DeliDelin aurinkokuivatut tomaatit on valmistettu italialaisista aromikkaista, auringon alla kypsyneistä tomaateista. Ne on kuivattu tavalla, joka jättää ne kuitenkin ihanan pehmeiksi ja aromikkaiksi. Aurinkokuivatut tomaatit on säilötty laadukkaaseen extra virgin -oliiviöljyyn. Kokeile salaateissa, kastikkeissa, pasta-annoksissa tai antipastoissa.
Häivähdys konjakkia, hyppysellinen curryä ja hummerin oma ainutlaatuinen maku – näin syntyy la belle-iloisen täydellinen hummerikeitto!
Hummerikeiton reseptiä valmisteltiin aikoinaan kaksi vuotta, jotta kaikki herkät aromit pääsisivät varmasti oikeuksiinsa sametinpehmeässä kokonaisuudessa. Kokeile sellaisenaan tai gratiinissa!
Ranskalaisen Lucien Georgelinin pomeranssihillo on tehty myös hapanappelsiiniksi kutsutusta appelsiinilajikkeesta, joka on normaalia happamampi lajike. Tämä ranskaksi ”orange amère” -hillo on herkullinen yhdistelmä pomeranssin karvautta ja hedelmähillojen makeutta. Se sisältää ainoastaan luonnollisia raaka-aineita ja 45 % hedelmää. Kokeile croissantin kanssa, vaalealla leivällä, krepille tai esimerkiksi leivonnassa.
Balsamicon kevyt kirpeys ja makeus yhdistettynä perunalastujen suolaisuuteen luo tämän vastustamattoman yhdistelmän. Italialaisen Foxin perunalastut ovat todellisia premium-perunalastuja, jotka on valmistettu perinteisellä valmistustavalla käsin ja vain luonnollisista raaka-aineista. Näillä perunalastuilla teet arjestakin hieman juhlavampaa!
JemyJemyn tuoreista herneistä valmistettu hernesosekeitto on herkullinen valmiskeitto, joka vaatii vain lämmityksen. Tuorehernekeitto on viimeistelty lorauksella kermaa, joka pyöristää keiton makua juuri oikeassa suhteessa.
Nauti sellaisenaan, vaalean leivän kera tai vaikka krutonkien kanssa!
Chateau Virantin Fruité Mûr -oliiviöljy on palkittu ja korkealaatuinen oliiviöljy. Se on maultaan pehmeä ja hyvin hedelmäinen. Siinä on matala happopitoisuus, vain <0,3 %. Kokeile niin suolaisissa ruoissa kuin leivonnassa voin korvaajana!
Italialaisen D. Barberon hasselpähkinä-suklaakakku on leivottu kokonaan ilman vehnäjauhoja ja ainoastaan luonnollisista raaka-aineista. Se on ihanan pehmeä ja herkullinen leivonnainen, joka sisältää piemontelaisia hasselpähkinöitä jopa 40 %. Kakkua makeuttavat myös ihanat suklaahiput. Hasselpähkinä-suklaakakku on valmistettu perinteisellä reseptillä käsityönä ja paistettu perinteisessä laakeassa puu-uunissa.
Ranskalaiset suklaaosterit saavat nimensä ulkomuodostaan, joka muistuttaa aivan osteria. Chevalier d’Argouges’in Reilun kaupan luomusuklaaostereiden sisältä löytyy herkullinen hasselpähkinätäyte, ja ulkokuori on rapsahtavaa maitosuklaata. Suklaa sisältää 33 % kaakaota. Osterit valmistetaan käsityönä vain parhaista raaka-aineista.
Kreikkalaisen Greenolian Classic-oliiviöljy on extra virgin -öljy, jolla on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4). Sen maku on hieman pistävä, vihreä ja hedelmäinen. Lisäksi mausta voi aistia Koroneiki-lajikkeelle tunnusomaisen aromin. Ruuanlaittoon öljy tuo raikkaan ja ainutlaatuisen säväyksen.
