DeliDelin kauppa

316 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • FOX Perunalastut tryffeli merisuola 40g
    6,90

    Luksusten luksusta on tryffelillä ja merisuolalla maustetut, käsin valmistetut italialaisen Foxin perunalastut. Lastuissa käytetään vain luonnollisia ja aitoja raaka-aineitä ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita. Valmistus käsityönä ja perinteisellä reseptillä jättää perunalastut myös vastustamattoman paksuiksi ja aromikkaiksi.

  • FOX Perunalastut merisuola 40g
    6,90

    Kun haluat aitoja, artesaaniperunalastuja, italialaisen Foxin merisuolalla maustetut perunalastut ovat varmasti mieleesi! Käsityönä valmistettavat premium-perunalastut valmistetaan vain parhaista raaka-aineista ilman mitään keinotekoisia aineita. Lisäksi perinteinen valmistustapa jättää ne herkullisen paksuiksi, jolloin lastuihin syntyy niiden täydellinen maku ja suutuntuma.

  • 44,00

    Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn ja maustettu timjamilla. Ne ovat vähäsuolaisia ja sopivat moneen aina ruoanlaistosta sellaisenaan naposteltaviksi.

  • 44,00

    Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit ovat täydellinen tarjottava niin aperitiivin kanssa kuin esimerkiksi salaatissa, pizzassa tai missä tahansa ruoassa. Säilönnässä on käytetty vain puhtaita raaka-aineita ja parhaimpia oliiveja. Kokeile ja ihastu!

  • spaghetti 1kg
    5,95

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

  • 84408 thai riisi 2kg min
    9,85

    Lotus-perheeseen kuuluva luomu-thai-riisi eli jasmiiniriisi saa tunnistettavan arominsa alueelta, jossa se kasvatetaan. Riisi viljellään luomuna Koillis-Thaimaassa, mikä takaa sille parhaan mahdollisen laadun Hom Mali -riiseistä eli jasmiiniriiseistä.

  • 84407 couscous min
    6,20

    Ranskalaisen Le Renardin Couscous fin on karkeusasteeltaan hienojakoista kuskusta. Se on aitoa perinteistä kuskusta, joka on valmistettu korkealaatuisesta durumvehnästä. Valmistat siitä herkulliset lisukkeet, tabboulehit sekä muut ruokalajit.

  • 84406 halva pistaasi min 1
    6,90

    Halva on perinteinen välimerellinen herkku, joka valmistetaan tahinista eli seesamitahnasta. Ranskalaisen Samian pistaasilla maustettu halva on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aineita.

  • 4405 halva vanilja min
    6,90

    Halva on perinteinen välimerellinen herkku, joka valmistetaan tahinista eli seesamitahnasta. Ranskalaisen Samian vaniljalla maustettu halva on valmistettu perinteiseen tapaan ilman keinotekoisia aineita. Vanilja tuo siihen herkullisen pehmeän aromin.

  • kirsikat siirapissa 320g
    7,50

    Mariangela Prunotton luumut sokeriliemessä on herkullinen hedelmäsäilyke, joka sisältää Piemonten hedelmätarhoissa kasvatettuja herkullisia luumuja sekä kevyen sokeriliemen. Liemi on valmistettu ainoastaan vedestä ja ruokosokerista. Mitään muuta ei tarvita säilömään juuri oikeaan aikaan poimittujen luumujen herkulliset aromit ja pehmeä koostumus.

  • ziti pasta 500g min
    6,50

    Ziti on Napolin alueelta kotoisin oleva tyypillinen pastalaji. Se valmistetaan italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Ziti-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Ziti-pasta sopii erityisen hyvin täyteläisiin uunipastoihin. Se voidaan myös tarjoilla runsaan kastikkeen kera sellaisenaan keitettynä. Ziti-pastan putkilot pilkotaan yleensä pienemmiksi ennen keittoa.

  • anelli pasta 500g min
    5,75

    Anelli-pasta on nimensä mukaan renkaan muotoista pastaa, joka on peräisin Sisiliasta. Anelli-pasta on valmistettu italialaisesta durum-vehnästä perinteisin artesaanimenetelmin. Anelli-pasta on valmistettu nk. ”bronze-drawn”-menetelmällä, jossa pasta puristetaan muotoonsa normaalia nopeammin. Menetelmässä pasta saa sen erityisen, hieman karkeamman rakenteen kuin yleensä ja se kuivataan matalassa lämpötilassa. Karkeuden ansiosta pasta kuitenkin imaisee itseensä enemmän kastikkeen makuja. Muotonsa ansiosta Anelli-pasta sopii erinomaisesti uunipastoihin sekä keittoihin ja liemiin.

  • vuohenjuustotahna maustettu savustetuilla paprikan hiutaleita 110g min
    5,90

    Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!

  • tattitahna maustettu tryffelilla 110g min
    5,90

    Finca la Barcan tryffelillä maustettu tattitahna on ylellisen herkullinen tuorejuustopohjainen levite. Sen aito tatin maku saa viimeisen silauksen ripauksesta tryffeliä. Kokeile tätä pehmeän kermaista ja sileää levitettä vaalealla leivällä, suolakeksillä, grissiniin dippaillen tai ruoanlaitossa!

  • iberian possupate maustettu savustetulla paprikalla 110g min
    5,90

    Espanjalaisen Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustettu Iberian-porsas-patee on pehmeän sileä ja levittyvä patee Iberian-porsaan parhaista lihoista. Levitteen kruunaa Finca la Barcan oma erikoisuus, savustettu paprika. Tässä pateessa yhdistyvät Extremaduran parhaat maut!