Kauniiseen vintage-purkkiin pakattu kuivattu Provencen laventeli sopii niin mausteeksi, teehen kuin vaikka vaatekaapin tuoksupussiin. Laventeli tunnetaan sen rauhoittavasta tuoksustaan, joka tuo monelle apua illalla rentoutumiseen ja nukahtamiseen. Laventelia voi käyttää myös omatekoisessa kosmetiikassa.
Kun haluat aidosti laadukkaan ja herkullisen suklaa-hasselpähkinälevitteen herkutteluun tai välipalalle, kokeile Lucien Georgelinin suklaa-hasselpähkinälevitettä! Levitteessä ei ole käytetty lainkaan palmuöljyä, keinotekoisia aromeja, väriaineita tai lisä- ja säilöntäaineita. Levitteessä käytetyt aromikkaat hasselpähkinät kerätään korkeintaan 30 kilometrin päästä valmistajan tehtaasta Lounais-Ranskassa, ja niitä onkin käytetty levitteessä reilummin kuin muiden valmistajien vastaavissa levitteissä. Kokeile ja hurmaannu!
Italialaisen La Bonissiman tumma balsamikokastike on korkealaatuinen tumma modenalainen balsamico ja täysin vegaaninen tuote. Se on saanut kypsyä rauhassa tammitynnyreissä, mikä tuo sille sen omintakeisen värin ja koostumuksen. Blue Label -balsamicon maku on omaa luokkaansa.
Italialaisen La Bonissiman vaalea balsamikokastike on korkealaatuinen vaalea balsamico Modenasta, joka on myös täysin vegaaninen. Sen samettinen ja pehmeä maku ja tiivis koostumus tekevät siitä tunnistettavan ja korkealaatuisen vaalean balsamicon. Käytetty luonnollinen valmistusprosessi saa aikaan sen kauniin kultaisen värin.
Kanaalin toisella puolella lemon curdina tunnettu suosittu sitruunatahna löytyy myös monen ranskalaisen jälkiruoan pohjana. DeliDelin lemon curd on ihanan samettista ja sitruunaista, puhtaista raaka-aineista käsityönä valmistettua. Nauti sellaisenaan tai kokeile leivonnaisissa, esimerkiksi taivaallisessa sitruuna-marenkipiiraassa!
Finca la Barcan savustettu majoneesi saa ainutlaatuisen arominsa valmistajan kuuluisasta savustetusta oliiviöljystä. Maistettuasi tätä majoneesia, siitä tulee ruokakaappisi perustuote. Kokeile sitä lihoilla, voileivissä, burgereissa, merenelävien kanssa…
Herkkukori sisältää seuraavat tuotteet:
KORI musta metallivati pyöreä 30×10 cm
Maitohillo, ranskalainen kinuski 320 g
Marenki pussi 140g
Keksilajitelma -Trinitaine 300g
Mansikka ja Samppanja hillo 125g
Pure Origine Karibia luomukahvi 250g
Pure origine Peru kahvi -jauhettu 250g
Barbero minikakku manteli 80g
*Mikäli joku tuote on loppunut varastosta, voimme vaihtaa sen toiseen vastavaan.
Aprikoosihillon ystäville Lucien Georgelinin 100 % hedelmään sisältävä Roussilonin aprikooseista valmistettu hillo on täydellinen valinta. Hillo sisältää 60 % täyttä hedelmää, ja makeutuksessa on käytetty hedelmäsokeria. Tämän lisäksi aprikoosihilloon on lisätty ainoastaan luonnollista pektiiniä sakeuttamiseen sekä hieman sitruunamehua korostamaan aprikoosin omaa hedelmäistä makua.
Niin burgeri, pihvi kuin ranskanperunatkin nousevat aivan uudelle tasolle, kun tarjoilet ne tryffelimajoneesin kanssa. Tryffelituotteisiin erikoistuneen Maison Pébeyren tryffelimajoneesi sisältää aitoa kesätryffeliä, joka tuo majoneesiin herkullisen ja ylellisen aromin.
