DeliDelin kauppa

317 -tuotteet

Suodatimet
Tehty
  • 4,95

    Normandia on kuuluista omenasiidereistään, josta valmistetaan myös suositut alueen omenasiiderietikat. Niiden ruoansulatusta edistävät ominaisuudet ovat tehneet etikoista suosikin kaikentyyppiseen maustamiseen esimerkiksi salaateissa, kastikkeissa tai kalan ja kanan keitinliemissä

  • Sherryviinietikka Reserva al Pedro Ximenes 250ml

    8,60

    Aistinvaraisten ominaisuuksiensa ansiosta Pedro Ximénez Reserve -etikka sopii erityisen hyvin liharuokiin, juustopohjaisiin salaatteihin, kokoon keitteviin kastikkeisiin ja jälkiruokiin.

  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo verde va¤h 5v min

    19,50

    Modenalaisen balsamicovalmistajan, La Bonissiman, Sigillo Verde -balsamico on kypsynyt vähintään viiden vuoden ajan tammitynnyreissä valmistajan kellareissa. Sille on kehittynyt intensiivisiä hedelmäisiä aromeja sekä klassinen tumma väri. Kokeile Sigillo Verde -balsamicoa etenkin paistien ja lihapatojen maustajana tai eleganttina kastikkeella keitetyille vihanneksille.

  • maalaisterrini maust tryffelilla 3

    4,80

    La Maison Godardin aito tryffelillä maustettu maalaisteriini on täynnä rustiikkisia, ranskalaisia makuja. Porsaanlihasta ja -maksasta valmistettu terriini on maustettu aidolla mustatryffelillä, jota on tuotteesta 3 %.

  • viikunahillo punainen viikuna min

    3,90

    Aito ranskalainen viikunahillo on täydellinen kumppani niin juustoille kuin esimerkiksi leivontaan. Lucien Georgelinin punaisista viikunoista valmistettu perinteinen viikunahillo ei sisällä lainkaan keinotekoisia aromeja, väriaineita, lisä- tai säilöntäaineita. Pelkkien viikunoiden hurmaava maku riittää, c’est tout!

  • etiopia pure origine kahvipapu 1kg min

    25,00

    Voimakkuus: 8/12
    Aromit: aprikoosi ja jasmiini
    Etiopian Limun kumpuilevilla ylätasangoilla kasvaa tämä keskitäyteläinen sekä hedelmäisiä ja aromaattisia vivahteita sisältävä pure origine- eli single origin -kahvi. Kahvipavut tulevat paikallisilta pieniltä viljelmiltä ja ovat 100 % arabicaa. Kahvissa käytetään sekoituksena pestyjä papuja sekä natural-prosessoituja papuja, mikä tuo kahviin niin voimakkuutta kuin hedelmäisiä aromeja.

  • bolivie pure origine cafe en grains 1kg min

    25,00

    Voimakkuus: 6/12
    Aromit: hasselpähkinä ja paahdettu manteli
    Tämä Bolivian puolella Andien rinteillä kasvava, kuumasta ja kosteasta ilmastosta hyötyvä kahvi on pehmeä ja lempeän aromikas. Kahvipavut ovat 100 % arabicaa sekä pure origine- eli single origin -kahvia. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. Pehmeässä mutta tasapainoisessa ja voimakkaassa kahvissa on häivähdys niin hasselpähkinästä kuin paahdetuista manteleista.

  • 100v balsamiko

    1480,00

    Saksanpähkinäpuusta veistetty ylellinen ja numeroitu rasia kätkee sisäänsä yli 100 vuotta kypsytetyn balsamicon, La Bonissiman kruunujalokiven.”Il Centenariota” ovat kypsytelleet useammat sukupolvet Acetaia La Bonissiman perheyrityksessä, ja sen harvinaisista tynnyreistä on nyt pullotettu tämä luksustuote, joka käy niin eksklusiiviseksi lahjaksi kuin itsellään säilytettäväksi tai hedonistisesti nautittavaksi.

  • aceto balsamico di modena igp invecchiato sigillo platino vah 15v min

    48,50

    Modenalaisen La Bonissiman ylpeys on vähintään 15 vuotta kypsytetty Sigillo Platino -balsamico. Tämä arvokkaasti tammitynnyreissä ikääntynyt tumma balsamico on tiiviin aromaattinen moniulotteisilla mutta silti herkillä, makeilla aromeillaan. Kokeile erityisesti mansikoiden ja jälkiruokien kanssa. Tästä löydät myös erottamattoman kumppanin parmesaanijuustolle!

  • alziari ekstra neitsytoliivioljy pauline 1l min

    28,50

    Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!

  • tagliolini pomodoro pastificio morelli

    5,75

    Toscanalaisen Morellin pastatehtaan Tagliolini-tomaattipasta on täynnä Toscanan tomaattien ja durumvehnän aromeja. Yksinkertaisimmillaan tarjoa keitetty pasta laadukkaan oliiviöljyn ja tuoreen basilikan kera sellaisenaan! Keittoaika 5 minuuttia.

  • Provencen yrttisekoitus vintage

    6,50

    Provencen perinteistäkin perinteisempi yrttisekoitus ”Herbes de Provence” on välimerellisen keittiön yksi kulmakivistä. Kauniiseen vintage-purkkiin on pakattu vain ensiluokkaisista yrteistä valmistettu sekoitus, joka ei sisällä lainkaan geenimuunneltuja kasveja (GMO) tai keinotekoisia väri-, maku- tai säilöntäaineita.

  • 5,90

    La Ponoten Du Puy -linssit ovat Keski-Ranskassa, 1 100 metrin korkeudessa viljeltäviä vihreitä linssejä. Linssien perinteistä viljelyä on harrastettu alueella jo 2000 vuoden ajan. Alueen ilmasto ja maaperäantavat niille niiden ainutlaatuisen aromikkaan maun, hienon koostumuksen ja ohuen kuoren. Herkullisen makunsa lisäksi ne sisältävät runsaasti antioksidantteja, rautaa ja magnesiumia sekä proteiinia ja kuitua.

  • fregula pastificio morelli

    6,20

    Fregula Sarda Tostata on sardinialainen erikoisuus, jota kutsutaan välillä myös Sardinian kuskusiksi. Pienen helmen muotoiset pastasuurimot paahdetaan lopuksi uunista, mikä tekee niiden väristä kauniin paahteisen. Fregulan ainutlaatuinen valmistustapa saa pastaan jopa hieman hasselpähkinäisen aromin. Perinteisesti fregula-pastaa tarjotaan tomaatti-basilikapohjaisen simpukkakastikkeen kera. Keittoaika 12 minuuttia.