

    Lisää ostoskoriin
  • jemyjemy italialainen minestronekeitto 400g min
    3,60

    JemyJemyn valmis minestronekeitto on tehty omalla reseptillä tunnettua ja perinteistä italialaista herkkua mukaillen. Se on valmistettu tuoreista kasviksista ja korkealaatuisesta pastasta, mikä luo keiton herkullisen maun. Ruokaisuutta ja täyteläisyyttä keitto saa pavuista. Lämmitä ja nauti!

    Lisää ostoskoriin
  • jemyjemy cream of tomato keitto 375g min
    3,75

    JemyJemyn täyteläinen tomaattikeitto laadittiin täydellisen koostumuksen löytämiseksi. Ja sellainen löydettiinkin käyttämällä vain parhaita raaka-aineita. Ilman säilöntäaineita.

    Nauti sellaisenaan, vaalean leivän, krutonkien tai mozzarellan kera!

    Lisää ostoskoriin
  • biolea oliiviöljy min
    19,80

    Kreetalaisen Biolean luomuoliiviöljy on tasapainoinen, mieto ja makeahko maultaan. Tämä perinteisin menetelmin valmistettu oliiviöljy on puristettu tilan huolella valituista Koroneiki-lajikkeen oliiveista, ja sillä on todistettuja terveyttä edistäviä ominaisuuksia. Miedon makunsa ansiosta se sopii täydellisesti annosten viimeistelyyn peittämättä niiden makua omalla aromillaan. Kokeile öljyä myös salaatinkastikkeissa, marinadeissa tai vaikka leivän päällä ja nauti luonnollisen hyvän olon tuojasta.

    Lisää ostoskoriin
  • biolea sitruuna min
    10,90

    Kreetalaisen Biolean sitruunalla maustettu luomuoliiviöljy valmistetaan kylmäpuristamalla oliivit perinteisessä kivimyllyssä yhdessä kokonaisten luomusitruunoiden kanssa. Oliiviöljyssä on käytetty ainoastaan tilalla vastuullisesti viljeltyjä Koroneiki-lajikkeen oliiveja.

    Tämä Lemonio-oliiviöljy vie oliiviöljyn ja sitruunan klassisen yhdistelmän uudelle tasolle luonnollisella, raikkaalla sitruunan maullaan. Tässä on luomuoliiviöljy parhaimmillaan!

    Lisää ostoskoriin
  • biolea appelsiini min
    10,90

    Biolean appelsiinilla maustettu kreetalainen luomuoliiviöljy on ainutlaatuinen eksotiikkaa ja raikkautta huokuva oliiviöljy. Öljy valmistetaan puristamalla tilalla viljellyt ja tarkkaan valitut Koroneiki-oliivit kivimyllyssä yhdessä tuoreiden hapanappelsiinien kanssa. Näin syntyy öljy, jossa on raikas häivähdys lempeää appelsiininkukkaa ja kirpeää appelsiinia. Tässä on todellinen herkkuöljy ruoanlaittoon ja salaateille.

    Lisää ostoskoriin
  • barbero minikakku manteli 300g min
    15,50

    Italialaisen D. Barberon mantelikakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää mantelia jopa 35 %. Kakkua makeuttavat myös aprikoosit ja akaasiahunaja. Mantelikakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.

    Lisää ostoskoriin
  • pates de fruits 6 parfums 150 g min
    2,95

    Ranskalaisen Lucien Georgelinin marmeladimakeiset on valmistettu pieteetillä ja perinteisellä reseptillä. Ne sisältävät runsaasti aitoa hedelmää, mikä luo makeisiin niiden vastustamattoman maun. Pussi sisältää kuusi eri makua: mustaherukka, aprikoosi, raparperi, päärynä, mansikka ja vadelma.

    Lisää ostoskoriin
  • pebeyre kokonainen tryffeli 1er choix 12g 2 min
    33,50

    Ranskalaisen Pébeyren kokonainen tryffeli on ns. tryffelimehuun (jus de truffes) ja suolaan säilötty talvitryffeli. Ruoanlaitossa tryffeliä suositellaan käytettäväksi 10 g per henkilö, jolloin tryffelin maku pääsee esiin optimaalisimmalla tavalla.

    Lisää ostoskoriin
  • ankanmaksasiivu ja tryffelia 5 45g min
    13,50

    Mustatryffelillä maustetut ankanmaksasiivut ovat yhdistelmä perinteistä foie gras’ta ja herkullista mustatryffeliä (Tuber melanosporum). Siivut sisältävät 5 % aitoa tryffeliä.

    Samettinen ankanmaksa ja tryffelin hienostunut ja tunnistettava maku yhdistyvät vastustamattomaksi herkuksi, joka saa veden kielelle vaativillekin herkkusuille.

    Lisää ostoskoriin
  • tryffelin mehulla maustettu maalaisterriinni 90 g min
    4,95

    La Maison Godardin aidolla ”tryffelimehulla” maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelimehulla, joka valmistetaan tuoreita tryffeleitä keittämällä.

    Lisää ostoskoriin
  • ranskan oliivit pakkaus 5x70g min jpg
    19,50

    Délices de Luberonin ranskalaisten oliivien lajitelma sisältää viisi erilaista oliivilajiketta eri puolilta Etelä-Ranskaa. Kyseessä onkin ainutlaatuinen makumatka eteläranskalaisiin oliivitarhoihin, joissa kasvatetaan laadukkaita oliiveja huolella ja intohimolla.