Kreikkalainen Premium ekstra-neitsytoliiviöljy 100 ml on poikkeuksellisen matalalla happamuudella (<0,4) ekstra-neitsytoliiviöljy, jolla on poikkeukselliset fysikaalis-kemialliset ominaisuudet. Se tarjoaa uudenlaisen makuelämyksen, joka on täynnä aromia ja makua.
Donna Francescan paahdetut mantelit kuoritaan käsin ja paahdetaan matalassa lämpötilassa uunissa talon oman extra virgin -oliiviöljyn kanssa. Sen jälkeen ne suolataan kevyesti merisuolalla. Nämä Filippo Cea -lajikkeen mantelit tarjoavat valloittavan makuelämyksen ja sopivat etenkin aperitiiviksi kuohuviinin, hanaoluiden ja gin tonicin kera.
Barre Clandestinen Kilombero-cashewmaitosuklaa on tehty Tansanian Kilomberossa viljellystä kaakaosta. Trinitario- ja Néo-Nacional -lajikkeen kaakaopensaat ovat saaneet kasvaa banaanipuiden ja luonnonkasvien lomassa osana biodiversiteettiä, joka hyödyttää monia kädellisiä lajeja ja alueen elefantteja.
Suklaa on täysin kasviperäinen. Kaakaon ja ruokosokerin lisäksi siinä on käytetty ainoastaan cashewpähkinämaitoa ja kaakaovoita tuomaan pyöreyttä ja samettisuutta vastapainona kaakaon hapokkuudelle. Suklaassa on kaakaota 60 %.
Suklaa voitti vuoden 2023 European chocolate Awards -kilpailussa kultaa sekä luomusarjassa että yleisessä sarjassa.
Piparimarenki on Biscuiterie du Quercyn DeliDelille valmistama erikoisuus, joka on saatavilla kaupastamme ainoastaan joulunaikaan. Nämä piparkakkumausteella maustetut marengit ovat sisältä ihanan pehmeitä ja sitkoisia ja ulkoa sopivan rapeita. Tarjoa sellaisenaan tai kokeile jonkin jouluisen jälkiruoan pohjana!
Italialaisen Galantinon sitruunalla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta sitruunaa.
Öljy on pullotettu aitoon käsin koristeltuun keraamiseen kannuun, joka tuo hurmaavan välimerellisen tuulahduksen keittiöön kuin keittiöön.
Sitruunalla maustettu oliiviöljy sopii erityisesti kalalle, äyriäisille, keittoihin, salaatteihin, kasviksille, vaaleille lihoille, carpacciolle ja bresaolan viimeistelyyn.
Italialaisen Galantinon basilikalla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta basilikaa.
Basilikalla maustettu oliiviöljy sopii loistavasti majoneeseihin ja muihin kylmiin kastikkeisiin. Kokeile myös kermaisissa risotoissa ja pizzan päällä, pastassa, caprese-salaatissa, buffalo-mozzarellan kanssa ja bruschetalla.
Italialaisen Galantinon valkosipulilla maustettu oliiviöljy on valmistettu ainoastaan luonnollisista, tuoreista ja korkea-laatuisista raaka-aineista. Extra virgin -oliiviöljyn lisäksi öljy sisältää ainoastaan tuoretta valkosipulia.
Öljy on pullotettu aitoon käsin koristeltuun keraamiseen kannuun, joka tuo hurmaavan välimerellisen tuulahduksen keittiöön kuin keittiöön.
Kokeile erityisesti keittojen, kastikkeiden, lihojen, kasvisten tai bruschetan maustajana. Se on myös täydellinen viimeistelijä pastan tai pizzan päälle.
Bretagnen kuuluisat galette-keksit saa myös La Trinitainen miniversiossa! Ne leivotaan aitoon voihin, mikä takaa keksien rapean koostumuksen ja vastustamattoman maun. Kokeile ja ihastu galettien hurmaavaan kinuskimaiseen makuun!