Italialaisen Foxin Tortilla chips -maissilastut on valmistettu tuoreesta maissista ja maustettu sweet chilillä. Lastut valmistetaan perinteisellä tavalla käsin, mikä jättää ne aavistuksen verran paksummiksi ja sitäkin herkullisemmiksi. Napostele sellaisenaan tai dippaile suosikkidippiisi!
Ranskalaisen Lucien Georgelinin aprikoosihillo on herkullisen hedelmäinen hillo, joka on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista. Se sisältää 55 % auringon alla kasvaneita aprikooseja, jotka on keitetty ruokosokerin, pektiinin ja sitruunamehun kanssa herkulliseksi hilloksi. Kokeile niin juustojen, jäätelön, pannukakun, ohukaisten kuin croissantin kanssa.
Ranskalaisista Marmande-tomaateista tehty ketsuppi on valmis käytettäväksi sellaisenaan. Kokeile sitä ruoilla, joiden kanssa sinulla on yleensä tapana käyttää ketsuppia ja ylläty herkullisesta mausta!
Ketsuppi sisältää yli 90 % Marmande-tomaattia, jotka on viljelty perinteiseen tapaan pelloilla auringon alla. Ne ovat luonnostaan suuria ja mehukkaita sekä maultaan makeita.
Ranskalaisen keittiön yksi tunnetuimmista klassikoista on voilla pyöristetty ja sitruunalla maustettu hollandaise-kastike. Kun haluat varmistua hollandaisesi onnistumisesta, hanki Maison Potier’n valmiit hollaindaise-kastikeannospussit. Kastike on valmistettu vain parhaista ja aidoista raaka-aineista perinteistä reseptiä kunnioittaen. Nopeimmillaan saat kastikkeen valmiiksi vain 10 sekunnissa mikroaaltouunissa lämmittämällä. Kätevät annospussit pitävät kastikkeen aina tuoreena ja pitävät hävikin minimissään. Kokeile niin parsan, kalojen kuin siipikarjan kanssa!
Aina ei jaksa ja tarvitse keittää herkullisia kastikkeita alusta loppuun. Maison Potier’n valmiilla punaviinikastikkeella kruunaat aterian nopeimmillaan vain 10 sekunnissa! Salottisipulilla maustetun punaviinikastikkeen voi lämmittää helpoimmillaan mikroaaltouunissa. Kätevät yksittäispakkaukset pitävät kastikkeen tuoreena, ja kastikkeen määrän saa myös optimoitua aina täydellisesti ruokailijoiden lukumäärän mukaan ilman hävikkiä.
La Belle Iloisen makrillifileet valkoviinissä on taidonnäyte perinneosaamisesta ja hienovaraisesta valmistustaidosta. Tuotteessa käytetään vain parhaimpia, vastuullisesti pyydettyjä makrilleja ja puhtaita raaka-aineita. Nauti sellaisenaan tai osana suosikkireseptiäsi!
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin viinihyytelö valmistetaan perinteisestä provencelaisesta vin cuit -jälkiruokaviinistä. Kokeile tätä hyvin ranskalaista hyytelöä esimerkiksi hanhenmaksan, vaaleiden lihojen, riistan tai juustojen kanssa. Tai erilaisissa jälkiruoissa ja leivonnaisissa!
Mademoiselle de Margaux on tunnetun Bordeaux-viinin valmistajan, Château de Margaux’n, naapurissa sijaitseva suklaavalmistaja. Mademoiselle de Margaux’n yksi klassikoista on armanjakissa säilötyt ja tummaan suklaaseen kastetut Guinette-kirsikat. Tarkkaan valikoidun armanjakin, raikkaiden kirsikoiden ja laadukkaan tumman suklaan yhdistelmä takaa tälle herkulle upean makuyhdistelmän ja suussa sulavan rakenteen, joka kelpaa vaativimmillekin herkkusuille.
Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu lisuke niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjalevitteen resepti ei ole muuttunut vuosisatojenkaan saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa levitettä suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa. Kilon pakkaus riittää pidemmäksikin aikaa tai isommalle porukalle!
Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kastanjasose on perinteinen, makeuttamaton pelkistä kastanjoista ja vedestä soseutettu pyree. Se sopii sellaisenaan erilaisten liha- ja siipikarjaruokien lisukkeeksi sekä leivontaan
Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.
Täydellinen lahja juustojen ystävälle tai juustomaisteluillan tuliaisiksi on DeliDelin kolmen eri hyytelön lahjapakkaus. Hyytelöt sopivat erityisen hyvin tietyille juustoille, ja niillä juustoista löytää uusia ennenkokemattomia maku-ulottuvuuksia. Hyytelöt on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisia aineita. Pakkauksen hyytelöt ovat:
Siideri-, omena- & calvadoshyytelö camambert- / Pont l’Evéque -juustolle
Valkoviini- & päärynähyytelö roquefort-/sinihomejuustolle
Viikuna- & saksanpähkinähillo.
Hanki nyt yhteispakkauksessa La Maison Alziarin huippulaatuinen Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy sekä sen tarjoiluun täydellisesti sopiva metallinen kaatokannu.
Bretagnelainen Quatre Quart -aamiaiskakku on vapaapäivän aamiaisen kruunaava herkku. Aitoon voihin leivottu pehmeä kakku sopii täydellisesti kuumaan juomaan dippailuun sekä sellaisenaan nautittavaksi esimerkiksi hillon, hunajan tai ”maitohillon” eli confiture de lait’n kanssa.