Ranskalaisen Maison Pébeyren mustatryffeliöljy valmistetaan korkealaatuisesta auringonkukkaöljystä ja maustetaan aidolla mustatryffelillä. Auringonkukkaöljyn neutraali maku jättää hyvin tilaa mustatryffelin täyteläiselle maulle. Kokeile niin pastalle, risotolle, liharuoille kuin perunamuusin maustajaksi!
Karkea tryffelisuola on ylellinen sormisuola, jolla viimeistelet esimerkiksi liharuoat, pastat sekä omeletit. Tryffeleihin erikoistuneen ranskalaisen Maison Pébeyren maustettu suola sisältää aitoa kesätryffeliä, joka on yksi Euroopan arvostetuimmista tryffelilajikkeista. Kokeile ja ihastu!
Saat valkotryffelin herkullisen aromin helposti ruokaan kuin ruokaan Maison Pébeyren valkotryffelillä maustetulla oliiviöljyllä. Oliiviöljyn ja valkotryffelin pehmeät maut sekoittuvat harmonisesti yhteen ja jättävät samettisen jälkimaun. Kokeile öljyä maustamaan niin pastat, risotot kuin perunamuusin.
DeliDelin oma pistaasiunelma on nimensä mukaisesti jokaisen pistaasinystävän päiväunelmien täyttymys. Se on pehmeästi levittyvä makea tahna, jonka käytölle on vain mielikuvitus rajana! Kokeile esimerkiksi keksin päällä, letuilla, macaronien täytteenä, juustokakussa tai vain sellaisenaan lusikoituna.
DeliDelin oma valkosipuli-bruschetta on kaikkien valkosipulin ystävien unelmatuote. Se sisältää pilkottua tuoretta valkosipulia maustettuun öljyyn säilöttynä.
Käytä esimerkiksi paahdetun leipäpalan päällä, lihoen tai kalojen lisukkeena tai maustamaan erilaisia ruokia.
Voimakkuus: 8/12
Aromit: vaniljainen ja puumainen
Nämä Karibianmeren saarten tulivuorten rinteiltä kerättävät kahvipavut tuottavat monitahoisen ja hienovaraisen kahvielämyksen. Kyseessä on pure origine- eli single origin -kahvi, joka on valmistettu arabica-pavuista. Kahvi viljellään luomutuotantona sekä vastuullisesti Reilun kaupan kriteerejä noudattaen. Voimakkaassa ja intensiivisessä maussa on vaniljaisia ja puumaisia aromeja.
Voimakkuus: 12/12
Aromit: suklaa ja mausteet
Lobodis’n aromaattinen, täyteläinen ja intensiivinen Sumatra Mandheling -kahvi viljellään ainutlaatuisessa ympäristössä pohjoisessa Acehin maakunnassa Sumatran saarella Indonesiassa. Tämä pure origine- eli single origin -kahvi on valmistettu luomuviljellyistä arabica-pavuista. Hallitsevina aromeina tummapaahtoisessa kahvissa voi havaita tumman suklaan sekä täyteläiset mausteet. Tässä on kokeilemisen arvoinen, erityisen poikkeuksellinen kahvi!
Italialaisen D. Barberon Noccioletta-hasselpähkinäsuklaalevy sisältää yli puolet aitoja piemontelaisia hasselpähkinöitä. Sen pähkinäpitoisuus on 55 %, ja kaakaota suklaa sisältää väh. 30 %. Suklaassa ei käytetä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita eikä kasviöljyjä tai palmuöljyä. Tässä suklaassa pääsevät hasselpähkinät todella oikeuksiinsa!
Etelä-Ranskan viikunoilla maustettu viinietikka on raikas kastike ja maustaja niin erilaisille salaateille, hanhenmaksalle kuin ankankoiville. Yhdistelmä etikan hapokkuutta ja viikunan aromikasta makeutta luo erittäin hyvin yhteen toimivan makuparin. Viikunaviinietikka sisältää jopa 40 % viikunaa.
Lucien Georgelinin luomuvadelmahillo on puhtaista raaka-aineista sekä vähemmällä sokerilla valmistettu ihanan marjaisa vadelmahillo. Hillo valmistetaan perinteisellä reseptillä pitkään keittäen kuten kotona sekä puhtaista raaka-aineista. Hillo sisältää 50 % täyttä vadelmaa sekä 11 % omenaa, mikä vähentää hillon sokerin tarvetta.