DeliDelin kauppa

337 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • 5,90

    Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!

    La belle-iloisen yksi suurista klassikoista on sardiinit oliiviöljyssä. Ensiluokkainen ekstra-neitsytoliiviöljy korostaa kalan omaa makua ja saa sardiinien parhaat aromit esiin. Kokeile vaikka salaatissa, suolaisessa piiraassa tai pitsan päällä!

  • trofie pastificio morelli
    6,90

    Trofie-pasta on alun perin kotoisin Pohjois-Italiasta Liguriasta. Sen lyhyt ja kierteinen muoto tekevät siitä täydellisen pastan erilaisille runsaille kastikkeille. Morellin pastatehtaan trofie-pasta valmistetaan laadukkaasta durumvehnäjauhosta, jossa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 15–16 minuuttia

  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2
    7,50

    La Maison Godardin ankanmaksa-bloc on valmistettu aidosta ankanmaksasta ja mausteista. Sen koostumus on sileää ja pehmeää. Ankanmaksa-bloc on valmistettu yleensä tiilenmalliseen muotoon, johon viittaa ranskankielinen alkuperäinen nimi ”bloc”. Tuotteessa ei ole käytetty lisäaineita, ja se on aito alkuperäinen Lounais-Ranskasta tuleva foie gras.

  • hanhenrasva 320g min
    4,95

    Hanhenrasvalla voit maustaa perinteiset paistetut perunat ainutlaatuisella tavalla. Se on myös tarvittava ainesosa perinteisiin sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises”.

  • hanhenmaksa kokonainen 125g
    33,30

    Moneen kertaan palkittu Oie du Périgordin kokonainen hanhenmaksa on foie gras -tuotteiden hienointa, mitä on. Kokonainen hanhenmaksa on peräisin aina samasta hanhesta ja käsitelty ainoastaan leikkaamalla ja kypsentämällä purkissaan paineastiassa. Kokonaista hanhenmaksaa leikatessa voi huomata sen hienostuneen, norsunluisen ja hieman vaaleanpunaisen värin. Sen maku on pehmeä sekä hienostunut. Kokonainen hanhenmaksa ainoastaan paranee ajan kuluessa!

  • 3,90

    Un des grands classiques de la Conserverie la belle-iloise!

    Viskillä maustettu sardiinitahna, ”Crème de sardine au Whisky”, on yksi valmistajansa suurimmista klassikoista ja ensimmäisistä kalalevitteistä jo vuodelta 1968. Aavistus viskiä tuo kalan omat aromit hienosti esiin ja tuo tahnalle karaktääriä. Kokeile leivällä, voileipäkeksillä tai vaikka patongin täytteenä!

  • 3,90

    Aromaattinen ja sametinpehmeä tonnikalamousse

    Basilikalla maustettu tonnikalamousse on suutuntumaltaan sametinpehmeä ja maultaan ihanan aromaattinen. Valmis tonnikalamousse sopii niin suolaisiin suupaloihin kuin esimerkiksi patongin täytteeksi!

  • 3,90

    Juhlan tuntua arkeen hummerimoussella!

    Hienostunut hummerimousse häivähdyksellä konjakkia tuo helposti luksusta arkipäiväänkin. Kevyen kevyt koostumus suorastaan sulaa suussa. Kokeile sellaisenaan voileipäkeksillä, grissinien kanssa tai esimerkiksi blinillä!

  • tonnikala oliivi kapris
    3,90

    Maukas ja sellaisenaan valmis suolainen suupala

    Oliivilla ja kapriksella maustettu tonnikalatahna on herkullinen valmistahna esimerkiksi leivän päällä syötynä tai perunoiden kanssa. Provencen yrtit ja oliiviöljy luovat tahnaan välimerellisen makumaailman. Kokeile myös vaikka pastan kanssa!

  • kastanjalevite 1kg
    9,50

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu lisuke niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjalevitteen resepti ei ole muuttunut vuosisatojenkaan saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa levitettä suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa. Kilon pakkaus riittää pidemmäksikin aikaa tai isommalle porukalle!

  • 5,25

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kastanjasose on perinteinen, makeuttamaton pelkistä kastanjoista ja vedestä soseutettu pyree. Se sopii sellaisenaan erilaisten liha- ja siipikarjaruokien lisukkeeksi sekä leivontaan

  • luomu maissipasta
    6,80

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan maissipasta on luonnostaan gluteenitonta linguine-pastaa. Pastassa käytetty maissi on lisäksi puhdasta luomutuotantoa. Keittoaika 7–9 minuuttia.

  • viinirypaleensiemenoljy 500g
    7,90

    Viinirypäleensiemenöljy kestää hyvin korkeita lämpötiloja, joten se on mitä parhain öljy paistamiseen. Ranskalaisen Huilerie Cauvinin viinirypäleensiemenöljy sisältää paljon hyviä rasvahappoja, ja siksi se on luonnollinen osa terveellistä ruokavaliota.

  • 24,80

    Runsaiden makujen välimerelliseen keittiöön sopii täydellisesti Huilerie Cauvinin Délicate-luomuoliiviöljy. Se maistuu loistavasti paahdetun leivän päällä, vinegreteissä sekä salaateissa. Se soveltuu hyvin myös paistamiseen ja friteeraukseen.

  • savustettu paprikajauhe sweet min
    3,95

    La Chinatan savustettu paprikajauhe ”dulce” on täynnä Espanjan auringon kypsyttämien paprikoiden aromeja. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

  • alziari ekstra neitsytoliivioljy prestige 500ml min
    16,90

    La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.