Espanjalainen Rincón de la Subbética- extra virgin luomuoliiviöljy on Espanjan kaikkien aikojen palkituin oliiviöljy. Se on palkittu seitsemänä vuotena maailman parhaimmaksi luomuoliiviöljyksi. Sen tuoksu ja maku ovat yksinkertaisesti vastustamattomia ja laatu täydellisen tasainen. Öljy on aromiltaan tasapainoinen, moniulotteinen ja harmoninen. Kun haluat oliiviöljyltä parhautta, tässä sinulle oikea tuote!
Une huile entièrement Provençale!
Ranskalaisen viini- ja oliivituottajan Chateau Virantin Provence AOP -oliiviöljy on palkittu Concours Général Agricole 2020 -kilpailun kultamitalilla. Tämä keskivahva ekstraneitsytoliiviöljy valmistetaan viiden lajikkeen sekoituksesta ja puristetaan heti keruun jälkeen tilan omalla puristamolla ja pullottamolla.
Öljystä voi maistaa vihreitä aromeja, kuten ruohoisuutta, vihreää tomaattia ja mantelisuutta. Tällä monisyisellä, tasapainoisella ja täyteläisellä öljyllä on pitkä suutuntuma, ja kevyt pippurisuus tekee öljystä keskivahvan. Se sopii erinomaisesti käytettäväksi sellaisenaan esimerkiksi salaateille, kalalle ja lihalle sekä ruoanlaittoon.
Espanjalaisen Oro del Desierton Picual-luomuoliiviöljy valmistetaan aikaisin kerättävistä Piqual-lajikkeen nuorista oliiveista. Öljy kylmäpuristetaan kaksivaiheisesti, ja näin saadaan rajoitetun erän huippulaadukas extra virgin -luomuoliiviöljy. Öljyn tuoksussa on paljon hedelmäisyyttä ja vastaleikatun ruohon aromia. Öljy ei ole kovin voimakas, ja sen jälkimaussa on aistittavissa tuoretta vihersalaattia ja aavistus karvautta.
Kreikkalaisen Greenolian luomuoliiveista puristettu ekstraneitsytoliiviöljy on ainutlaatuinen eri lajikkeiden yhdistelmä. Öljyssä on poikkeuksellisen matala happopitoisuus (<0,4 %), mikä saa aikaan oliiviöljylle sen tyypillisen lievästi pistävän häivähdyksen.
Tämä yhden annoksen Italian dressing -salaatinkastike on täydellinen otettavaksi mukaan retkelle, piknikille tai evässalaatin kanssa esimerkiksi työpaikalle. Se sisältää 70 % laadukasta extra virgin -oliiviöljyä sekä 30 % aitoa Modenan balsamicoa.