Aistinvaraisten ominaisuuksiensa ansiosta Pedro Ximénez Reserve -etikka sopii erityisen hyvin liharuokiin, juustopohjaisiin salaatteihin, kokoon keitteviin kastikkeisiin ja jälkiruokiin.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
Espanjalaisen Marques de Valduezan Merula- ekstraneitsytoliiviöljy on hedelmäisten aromien hallitsema keskivoimakas oliiviöljy. Öljyn täydellinen makujen harmonia on saatu juuri oikeaan aikaan kerätyistä oliiveista, jotka on kuljetettu saman tien kylmäpuristettaviksi. Siististi käytettävä hanapakkaus riittää pidemmäksikin aikaa.
Marques de Valduezan appelsiininkukkahunaja on väriltään kauniin vaaleankeltainen, ja siinä on vivahteita eri keltaisen sävyistä. Sen makeassa maussa on havaittavissa kukkaisia ja sitruksisia häivähdyksiä. Hunajalla on intensiivinen ja viipyilevä maku. Hunaja on pehmeän notkeaa, ja se kiteytyy hitaasti muodostaen hienonhienoja kiteitä. Appelsiininkukkahunaja sopii erinomaisesti maustamaan riistalinnuista valmistettuja ruokia sekä sellaisenaan juustoille, teehen, jäätelöön ja paahdetulle leivälle ekstraneitsytoliiviöljyn kanssa.
Finca la Barcan savustetulla paprikalla maustetussa vuohenjuustotahnassa yhdistyy herkullinen vuohenjuusto Finca la Barcan omaan erikoisuuteen, savustettuihin paprikahiutaleisiin. Sileästi levittyvä tahna sopii erinomaisesti paahtoleivälle sekä erilaisten kastikkeiden pohjaksi. Yhdistä levite lempitäytteisiisi ja luo herkullisia suolaisia suupaloja!
Finca la Barcan sherryviinietikka ”Gran reserva” on aito Jerezin alueelta tuleva sherryviinietikka, jolla on myös aitouden todistava alkuperäsertifikaatti. Viinietikkaa on kypsytetty 10 vuotta tammitynnyreissä. Sen tuoksussa on hienovaraista mausteneilikkaa ja lehtipuumaisuutta ja maussa intensiivistä kuivattua hedelmää.
Espanjalaisen Finca la Barcan oliiviöljyjen lahjapakkaus sisältää neljä erilaista 50 ml:n laatuoliiviöljyä. Yksi öljyistä on Finca la Barcan erikoisuus, savustettu oliiviöljy, ja kolme muuta ovat yhden lajikkeen extra virgin -oliiviöljyjä. Kokeile eri ruoissa tai järjestä oma oliiviöljytasting! Tilaa itselle tai lahjaksi.
Espanjalaisen Arroz Brazalin bomba-riisilajike on lyhytjyväistä ja helmimäistä. Se imee itseensä runsaasti keitinvettä kypsennyksessä ja pitää hyvin muotonsa. Riisi soveltuu hyvin paelloihin, risottoihin sekä jälkiruokiin.
Keittoaika 15 minuuttia, jonka jälkeen riisi jätetään vetäytymään hetkeksi. Bomba-riisi tarvitsee normaalia enemmän vettä keitettäessä.
Brazalin riisien viljelyolosuhteet ovat äärimmäiset. Riisiä viljellään korkeissa olosuhteissa ja alhaisemmissa lämpötiloissa kuin missään muualla Espanjassa.
Riisin viljelyyn käytetty vesi tulee Pyreneiden sulavasta lumesta.
Nämä olosuhteet suosivat jyvien tasalaatuista kypsymistä, eikä riisissä juurikaan esiinny tuholaisten tai tautien aiheuttamia ongelmia.
Acanto Ecológico on hyvin korkealaatuinen extra virgin Acanto Ecológico -oliiviöljy, joka on valmistettu 100-prosenttisesti luonnonmukaisesti viljellyistä Picual-lajikkeen oliiveista. Öljyn intensiivisessä maussa on hedelmäistä vehreyttä yhdistettynä häivähdyksiin yrttisistä, ruohomaisista, tomaatinlehtisistä, kiivin ja vihreän omenan aromeista. Öljyn suutuntumassa on katkeruutta ja pippurisuutta, jotka yhdistyvät öljyn aromeihin. Tämä oliiviöljy on lisäksi täynnä terveellisiä ominaisuuksia, kuten antioksidantteja ja tyydyttymättömiä rasvahappoja, jotka edistävät hyvinvointiasi.