Kreetalaisen Biolean sitruunalla maustettu luomuoliiviöljy valmistetaan kylmäpuristamalla oliivit perinteisessä kivimyllyssä yhdessä kokonaisten luomusitruunoiden kanssa. Oliiviöljyssä on käytetty ainoastaan tilalla vastuullisesti viljeltyjä Koroneiki-lajikkeen oliiveja.
Tämä Lemonio-oliiviöljy vie oliiviöljyn ja sitruunan klassisen yhdistelmän uudelle tasolle luonnollisella, raikkaalla sitruunan maullaan. Tässä on luomuoliiviöljy parhaimmillaan!
Italialaisen Frantoio D’Orazion Oltamare-oliiviöljyssä käytetyt kahdeksan eri lajiketta luovat harmonisen aromien sinfonian. Tämä korkealaatuinen extra virgin -oliiviöljy on maultaan kevyen hedelmäinen, ja sen tuoksussa korostuvat lehtien ja ruohon vivahteet. Frantoio D’Orazion Opera-sarjan oliiviöljyjen pulloissa on jokaisella eri tuotteella yksilöllinen ja kaunis kuosi, joka tekee oliiviöljystä kauniin välimerellisen elementin keittiöön.
La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.
Tämä yhden annoksen Italian dressing -salaatinkastike on täydellinen otettavaksi mukaan retkelle, piknikille tai evässalaatin kanssa esimerkiksi työpaikalle. Se sisältää 70 % laadukasta extra virgin -oliiviöljyä sekä 30 % aitoa Modenan balsamicoa.
Terre Francescanen luomuoliiviöljy BIO on 100-prosenttisesti italialaista ja 100 prosenttia luomua. Öljy on eri lajikkeista tehty sekoitus, johon on valittu Italian parhaimmat luomuviljellyt oliivit. Oliiviöljyssä on voimakas hedelmäinen aromi, jota täydentävät ruohomainen ja artisokkamainen aromi. Kokeile esimerkiksi carpacciossa, tomaatti-mozzarellasalaatissa tai vihanneskeiton päällä!