Suodatimet

440 -tuotteet

  • alziari ekstra neitsytoliivioljy prestige 1l
    32,60 sis Alv (28,50€ per kg tai litra)

    La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.

  • savustettu paprikajauhe hot
    3,95 sis Alv (56,43€ per kg tai litra)

    La Chinatan savustettu chilipaprikajauhe ”picante” on tulinen ja aromaattinen savustettu chilipaprikajauhe. Kyseessä on paikallinen Pimentón de La Vera -sekoitus, ja tuotteella on sen alkuperän todistava sertifikaatti. Pimentón de la Vera -paprikajauhetta on kolmea eri varianttia: picante, dulce ja agridulce eli tulinen, makea ja happaman makea. Tyylikästä ja pirteän punaista peltipurkkia on helppo käyttää, ja sen jättää mielellään koristamaan keittiön maustehyllyä.

  • ankanrasva 350g min
    6,50 sis Alv (18,57€ per kg tai litra)

    Ankanrasvalla saat valmistettua parhaat paistetut perunat ikinä. Se on myös perinteinen ainesosa sarlandaisittain valmistettaviin perunoihin, ”pommes de terre sarlandaises” sekä ankankoipien, ”confit de canardin” valmistukseen.

  • kuivattu herkkutatt min
    6,90 sis Alv (276,00€ per kg tai litra)

    Kuivattu herkkutatti on arvostettu raaka-aine myös ranskalaisessa keittiössä. La Maison Godardin kuivatuilla herkkutateilla valmistat herkulliset risotot, pastakastikkeet ja piiraat, vaikka sienionni ei olisikaan osunut kohdalle!

  • liguine limone pepe pastificio morelli
    5,75 sis Alv (23,00€ per kg tai litra)

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sitruunalla ja pippurilla maustettu linguine-pasta on raikkaan aromikas pasta. Puhdas sitruunan maku tulee tuoreista, aidoista sitruunoista. Kokeile sitruuna- & pippuripastaa yksinkertaisimmillaan sellaisenaan oliiviöljyn kanssa, tai lisää mukaan parmesaani- tai pecorinoraastetta ja pieni rouhaisu tuoretta mustapippuria. Keittoaika 6–7 minuuttia.

  • kokonainen ankanmaksa lounais ranska
    24,90 sis Alv (199,20€ per kg tai litra)

    Kokonainen ankanmaksa on ranskalaisessa keittiössä arvostettu herkku. La Maison Godardin ankanmaksa on tuotettu valvotuissa ja eläinten hyvinvoinnin varmistavissa olosuhteissa. Tarjoile sellaisenaan viipaloituna paahdetun maalaisleivän päällä ja hyvän viinin kera!

  • chateau virant aop provence keskivahva ekstra neitsytoliivioljy 3l 2
    78,00 sis Alv (26,00€ per kg tai litra)

    Une huile entièrement Provençale!
    Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
    Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.

  • villisikapate maustettu armagnacilla min
    4,30 sis Alv (61,43€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin rustiikkinen armanjakilla maustettu villisikapatee on herkullinen valinta syksyn ja talven juhliin ja illanistujaisiin. Armanjakki korostaa hienosti riistan makua ja luo pateeseen sen ominaisen, miellyttävän aromin. Pateessa ei käytetä lainkaan turhia lisä- ja säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja.

  • balsamico de modena
    6,30 sis Alv (25,20€ per kg tai litra)

    Balsamico de Modena on korkealaatuinen ja pehmeä, aito modenalainen balsamico. Kokeile sitä esimerkiksi lihojen maustamiseen sekä vahvemmille juustoille, kuten parmesaanille. Jälkiruoista Balsamico de Modena maustaa niin mansikat kuin jopa vaniljajäätelön!

  • balsamico valkoinen
    5,20 sis Alv (20,80€ per kg tai litra)

    DeliDelin valkoinen balsamico on huolella ja perinteisesti valmistettu vaalea balsamietikka. Sen hienovaraiset hedelmäiset aromit sopivat täydellisesti salaattien maustamiseen. Kokeile valkoista balsamicoa myös kalalle ja mereneläville ja jopa hedelmäsalaattiin!

  • punaviinietikka 12 kk
    4,20 sis Alv (16,80€ per kg tai litra)

    DeliDelin punaviinietikka on valmistettu tarkkaan valikoiduista rypäleistä ja kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyreissä. Kypsytyksen ansiosta punaviinietikka saa ominaisen pyöreän ja tammisen arominsa. Etikassa käytetyt rypäleet taas tuovat etikkaan aromien lisäksi sen syvän rubiininpunaisen värin. Punaviinietikkamme sopii hyvin niin salaatteihin kuin liharuokiin.

  • valkoviinietikka 250ml
    4,30 sis Alv (17,20€ per kg tai litra)

    Joka keittiön perustarvikkeisiin kuuluu laadukas valkoviinietikka. DeliDelin valkoviinietikka valmistetaan valkoviinietikasta sekä chardonnay-rypäleiden rypälemehutiivisteestä, joka tuo etikkaan pehmeän, hedelmäisen ja hennosti puisen aromin. Se sopii erityisen hyvin kalaruoille sekä perinteiseen beurre blanc -kastikkeelle.

  • ratatouille luomu
    6,70 sis Alv (9,31€ per kg tai litra)

    Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!

  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90 sis Alv (745,00€ per kg tai litra)

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

  • Luomu Sherryviinietikka Reserva 250ml CR3
    8,60 sis Alv (34,40€ per kg tai litra)

    Tuotettu yksinomaan luomurypäleistä viinitarhoista niin sanotusta Sherry-kolmiosta. Vinagre de Jerezin alkuperänimitykselle tyypillisiä luomutuotantotekniikoita on käytetty koko prosessin ajan rypäleiden tuotannosta rypälemehun käymiseen, viinin happamoitumiseen ja etikan vanhentamiseen.

  • maalaispate 220g
    4,80 sis Alv (21,82€ per kg tai litra)

    Kun haluat ruokapöytääsi tuulahduksen Lounais-Ranskan maaseudulta, valitse tarjottavaksi Lucien Georgelinin maalaispatee. Porsaan- ja ankanlihasta valmistettu patee sisältää vain luonnollisia ainesosia ilman keinotekoisia aromeja tai säilöntäaineita.

  • hanhirillette
    4,30 sis Alv (66,15€ per kg tai litra)

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

  • kastanja tuubi
    2,90 sis Alv (37,18€ per kg tai litra)

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu levitettävä herkku niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjatahnan resepti ei ole muuttunut vuosisatojen saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa tahnaa suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa! Kätevää tuubipakkausta on helppo käyttää ja säilyttää.

  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo oro
    34,50 sis Alv (138,00€ per kg tai litra)

    Vähintään kymmenen vuoden kypsyttelyn tuloksena tämän balsamicon tunnistaa heti sen tummuudesta ja sen jättämästä kirkkaanvärisestä varjosta. Sigillo Oro -balsamicon maku on samaan aikaan intensiivinen ja hienovarainen. Sen samaan aikaan katkera ja makea maku on erehtymätön.

  • spaghetti 1kg
    7,90 sis Alv (7,90€ per kg tai litra)

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.