    Lisää ostoskoriin
  • nuove mandorle shop 2020 sgusciate min
    3,80

    Filippo Cea -kuoritut mantelit ovat ihanteellisia luonnollisista manteleista nauttiville. Se soveltuu kaikkiin käyttötarkoituksiin ruoanlaitossa ja leivonnaisissa, erinomainen paahdettujen jyvien ja nougatien valmistukseen.

    Lisää ostoskoriin
  • nuove mandorle shop 2020 pelate min
    3,80

    Donna Francescan Filippo Cea -lajikkeen kokonaiset kuoritut mantelit ovat luonnollinen ja korkealaatuinen raaka-aine ruoanlaittoon ja leivontaan. Ne sopivat myös täydellisesti paahtamiseen ja nougat’n valmistukseen.

    Käsin kuoritut mantelit eroavat muista kaupan hyllyiltä löytyvistä manteleista niiden marmorinvalkoisen värin, rapeutensa ja hienovaraisen arominsa ansiosta.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 73 kilombero tansaania 60g min
    8,50

    Aromit: punaisten marjojen hapokkuutta, jälkimaussa pähkinää

    Ranskalaisen Barre Clandestinen käsin tehty Kilombero-suklaa on tehty ainoastaan Tansanian Kilomberossa viljellystä kaakaosta. Trinitario- ja Néo-Nacional -lajikkeen kaakaopensaat ovat saaneet kasvaa banaanipuiden ja luonnonkasvien joukossa osana biodiversiteettiä, joka hyödyttää monia kädellisiä lajeja ja alueen elefantteja.

    Suklaassa on käytettä vain kahta ainesosaa: kaakaota ja ruokosokeria. Suklaaseen ei ole lisätty kaakaovoita tai lektiiniä.

    Korkeaa laatua todistaa pronssisija vuoden 2023 European chocolate Awards -kilpailussa.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 72 morropon peru 60g min
    8,50

    Aromit: eksoottiset hedelmät, jälkimaussa sitrushedelmää

    Barre Clandestinen Morropón-suklaa on valmistettu Perun Morropónissa viljellyistä kaakaopavuista. Vanhimmat jäljet kaakaopapujen viljelystä löytyvät Perusta, jossa kaakaosta on tehty juomaa jo 5 000 vuotta sitten.

    Morropón-suklaa on valmistettu Gran Nativo Blanco -lajikkeesta, joka on alueen kotoperäinen, pitkään unohduksissa ollut lajike. Pavut ovat harvinaisia valkoisia kaakaopapuja, jotka saavat kasvaa mango- ja sitruspuiden sekä luonnonkasvien lomassa.

    Valkoiset kaakaopavut tunnetaan korkeasta laadustaan, ja niistä tehdyt suklaat saavat usein palkintoja. Myös Morropón-suklaa voitti hopeaa vuoden 2023 European chocolate Awards -kilpailussa.

    Tässä käsin tehdyssä suklaassa on käytettä vain kahta ainesosaa: kaakaota ja ruokosokeria. Suklaaseen ei ole lisätty kaakaovoita tai lektiiniä.

    Lisää ostoskoriin
  • clandestine kasintehty luomu suklaalevy 73 maya mountain belize 60g min
    8,50

    Aromit: häivähdys hunajaa ja kukkaisuutta, jälkimaussa ananasta

    Maya Mountain -suklaassa käytettävä kaakao on peräisin Belizestä, Maya-vuorten Karibianmeren puoleisilla rinteillä kasvavasta trooppisesta metsästä. Kyseessä ovat hyvin poikkeukselliset ja harvinaiset viljelmät, joiden kaakao on palkittu useasti.

    Maya-vuorten viljelijöiden yhteisö on tehnyt pioneerityötä vastuullisesti kasvatetun huippulaadukkaan kaakaon eteen. Yhteisöön kuuluu 350 perhettä, jotka kuuluvat alkuperäiskansoihin.

    Maya-vuorten kaakao kuuluu maailman 20 parhaan kaakaolaadun joukkoon, ja Barre Clandestinen Maya Mountain -suklaa palkittiin vuonna 2023 pronssilla European Chocolate Awards -kilpailussa.

    Tässä käsin tehdyssä suklaassa on käytettä vain kahta ainesosaa: kaakota ja ruokosokeria. Suklaaseen ei ole lisätty kaakaovoita tai lektiiniä.

    Lisää ostoskoriin
  • amarelli lakritsijuuri 30g min
    3,90

    Italialainen kokonainen lakritsijuuri on aitoa calabrialaista lakritsijuurta (Glycyrrhiza Glabra). Juuripaloja voi imeskellä sellaisenaan tai kuorittuna, jolloin suuhun saa voimakkaan ja 100-prosenttisesti luonnollisen lakritsin maun. Juurista voi myös hauduttaa teetä, tai niillä voi maustaa esimerkiksi likööriä.

    Lakritsijuuri kannattaa säilyttää viileässä ja kuivassa paikassa, jotta ne säilyttävät luonnolliset ominaisuutensa.

    Lisää ostoskoriin