9223372036854775807 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • maustetut sardiinit oliivioljyssa 115 g min
    6,20

    Ihastu kreolilaisen keittiön innoittaman reseptin mukaan valmistettuihin sardiineihin!

    La belle-iloisen maustetut sardiinit oliiviöljyssä ovat saaneet inspiraation kreolilaisesta mausteisesta keittiöstä. Lämmin ja autenttinen makuyhdistelmä vain paranee ajan kanssa säilöttynä. Kokeile vaikka alkupaloissa, tabbouleh-salaatissa tai suolaisessa piiraassa!

    Lisää ostoskoriin
  • 4,90

    Calissons tai suomalaisittain calissonit ovat hyvin tyypillinen Provencen herkku, jotka ovat suosittuja ympäri Ranskan. Calissonin mantelimainen muoto viittaa siinä käytettyyn mantelimassaan. Calissonit muistuttavat marsipaania, mutta sen maku on hedelmäisempi siinä käytetyn hillotun appelsiininkuoren ja melonin vuoksi. Calissonit kuorrutetaan myös aina perinteisesti valkoisella sokerikuorrutteella. Kokeile ja ihastu tähän pehmeään ja vuosisatojen ajan arvostettuun herkkuun!

    Lisää ostoskoriin
  • galette keksipaketti 180g min
    3,20

    Bretagnen kuuluisat galette-keksit leivotaan aitoon voihin, mikä takaa keksien rapean koostumuksen ja vastustamattoman maun. DeliDelin galettet leivotaan perinteisellä reseptillä ilman lisä- tai säilöntäaineita. Kokeile ja ihastu galettien hurmaavaan kinuskimaiseen makuun!

    Lisää ostoskoriin
  • maitohillo min
    4,50

    Maitohillo eli ranskalaisittain confiture de lait tunnetaan myös espanjankieliseltä nimeltään ”dulce de leche”. Kyseessä on maidosta ja sokerista keitetty kinuski, jonka samettisuus ja karamellisuus hurmaa kaikki makeanystävät. Kokeile maitohilloa niin vohvelin kuin crêpin päällä, leivällä, jäätelön kanssa, kakun tai leivoksen täytteenä tai sellaisenaan dippailuun.

    Lisää ostoskoriin
  • oliivit–provence sekoitus 250g CR3
    6,20

    Pääset maistelemaan Olives Arnaud’n useampaa oliivilajia sen Provence-sekoituksessa. Viidestä eri oliivista koostuva sekoitus sisältää parhaita paloja Provencen makumaailmasta ja kutkuttelee oliivinystävien makuhermoja!

    Lisää ostoskoriin
  • oliivit–tumma maustettu timjamilla 250g CR3
    6,50

    Alkupalalautaselle, juustolautaselle, pizzan päälle, salaattiin… Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kokonaiset oliivit maistuvat niin aperitiivin kanssa kuin ruoanlaitossa. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!

    Lisää ostoskoriin
  • 284 vihreä oliivi
    5,80

    Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit ovat täydellinen tarjottava niin aperitiivin kanssa kuin esimerkiksi salaatissa, pizzassa tai missä tahansa ruoassa. Säilönnässä on käytetty vain puhtaita raaka-aineita ja parhaimpia oliiveja. Kokeile ja ihastu!

    Lisää ostoskoriin
  • 3,90

    Un mariage de saveurs!

    Parmesaanilla maustetussa tonnikalarilletessä kohtaavat ranskalainen perinteinen tonnikalanjalostus ja italialaisten ylpeys, parmesaanijuusto. Tämä makujen harmonia ei muuta kaipaa kuin hyvän paahdetun leivän alleen!

    Lisää ostoskoriin
  • linguine peperoncino pastificio morelli
    5,75

    Morellin pastatehtaan chilinauhapasta eli Linguine al Peperoncino Rosso saa hienoisen jälkipotkunsa chilipaprikasta. Tämä erikoinen ja piristävä linguine-pasta sopii sellaisenaan nautittavaksi yrttiöljyn kera tai raikkaan tomaattikastikkeen kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • linguine zafferano pastificio morelli
    6,20

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sahramilla maustettu linguine-pasta on aromikas ja omintakeinen pasta. Pastassa yhdistyy perinteinen italialaisuus sekä häivähdys itämaisia mausteita. Kokeile sahramipastaa esimerkiksi merenelävien tai italialaisen kinkun kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • Kokonaiset kastanjat vedessä g
    7,50

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kokonaiset kastanjat vedessä on ensin keitetty ja sen jälkeen säilötty kokonaisina veteen. Kokonaiset kastanjat voi itse esimerkiksi paistaa lisukkeeksi tai käyttää erilaisissa lihapadoissa. Soseuttamalla kastanjoista saa maukkaan lisukkeen niin liha- kuin siipikarjaruoille tai esimerkiksi täytteen jälkiruokiin ja leivontaan.

    Lisää ostoskoriin
  • harmaa merisuola
    4,20

    Le Paludier de Guéranden hieno, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin karkeasta merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton jauhettu merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset ja on ihanteellinen lisä kaikille ruoille. Se sopii loistavasti myös pöytäsuolaksi.

    Lisää ostoskoriin
  • sitruuna luomumarenki min
    3,95

    Biscuiterie du Quercyn sitruunamarengit ovat täyttä luomua sekä valmistettu perinteisen reseptin mukaan. Koostumukseltaan ne ovat ihanan pehmeitä sisältä ja sopivan rapsakoita ulkoa. Maun viimeistelee raikas, aito sitruuna.

    Lisää ostoskoriin
  • sardiineja tomaatissa 115g min
    6,20

    Sardiineja tomaatin hedelmäisillä aromeille höystettynä.

    Välillä yksinkertainen on kaunista, kuten la belle-iloisen oliiviöljyyn säilötyt ja paseeratulla tomaatilla maustetut sardiinit. Mitään muuta ei tarvita, kun laadukkaiden ja puhtaiden raaka-aineiden maut pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile vaikka pitsan tai bruschetan päällä, keitossa tai pastassa!

    Lisää ostoskoriin
  • tapas sardelli min
    3,85

    DeliDelin omat sardellifileet oliiviöljyssä on täydellinen lisä esimerkiksi tapaslautaselle. Espanjalaiset sardellit on pyydetty MSC:n kestävyysstandardien mukaisesti.

    Lisää ostoskoriin
  • sardiini ja nizzan oliivi 115g min
    6,90

    Sardiini ja Nizzan oliivi

    Lisää ostoskoriin