414 -tuotteet

  • savustettu paprikajauhe hot
    3,95

    La Chinatan savustettu chilipaprikajauhe ”picante” on tulinen ja aromaattinen savustettu chilipaprikajauhe. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

    Lisää ostoskoriin
  • ankanrasva 350g min
    6,50

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.

    Lisää ostoskoriin
  • valkotryffelioljy 60g
    12,00

    La Maison Godardin valkotryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta oliiviöljystä sekä valkotryffelistä. Viimeistelet sillä niin pastat, risotot kuin salaatit.

    Lisää ostoskoriin
  • kuivattu herkkutatt min
    6,90

    Kuivattu herkkutatti on arvostettu raaka-aine myös ranskalaisessa keittiössä. La Maison Godardin kuivatuilla herkkutateilla valmistat herkulliset risotot, pastakastikkeet ja piiraat, vaikka sienionni ei olisikaan osunut kohdalle!

    Lisää ostoskoriin
  • liguine limone pepe pastificio morelli
    5,75

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sitruunalla ja pippurilla maustettu linguine-pasta on raikkaan aromikas pasta. Puhdas sitruunan maku tulee tuoreista, aidoista sitruunoista. Kokeile sitruuna- & pippuripastaa yksinkertaisimmillaan sellaisenaan oliiviöljyn kanssa, tai lisää mukaan parmesaani- tai pecorinoraastetta ja pieni rouhaisu tuoretta mustapippuria. Keittoaika 6–7 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • kokonainen ankanmaksa lounais ranska
    24,90

    Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

    Lisää ostoskoriin
  • chateau virant aop provence keskivahva ekstra neitsytoliivioljy 3l 2
    78,00

    Une huile entièrement Provençale!
    Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
    Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.

    Lisää ostoskoriin
  • suolakeksi 1
    4,30

    Terrenostren perinteisten reseptien mukaan leivotut tuotteet tuovat aidon Puglian maun ruokapöytääsi.
    Bruschette-suolakeksit on valmistettu kokonaan ilman lisäaineita.
    Niiden neutraali maku sopii täydellisesti erilaisten levitteiden ja juustojen kera. Kokeile suolakeksejä pateiden, kalapateiden tai tapenadejen seurana. Aidon italialaisen bruschetta-alkupalan saat helposti aikaiseksi valkosipulibruschettamme avulla. Suolakeksit ovat myös oiva lisuke kalakeitolle: sipaise keksien päälle nokare rouille-kastiketta ja tarjoile kalakeiton kera.

    Lisää ostoskoriin
  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

    Lisää ostoskoriin
  • 5,90

    Balsamico de Modena on korkealaatuinen ja pehmeä, aito modenalainen balsamico. Kokeile sitä esimerkiksi lihojen maustamiseen sekä vahvemmille juustoille, kuten parmesaanille. Jälkiruoista Balsamico de Modena maustaa niin mansikat kuin jopa vaniljajäätelön!

    Lisää ostoskoriin
  • 5,20

    DeliDelin valkoinen balsamico on huolella ja perinteisesti valmistettu vaalea balsamietikka. Sen hienovaraiset hedelmäiset aromit sopivat täydellisesti salaattien maustamiseen. Kokeile valkoista balsamicoa myös kalalle ja mereneläville ja jopa hedelmäsalaattiin!

    Lisää ostoskoriin
  • 4,20

    DeliDelin punaviinietikka on valmistettu tarkkaan valikoiduista rypäleistä ja kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyreissä. Kypsytyksen ansiosta punaviinietikka saa ominaisen pyöreän ja tammisen arominsa. Etikassa käytetyt rypäleet taas tuovat etikkaan aromien lisäksi sen syvän rubiininpunaisen värin. Punaviinietikkamme sopii hyvin niin salaatteihin kuin liharuokiin.

    Lisää ostoskoriin
  • 4,30

    Joka keittiön perustarvikkeisiin kuuluu laadukas valkoviinietikka. DeliDelin valkoviinietikka valmistetaan valkoviinietikasta sekä chardonnay-rypäleiden rypälemehutiivisteestä, joka tuo etikkaan pehmeän, hedelmäisen ja hennosti puisen aromin. Se sopii erityisen hyvin kalaruoille sekä perinteiseen beurre blanc -kastikkeelle.

    Lisää ostoskoriin
  • ratatouille luomu min
    6,70

    Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!

    Lisää ostoskoriin
  • luomu seesamoljy min
    6,90

    Ranskalaisen Huilerie Cauvinin seesamöljy tehdään paahdetuista, luomuviljellyistä seesaminsiemenistä kylmäpuristamalla. Siementen paahtaminen voimistaa siementen pähkinäistä aromia. Seesaminsiemenöljy on oiva mauste kaikille salaateille. Lisäksi se sopii erinomaisesti maustamaan aasialaisia ruokia.

    Lisää ostoskoriin
  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • Luomu Sherryviinietikka Reserva 250ml CR3
    8,60

    Tuotettu yksinomaan luomurypäleistä viinitarhoista niin sanotusta Sherry-kolmiosta. Vinagre de Jerezin alkuperänimitykselle tyypillisiä luomutuotantotekniikoita on käytetty koko prosessin ajan rypäleiden tuotannosta rypälemehun käymiseen, viinin happamoitumiseen ja etikan vanhentamiseen.

    Lisää ostoskoriin
  • pate de campagne superieur 220g vieilles conserves d autrefois
    3,50

    Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • hanhirillette
    4,30

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

    Lisää ostoskoriin
  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo oro
    34,50

    Vähintään kymmenen vuoden kypsyttelyn tuloksena tämän balsamicon tunnistaa heti sen tummuudesta ja sen jättämästä kirkkaanvärisestä varjosta. Sigillo Oro -balsamicon maku on samaan aikaan intensiivinen ja hienovarainen. Sen samaan aikaan katkera ja makea maku on erehtymätön.

    Lisää ostoskoriin