9223372036854775807 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo platino vah 15v min
    52,50

    Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!

    Lisää ostoskoriin
  • alziari ekstra neitsytoliivioljy pauline 1l min
    28,50

    Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!

    Lisää ostoskoriin
  • bonbons a la violette 150 g min
    3,80

    Orvokkikaramelli

    Lisää ostoskoriin
  • tagliolini pomodoro pastificio morelli
    5,75

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan Tagliolini-tomaattipasta on täynnä Toscanan tomaattien ja durumvehnän aromeja. Yksinkertaisimmillaan tarjoa keitetty pasta laadukkaan oliiviöljyn ja tuoreen basilikan kera sellaisenaan! Keittoaika 5 minuuttia.

    Lisää ostoskoriin
  • Provencen yrttisekoitus vintage
    7,90

    Provencen perinteistäkin perinteisempi yrttisekoitus ”Herbes de Provence” on välimerellisen keittiön yksi kulmakivistä. Kauniiseen vintage-purkkiin on pakattu vain ensiluokkaisista yrteistä valmistettu sekoitus, joka ei sisällä lainkaan geenimuunneltuja kasveja (GMO) tai keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • puyn linssi aop min
    5,90

    La Ponoten Du Puy -linssit ovat Keski-Ranskassa, 1 100 metrin korkeudessa viljeltäviä vihreitä linssejä. Linssien perinteistä viljelyä on harrastettu alueella jo 2000 vuoden ajan. Alueen ilmasto ja maaperäantavat niille niiden ainutlaatuisen aromikkaan maun, hienon koostumuksen ja ohuen kuoren. Herkullisen makunsa lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia sekä proteiinia ja kuitua.

    Lisää ostoskoriin
  • cornichons
    5,80

    Mitä olisikaan apéro- tai tapashetki ilman pikkuisia cornichons-kurkkuja? Ranskalaisen Percheron Freres’n cocktailkurkut on käsin poimittu sekä säilötty viinietikkaan korianterin ja rakuunan kanssa. Tilaa ja maista mutta varo, ettet jää koukkuun!

    Lisää ostoskoriin
  • luomutomaatti passata pullo min
    4,25

    Mariangela Prunotton luomutomaattipassata on valmistettu auringon kypsyttämistä italialaisista tomaateista, jotka on poimittu juuri oikealla hetkellä. Tomaattipassatta eli paseeratut tomaatit on keitetty ja säilötty pelkistä luomutomaateista, eikä siihen ole lisätty mitään muuta. Käytä sellaisenaan tomaattikastikkeena tai muun kastikkeen pohjana.

    Lisää ostoskoriin
  • grillattu artisokka oliivioljyssa
    8,90

    Kun haluat nauttia aidoista italialaisista artisokista, kokeile Mariangela Prunotton grillattuja artisokkia oliiviöljyssä. Saat tästä helpon ja herkullisen lisukkeen monelle erilaiselle ruoalle, ainesosan salaattiin tai tarjottavan antipastolautaselle. Kokeile myös artisokkapastassa!

    Lisää ostoskoriin
  • 9203 pesto rosso
    4,90

    Aito italialainen punainen pesto valmistetaan auringon kypsyttämistä luomutomaateista ja muun muassa cashewpähkinöistä, jotka antavat oman erityislaatuisen arominsa tälle herkulliselle luomupestolle. Voimakkaanmakuinen mutta tasapainoinen pesto sopii moneen käyttötarkoitukseen aina bruschetasta pastaan ja crostineille. Kokeile myös sellaisenaan esimerkiksi punaisen lihan tai kanan lisukkeena tai täytteenä!

    Lisää ostoskoriin
  • 9204 pesto bio
    4,90

    Aito italialainen vihreä pesto valmistetaan tuoreesta luomubasilikasta, ekstraneitsytoliiviöljystä, pinjansiemenistä, merisuolasta ja sitruunamehusta – ilman mitään keinotekoisia aromeja tai ainesosia. Elokuussa käsin kerättävä basilika käytetään heti tuoreeltaan, mikä takaa peston aidot ja herkulliset aromit. Kokeile ja löydä uusi suosikkipestosi!

    Lisää ostoskoriin
  • eucalyptus hunaja
    3,95

    Aito italialainen eukalyptushunaja valmistetaan eukalyptuspuita pölyttäneiden mehiläisten tuottamasta hunajasta. Sillä sanotaan olevan monia hyvinvointia edistäviä vaikutuksia aina keuhkoista ruoansulatukseen. Kokeile sitä niin erilaisissa kuumissa juomissa, leivonnaisissa kuin ruoanlaitossakin!

    Lisää ostoskoriin
  • 19,90

    Espanjalainen Finca la Barca -oliiviöljy on saanut erityisen, savuisen arominsa perinteisellä extremaduralaisella savustusmetodilla. Savustuksessa käytetään vain ensiluokkaista puuta, ja öljy saa levätä ”savustamossa” kaksi viikkoa, mistä öljy saa savuiset vivahteensa.

    Lisää ostoskoriin
  • artisokkalevite 90g
    3,50

    Délices du Luberonin artisokkalevite on ihanan samettinen ja kermainen herkkulevite. Herkuttele sillä sellaisenaan paahtoleivän ja raikkaan valkoviinin kera, tai lisää sitä nokare esimerkiksi pitsan päälle. Levite sisältää jopa 60 % artisokkaa eikä lainkaan ylimääräisiä lisä- tai säilöntäaineita.

    Lisää ostoskoriin
  • aurinkokuivattu tomaatti levite 90g
    3,50

    Délices du Luberonin aurinkokuivatuista tomaateista valmistetun levitteen tunnistaa sen kauniin tummanpunaisesta sävystä ja täyteläisestä mausta. Levite on viimeistelty mozzarellalla, joka tuo siihen sen hurmaavan pehmeän maun. Levitteessä ei ole lainkaan ylimääräisiä lisä- tai säilöntäaineita. Vain mielikuvitus on rajana, mihin tätä tomaattista ja pehmeää herkkua voi käyttää suolaisten suupalojen lisäksi!

    Lisää ostoskoriin
  • vuohenjuusto ja aurinkokuivattu tomaatti levite 90g
    3,50

    Klassinen ja aina niin loistava makupari, samettinen vuohenjuusto ja aromaattinen aurinkokuivattu tomaatti, on pakattu tähän Délices du Luberonin levitteeseen. Kyseessä on aito provencelainen tuote, jossa ei ole käytetty turhia lisä- tai säilöntäaineita. Kokeile sellaisenaan levitteenä leivällä tai suolaisessa suupalassa tai nokareena maustamassa pitsan päällä, pastassa tai vaikka lisukkeena kanan kanssa!

    Lisää ostoskoriin