DeliDelin kauppa

326 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • vihreä tapenadi 120g CR3
    4,80

    Olives Arnaud’n vihreä tapenade on perinteiseen tapaan provencelaisista oliiveista valmistettu herkullinen tapenade. Kokeile sitä sellaisenaan suolaisissa suupaloissa tai erilaisten ruokien lisukkeena tai maustajana. Vihreässä tapenadessa ei ole mitään keinotekoista, ja kaikki maut tulevat puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista!

  • musta tapenadi 120g
    4,80

    Olives Arnaud’n musta tapenade on perinteiseen provencelaiseen tapaan valmistettu korkealaatuinen tapenade mustista oliiveista. Tuotteessa on käytetty vain parhaita ja puhtaita raaka-aineita. Tilaa tästä herkullinen lisuke erilaisille ruoille tai maukas täyte erilaisille suolaisille suupaloille!

  • Sardiineja maustettu chilillä ja sitruunalla 115g
    6,20

    Un festival d’arômes plein de couleurs!

    Tulisuuden ystäville sopivat täydellisesti la belle-iloisen chilillä ja sitruunalla maustetut sardiinit oliiviöljyyn säilöttyinä. Kahta eri chilipaprikaa ei ole käytetty liikaa nii, että ne peittäisivät makuja, vaan niitä on juuri sopivasti uusien aromien esiin tuomiseksi. Kokeile vaikka bruschetalla, lasagnessa tai pitsan päällä!

  • Sardiineja mausteliemessä 115g
    6,20

    Ihastu kreolilaisen keittiön innoittaman reseptin mukaan valmistettuihin sardiineihin!

    La belle-iloisen maustetut sardiinit oliiviöljyssä ovat saaneet inspiraation kreolilaisesta mausteisesta keittiöstä. Lämmin ja autenttinen makuyhdistelmä vain paranee ajan kanssa säilöttynä. Kokeile vaikka alkupaloissa, tabbouleh-salaatissa tai suolaisessa piiraassa!

  • aamiaiskakku
    7,60

    Bretagnelainen Quatre Quart -aamiaiskakku on vapaapäivän aamiaisen kruunaava herkku. Aitoon voihin leivottu pehmeä kakku sopii täydellisesti kuumaan juomaan dippailuun sekä sellaisenaan nautittavaksi esimerkiksi hillon, hunajan tai ”maitohillon” eli confiture de lait’n kanssa.

  • palet keksipaketti 200g
    3,95

    Paksut ja rapeat palet-keksit valmistetaan perinteiseen bretagnelaiseen tapaan suolaiseen voihin. Kullankeltaisiksi paahtuneet keksit ovat maistuva herkku sellaisenaan nautittavaksi kahvihetkeen.

  • maitohillo min
    4,50

    Maitohillo eli ranskalaisittain confiture de lait tunnetaan myös espanjankieliseltä nimeltään ”dulce de leche”. Kyseessä on maidosta ja sokerista keitetty kinuski, jonka samettisuus ja karamellisuus hurmaa kaikki makeanystävät. Kokeile maitohilloa niin vohvelin kuin crêpin päällä, leivällä, jäätelön kanssa, kakun tai leivoksen täytteenä tai sellaisenaan dippailuun.

  • nizzan oliivit–tumma maustettu timjamilla 250g CR3
    5,80

    Nizzan pienet oliivit sopivat nimensä mukaisesti täydellisesti Nizzan salaattiin tai muihin salaatteihin. Nämä täynnä makua olevat pienet tummat oliivit on maustettu timjamille, mikä korostaa niiden voimakasta ja herkullista oliivin luontaista makua. Kokeile ja ihastu!

  • oliivit–provence sekoitus 250g CR3
    5,80

    Pääset maistelemaan Olives Arnaud’n useampaa oliivilajia sen Provence-sekoituksessa. Viidestä eri oliivista koostuva sekoitus sisältää parhaita paloja Provencen makumaailmasta ja kutkuttelee oliivinystävien makuhermoja!

  • oliivit–tumma maustettu timjamilla 250g CR3
    5,80

    Alkupalalautaselle, juustolautaselle, pizzan päälle, salaattiin… Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kokonaiset oliivit maistuvat niin aperitiivin kanssa kuin ruoanlaitossa. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!

  • 284 vihreä oliivi
    5,80

    Provencen yrteillä maustetut vihreät oliivit ovat täydellinen tarjottava niin aperitiivin kanssa kuin esimerkiksi salaatissa, pizzassa tai missä tahansa ruoassa. Säilönnässä on käytetty vain puhtaita raaka-aineita ja parhaimpia oliiveja. Kokeile ja ihastu!

  • 3,90

    Un mariage de saveurs!

    Parmesaanilla maustetussa tonnikalarilletessä kohtaavat ranskalainen perinteinen tonnikalanjalostus ja italialaisten ylpeys, parmesaanijuusto. Tämä makujen harmonia ei muuta kaipaa kuin hyvän paahdetun leivän alleen!

  • linguine peperoncino pastificio morelli
    5,75

    Morellin pastatehtaan chilinauhapasta eli Linguine al Peperoncino Rosso saa hienoisen jälkipotkunsa chilipaprikasta. Tämä erikoinen ja piristävä linguine-pasta sopii sellaisenaan nautittavaksi yrttiöljyn kera tai raikkaan tomaattikastikkeen kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • linguine zafferano pastificio morelli
    6,45

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sahramilla maustettu linguine-pasta on aromikas ja omintakeinen pasta. Pastassa yhdistyy perinteinen italialaisuus sekä häivähdys itämaisia mausteita. Kokeile sahramipastaa esimerkiksi merenelävien tai italialaisen kinkun kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • linguine tartufo pastificio morelli
    6,20

    Astetta ylellisemmän ja puhtaasti herkullisen pastaruokalajin saat valmistettua helposti tryffelipastalla! Toscanalaisen Morellin pastatehtaan aidolla mustalla tryffelillä maustettu durumvehnästä tehty linguine-pasta sopii täydellisesti kermaisille kastikkeille. Kokeile pastaa myös tryffeliöljyn kanssa! Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • Kokonaiset kastanjat vedessä g
    7,50

    Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kokonaiset kastanjat vedessä on ensin keitetty ja sen jälkeen säilötty kokonaisina veteen. Kokonaiset kastanjat voi itse esimerkiksi paistaa lisukkeeksi tai käyttää erilaisissa lihapadoissa. Soseuttamalla kastanjoista saa maukkaan lisukkeen niin liha- kuin siipikarjaruoille tai esimerkiksi täytteen jälkiruokiin ja leivontaan.