DeliDelin kauppa

334 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • palet keksipaketti 200g
    3,95

    Paksut ja rapeat palet-keksit valmistetaan perinteiseen bretagnelaiseen tapaan suolaiseen voihin. Kullankeltaisiksi paahtuneet keksit ovat maistuva herkku sellaisenaan nautittavaksi kahvihetkeen.

  • galette keksipaketti 300g
    4,45

    Bretagnen kuuluisat galette-keksit leivotaan aitoon voihin, mikä takaa keksien rapean koostumuksen ja vastustamattoman maun. DeliDelin galettet leivotaan perinteisellä reseptillä ilman lisä- tai säilöntäaineita. Kokeile ja ihastu galettien hurmaavaan kinuskimaiseen makuun!

  • maitohillo min
    4,50

    Maitohillo eli ranskalaisittain confiture de lait tunnetaan myös espanjankieliseltä nimeltään ”dulce de leche”. Kyseessä on maidosta ja sokerista keitetty kinuski, jonka samettisuus ja karamellisuus hurmaa kaikki makeanystävät. Kokeile maitohilloa niin vohvelin kuin crêpin päällä, leivällä, jäätelön kanssa, kakun tai leivoksen täytteenä tai sellaisenaan dippailuun.

  • reine de dijon hunaja dijonsinappi 105g min
    3,85

    Erityisen hyvin salaatinkastikkeisiin sopii Reine de Dijonin hunajainen dijoninsinappi. Sinappi on muuten valmistettu perinteisellä reseptillä vain aidoista raaka-aineista, mutta siihen on lisätty herkullista hunajaa tuomaan pehmeyttä ja makeutta muuten voimakkaaseen sinappiin. Salaattien lisäksi kokeile hunajaista dijoninsinappia myös juustoviipaleiden päällä!

  • nizzan oliivit–tumma maustettu timjamilla 250g CR3
    5,80

    Nizzan pienet oliivit sopivat nimensä mukaisesti täydellisesti Nizzan salaattiin tai muihin salaatteihin. Nämä täynnä makua olevat pienet tummat oliivit on maustettu timjamille, mikä korostaa niiden voimakasta ja herkullista oliivin luontaista makua. Kokeile ja ihastu!

  • oliivit–provence sekoitus 250g CR3
    5,80

    Pääset maistelemaan Olives Arnaud’n useampaa oliivilajia sen Provence-sekoituksessa. Viidestä eri oliivista koostuva sekoitus sisältää parhaita paloja Provencen makumaailmasta ja kutkuttelee oliivinystävien makuhermoja!

  • oliivit–tumma maustettu timjamilla 250g CR3
    5,80

    Alkupalalautaselle, juustolautaselle, pizzan päälle, salaattiin… Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kokonaiset oliivit maistuvat niin aperitiivin kanssa kuin ruoanlaitossa. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!

  • 284 vihreä oliivi
    5,80

    Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit ovat täydellinen tarjottava niin aperitiivin kanssa kuin esimerkiksi salaatissa, pizzassa tai missä tahansa ruoassa. Säilönnässä on käytetty vain puhtaita raaka-aineita ja parhaimpia oliiveja. Kokeile ja ihastu!

  • 3,90

    Un mariage de saveurs!

    Parmesaanilla maustetussa tonnikalarilletessä kohtaavat ranskalainen perinteinen tonnikalanjalostus ja italialaisten ylpeys, parmesaanijuusto. Tämä makujen harmonia ei muuta kaipaa kuin hyvän paahdetun leivän alleen!

  • linguine peperoncino pastificio morelli
    5,75

    Morellin pastatehtaan chilinauhapasta eli Linguine al Peperoncino Rosso saa hienoisen jälkipotkunsa chilipaprikasta. Tämä erikoinen ja piristävä linguine-pasta sopii sellaisenaan nautittavaksi yrttiöljyn kera tai raikkaan tomaattikastikkeen kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • linguine zafferano pastificio morelli
    6,45

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sahramilla maustettu linguine-pasta on aromikas ja omintakeinen pasta. Pastassa yhdistyy perinteinen italialaisuus sekä häivähdys itämaisia mausteita. Kokeile sahramipastaa esimerkiksi merenelävien tai italialaisen kinkun kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • linguine tartufo pastificio morelli
    6,20

    Astetta ylellisemmän ja puhtaasti herkullisen pastaruokalajin saat valmistettua helposti tryffelipastalla! Toscanalaisen Morellin pastatehtaan aidolla mustalla tryffelillä maustettu durumvehnästä tehty linguine-pasta sopii täydellisesti kermaisille kastikkeille. Kokeile pastaa myös tryffeliöljyn kanssa! Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • Kokonaiset kastanjat vedessä g
    7,50

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kokonaiset kastanjat vedessä on ensin keitetty ja sen jälkeen säilötty kokonaisina veteen. Kokonaiset kastanjat voi itse esimerkiksi paistaa lisukkeeksi tai käyttää erilaisissa lihapadoissa. Soseuttamalla kastanjoista saa maukkaan lisukkeen niin liha- kuin siipikarjaruoille tai esimerkiksi täytteen jälkiruokiin ja leivontaan.

  • harmaa merisuola
    3,90

    Le Paludier de Guéranden hieno, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin karkeasta merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton jauhettu merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset ja on ihanteellinen lisä kaikille ruoille. Se sopii loistavasti myös pöytäsuolaksi.

  • sitruuna luomumarenki min
    3,50

    Biscuiterie du Quercyn sitruunamarengit ovat täyttä luomua sekä valmistettu perinteisen reseptin mukaan. Koostumukseltaan ne ovat ihanan pehmeitä sisältä ja sopivan rapsakoita ulkoa. Maun viimeistelee raikas, aito sitruuna.

  • 6,20

    Sardiineja tomaatin hedelmäisillä aromeille höystettynä.

    Välillä yksinkertainen on kaunista, kuten la belle-iloisen oliiviöljyyn säilötyt ja paseeratulla tomaatilla maustetut sardiinit. Mitään muuta ei tarvita, kun laadukkaiden ja puhtaiden raaka-aineiden maut pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile vaikka pitsan tai bruschetan päällä, keitossa tai pastassa!