Italialaisen D. Barberon rommisuklaatanko kätkee sisäänsä torrone-nougat-sydämen, joka on kuorrutettu rommikermaliköörillä maustetulla suklaalla. Suklaaseen on lisätty vielä rusinoita ehkäisemään nougat’n ja suklaan kuivumista.
hevalier d’Argouges’in Café Gourmand -suklaalajitelma sisältää valikoiman herkullisia maustettuja suklaita. Ne ovat Reilun kaupan suklaata sekä puhdasta luomutuotantoa. Suklaalajitelman nimi viittaa suosittuun ranskalaiseen jälkiruokaan, jossa samalle lautaselle on kerätty pieniä maistiaisia ravintolan useammasta jälkiruokavaihtoehdosta. Café Gourmand -suklaalajitelma onkin täydellinen kumppani kahvikupillisen oheen tarjottavaksi!
La Belle Iloisen makrillifileet valkoviinissä on taidonnäyte perinneosaamisesta ja hienovaraisesta valmistustaidosta. Tuotteessa käytetään vain parhaimpia, vastuullisesti pyydettyjä makrilleja ja puhtaita raaka-aineita. Nauti sellaisenaan tai osana suosikkireseptiäsi!
Maison ProSainin säilötyt herneet on valmistettu parhaista luomuherneistä ja huolellisesti keittäen maustetussa keittoliemessä. Voit vain lämmittää herneet, ja ne ovat valmis lisuke. Säilötyt herneet sopivat erinomaisesti myös ruoanlaittoon, esimerkiksi hernesosekeittoon.
Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Tyylikäs pakkaus tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää.
Yksi italialaisen keittiön tunnetuimmista jouluklassikoista on panettone-joulukakku. D. Barberon klassinen panettone valmistetaan vain ensiluokkaisista raaka-aineista perinteisellä menetelmällä taikinajuureen. Panettone on pakattu tyylikkääseen vanhanajan peltipurkkiin, mikä tekee siitä loistavan tuliaisen joulupöytään ja muutenkin kauniin osan joulun jälkiruokapöytää. Panettone myös säilyy purkissaan hyvin, jos kakku ei päädy parempiin suihin heti ensimmäisellä aterialla.
Lisbon Tea Companyn kurkuma-inkivääritee on korkealaatuinen luomutee, jolla on luonnostaan mm. ruoansulatukselle hyvää tekeviä ominaisuuksia. Se on myös täysin kofeiiniton teejuoma. Jos siis haet aidosti täynnä makua olevaa teetä, jolla on myös detox-ominaisuuksia, tässä sinulle laadukas ja huolella valmistettu vaihtoehto!
Herkkuboxi sisältää seuraavat tuotteet:
KORI jouluhatturasia punainen koko S halk 25,5×10
Viikuna & saksanpähkinähillo 125g
Alziari omena-hunajaetikka 200 ml
Luumut siirapissa 320g
Piparimarenki pussi 80 g
Italialainen kuorittu manteli 80g
Pistacciotti pistaasisuklaakonvehti 100g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastavaan.
Herkkukori sisältää seuraavat tuotteet:
KORI kartonkitarjotin musta Selection de produits francais 27x20x5 467
Chateau Virant AOC Provence -keskivahva 0,5L
Chateau Virant Picholines oliivit 220g
Laventelihunaja 150g
Orvokkikaramelli 150g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastavaan.
D. Barberon hasselpähkinäinen ja suklaalla viimeistelty minikakku on kokonaan ilman vehnäjauhoja leivottu herkullisen pehmeä pähkinäkakku. Se sisältää hasselpähkinää jopa 40 % ja tummasuklaahippuja. Nocciolina-minikakku on leivottu vain puhtaista ja luonnollisista raaka-aineista käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.
Modenalaisen Acetaia La Bonissiman Sigillo Bordeaux -balsamico on täyttä moniulotteisia ja ainutlaatuisia aromeja, jotka syntyvät hitaan käymisprosessin aikana De Pietri -perheen puutynnyreissä. Sen siirappimainen koostumus sopii täydellisesti leikkeleille, maalaistyylisille salaateille tai mitä luovimmille annoksille.
Favrichonin karpalolla, mustikalla ja vadelmalla maustettu luomu crunchy mysli on helppo ja terveellinen startti päivään. Aitojen marjojen lisäksi se sisältää kuitupitoista täysjyväviljaa. Mutta ei lainkaan keinotekoisia aineita!
Luksusten luksusta on tryffelillä ja merisuolalla maustetut, käsin valmistetut italialaisen Foxin perunalastut. Lastuissa käytetään vain luonnollisia ja aitoja raaka-aineitä ilman keinotekoisia aromeja tai lisäaineita. Valmistus käsityönä ja perinteisellä reseptillä jättää perunalastut myös vastustamattoman paksuiksi ja aromikkaiksi.
Kun haluat aitoja, artesaaniperunalastuja, italialaisen Foxin merisuolalla maustetut perunalastut ovat varmasti mieleesi! Käsityönä valmistettavat premium-perunalastut valmistetaan vain parhaista raaka-aineista ilman mitään keinotekoisia aineita. Lisäksi perinteinen valmistustapa jättää ne herkullisen paksuiksi, jolloin lastuihin syntyy niiden täydellinen maku ja suutuntuma.
Mariangela Prunotton luumut sokeriliemessä on herkullinen hedelmäsäilyke, joka sisältää Piemonten hedelmätarhoissa kasvatettuja herkullisia luumuja sekä kevyen sokeriliemen. Liemi on valmistettu ainoastaan vedestä ja ruokosokerista. Mitään muuta ei tarvita säilömään juuri oikeaan aikaan poimittujen luumujen herkulliset aromit ja pehmeä koostumus.
DeliDelin inkiväärihillo saa aistisi avautumaan ja energiat virtaamaan! Tässä 21 % aitoa inkivääriä sisältävässä hillossa maistuvat niin inkiväärin voimakkaat aromit kuin ruokosokerin lempeä makeus. Kokeile sellaisenaan tai jälkiruoissa.
Tummaan suklaan ystäville Chevalier d’Argouges’in käsin valmistettu luomutummasuklaalevy on täydellinen herkku, jonka voi nauttia hyvällä omatunnolla. Se on Reilun kaupan suklaata, ja sen pakkaus on täysin kierrätettävä ilman muovia tai alumiinia. Tumma suklaa sisältää 72 % kaakaota ja vain aitoa kaakaovoita. Kokeile ja ihastu!
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.
Kreikkalaisen Greenolian Classic-oliiviöljy on extra virgin -öljy, jolla on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4). Sen maku on hieman pistävä, vihreä ja hedelmäinen. Lisäksi mausta voi aistia Koroneiki-lajikkeelle tunnusomaisen aromin. Ruuanlaittoon öljy tuo raikkaan ja ainutlaatuisen säväyksen.