DeliDelin kauppa
398 -tuotteet
-
6,90
Trofie-pasta on alun perin kotoisin Pohjois-Italiasta Liguriasta. Sen lyhyt ja kierteinen muoto tekevät siitä täydellisen pastan erilaisille runsaille kastikkeille. Morellin pastatehtaan trofie-pasta valmistetaan laadukkaasta durumvehnäjauhosta, jossa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 15–16 minuuttia
-
8,50
La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.
-
38,50Arvostelu tuotteesta: 4.50 / 5
Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!
-
19,50
Mademoiselle de Margaux on tunnetun Bordeaux-viinin valmistajan, Château de Margaux’n, naapurissa sijaitseva suklaavalmistaja. Mademoiselle de Margaux’n yksi klassikoista on armanjakissa säilötyt ja tummaan suklaaseen kastetut Guinette-kirsikat. Tarkkaan valikoidun armanjakin, raikkaiden kirsikoiden ja laadukkaan tumman suklaan yhdistelmä takaa tälle herkulle upean makuyhdistelmän ja suussa sulavan rakenteen, joka kelpaa vaativimmillekin herkkusuille.
-
3,90Arvostelu tuotteesta: 4.00 / 5
Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!
Viskillä maustettu sardiinitahna, ”Crème de sardine au Whisky”, on yksi valmistajansa suurimmista klassikoista ja ensimmäisistä kalalevitteistä jo vuodelta 1968. Aavistus viskiä tuo kalan omat aromit hienosti esiin ja tuo tahnalle karaktääriä. Kokeile leivällä, voileipäkeksillä tai vaikka patongin täytteenä!
-
180,00
DeliDelin säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään niin arkeen kuin juhlaan. Tästä saat taatusti herkullisen ruokapöydän kruunun suuremmallekin seurueelle suoraan kotiin kuljetettuna. DeliDelin periranskalaiset säilötyt ankankoivet ovat pala luksusta ruokapöytään, niin arkeen kuin juhlaan. Ankat saavat elää ulkona, ja niitä ruokitaan vain GMO-vapailla maissinjyvillä ilman antibiootteja. Tämäntyyppinen kasvatus on käytössä vain alle 5 %:ssa ranskalaisesta tuotannosta.
-
3,95
La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.
-
19,00
Täydellinen lahja juustojen ystävälle tai juustomaisteluillan tuliaisiksi on DeliDelin kolmen eri hyytelön lahjapakkaus. Hyytelöt sopivat erityisen hyvin tietyille juustoille, ja niillä juustoista löytää uusia ennenkokemattomia maku-ulottuvuuksia. Hyytelöt on valmistettu vain luonnollisista raaka-aineista ilman keinotekoisia aineita. Pakkauksen hyytelöt ovat:
Siideri-, omena- & calvadoshyytelö camambert- / Pont l’Evéque -juustolle
Valkoviini- & päärynähyytelö roquefort-/sinihomejuustolle
Viikuna- & saksanpähkinähillo. -
9,45
Valkotonnikala – tonnikalojen kuningas
Kun haluat olla varma, että syöt varmasti laadukasta tonnikalaa ja ylipäätään aitoa tonnikalaa, kannattaa valita la belle-iloisen valkotonnikala oliiviöljyssä. Valkotonnikala on tonnikaloista arvostetuin sen hienostuneen maun sekä kiinteän ja hienojakoisen koostumuksensa ansiosta. Kokeile itse!