DeliDelin kauppa

332 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • 5,20

    DeliDelin valkoinen balsamico on huolella ja perinteisesti valmistettu vaalea balsamietikka. Sen hienovaraiset hedelmäiset aromit sopivat täydellisesti salaattien maustamiseen. Kokeile valkoista balsamicoa myös kalalle ja mereneläville ja jopa hedelmäsalaattiin!

  • 4,20

    DeliDelin punaviinietikka on valmistettu tarkkaan valikoiduista rypäleistä ja kypsytetty 12 kuukautta tammitynnyreissä. Kypsytyksen ansiosta punaviinietikka saa ominaisen pyöreän ja tammisen arominsa. Etikassa käytetyt rypäleet taas tuovat etikkaan aromien lisäksi sen syvän rubiininpunaisen värin. Punaviinietikkamme sopii hyvin niin salaatteihin kuin liharuokiin.

  • 4,30

    Joka keittiön perustarvikkeisiin kuuluu laadukas valkoviinietikka. DeliDelin valkoviinietikka valmistetaan valkoviinietikasta sekä chardonnay-rypäleiden rypälemehutiivisteestä, joka tuo etikkaan pehmeän, hedelmäisen ja hennosti puisen aromin. Se sopii erityisen hyvin kalaruoille sekä perinteiseen beurre blanc -kastikkeelle.

  • ratatouille luomu
    6,70

    Maison ProSainin valmis ratatouille on helppo, maukas ja terveellinen keittiön ruokakaapin perustuote. Puhtaista luomuraaka-aineista valmistettu ratatouille maistuu sellaisenaan lämmitettynä monen ruoan lisukkeena. Voit käyttää sitä myös kastikepohjana esimerkiksi pizzalle, lasagnessa tai pastan kanssa!

  • Kesätryffelicarpaccio
    14,90

    Ranskalaisen La Maison Godardin kesätryffelicarpaccio on oliiviöljyyn säilöttyjä hienoja kesätryffelin viipaleita. Tarjoile sellaisenaan paahtoleivän kanssa tai esimerkiksi perinteisen carpaccion päällä!

  • Luomu Sherryviinietikka Reserva 250ml CR3
    8,60

    Tuotettu yksinomaan luomurypäleistä viinitarhoista niin sanotusta Sherry-kolmiosta. Vinagre de Jerezin alkuperänimitykselle tyypillisiä luomutuotantotekniikoita on käytetty koko prosessin ajan rypäleiden tuotannosta rypälemehun käymiseen, viinin happamoitumiseen ja etikan vanhentamiseen.

  • 4,60

    Belugalinssejä kutsutaan monesti linssien kaviaariksi. Niitä pidetään linssien parhaimmistona linssin tasaisen pyöreän muodon, mustan värin ja sileän pinnan ansiosta. Herkullisen maun ja ryhdikkään koostumuksen lisäksi belugalinsseissä on runsaasti kuituja, proteiineja ja kivennäisaineita.

  • 8,90

    Kastanjajauho on gluteeniton ja aromikas jauhovaihtoehto niin leivontaan kuin ruoanlaittoon. Kastanjajauho sisältää myös runsaasti kuituja. Clément Faugier’n kastanjajauho on pakattu lasipurkkiin, jossa se säilyttää hyvin arominsa ja koostumuksensa.

  • hanhirillette
    3,58

    La Maison Godardin hanhirillette on korkealaatuinen ja aito ranskalainen hanhenlihasta valmistettu rillette eli levitettävä patee-tyyppinen säilyke. Herkuttele vielä lämpimän paahtoleivän tai maalaisleivän siivun päällä!

  • kastanja tuubi
    2,20

    Kastanjalevite eli kastanjatahna on suosittu levitettävä herkku niin aamiaisella kuin iltapäivän välipalahetkellä Ranskassa. Clément Faugier’n kastanjatahnan resepti ei ole muuttunut vuosisatojen saatossa, ja sen valmistuksessa käytetään vain luonnollisia ainesosia. Kokeile tätä herkullista makeaa tahnaa suoraan sellaisenaan esimerkiksi leivällä, hedelmän kanssa tai rahkassa tai leivonnassa! Kätevää tuubipakkausta on helppo käyttää ja säilyttää.

  • saksanpahkinaoljy 250ml
    6,90

    Huilerie Cauvinin saksanpähkinäöljy uutetaan saksanpähkinän kuoren sisältä löytyvästä aromikkaasta pähkinästä. Öljy on kullankeltaista tai jopa hieman vihertävää, ja siinä on tunnistettava saksanpähkinän aromi. Saksanpähkinäöljyä olisi paras käyttää kylmänä esimerkiksi salaateissa, jotta se säilyttäisi kaikki sen terveelliset omega-3- ja -6-rasvahapot.

  • spaghetti 1kg
    7,90

    Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

  • grissotti oliivioljytikku 1
    5,50

    Grissotti-leipätikku on perinteinen, oliiviöljyyn leivottu suolainen, kuivattu leipätikku. Ne ovat maukkaita sellaisenaan naposteluun esimerkiksi viinilasillisen seurana. Kokeile niitä myös esimerkiksi keittojen kera perinteisen leivän sijaan. Grissotti-leipätikuilla saat luotua lisäksi maukkaita antipasteja: kääri tikun ympärille siivu ilmakuivattua kinkkua ja tarjoile esimerkiksi aurinkokuivattujen tomaattien kera!

  • 8,95

    Häivähdys konjakkia, hyppysellinen curryä ja hummerin oma ainutlaatuinen maku – näin syntyy la belle-iloisen täydellinen hummerikeitto!

    Hummerikeiton reseptiä valmisteltiin aikoinaan kaksi vuotta, jotta kaikki herkät aromit pääsisivät varmasti oikeuksiinsa sametinpehmeässä kokonaisuudessa. Kokeile sellaisenaan tai gratiinissa!

  • 4,95

    Normandia on kuuluista omenasiidereistään, josta valmistetaan myös suositut alueen omenasiiderietikat. Niiden ruoansulatusta edistävät ominaisuudet ovat tehneet etikoista suosikin kaikentyyppiseen maustamiseen esimerkiksi salaateissa, kastikkeissa tai kalan ja kanan keitinliemissä

  • Sherryviinietikka Reserva al Pedro Ximenes 250ml
    8,60

    Aistinvaraisten ominaisuuksiensa ansiosta Pedro Ximénez Reserve -etikka sopii erityisen hyvin liharuokiin, juustopohjaisiin salaatteihin, kokoon keitteviin kastikkeisiin ja jälkiruokiin.