L’Italiano-oliiviöljy on nimensä mukaisesti 100-prosenttisesti italialaista. Siinä yhdistyvät tarkkaan valittujen eri lajikkeiden italialaiset oliivit, joista syntyy kylmäpuristamalla hedelmäinen ja hieman mausteinen ekstraneitsytoliiviöljy. Monikäyttöinen L’Italiano on täydellinen makupari erityisesti punasalaatille, höyrytetylle valkoiselle kalalle sekä vihanneksille.
Terre Francescanen luomuoliiviöljy BIO on 100-prosenttisesti italialaista ja 100 prosenttia luomua. Öljy on eri lajikkeista tehty sekoitus, johon on valittu Italian parhaimmat luomuviljellyt oliivit. Oliiviöljyssä on voimakas hedelmäinen aromi, jota täydentävät ruohomainen ja artisokkamainen aromi. Kokeile esimerkiksi carpacciossa, tomaatti-mozzarellasalaatissa tai vihanneskeiton päällä!
Cuvée Pauline -ekstraneitsytoliiviöljy on huippulaadukas ”grand cru” -luomuoliiviöljy. Tässä kylmäpuristetussa oliiviöljyssä käytetään Euroopan parhailta alueilta kerättyjä, tarkkaan valikoitujen lajikkeiden oliiveja, jotka kerätään vielä hyvin nuorina. Aikainen keruu saa aikaan öljyyn sen suoraviivaisen maun ja eläväiset aromit. Kokeile erityisesti salaateissa, tomaattien sekä muiden tuoreiden vihannesten kanssa!
Espanjalaisen Oro del Desierton oliiviöljyjen lajitelma sisältää viisi erilaista monovarietal-luomuoliiviöljyä. Jokainen öljy on valmistettu vain yhdestä lajikkeesta, joten lajitelman avulla voit järjestää oman oliiviöljy-tastingin ja kokea eri lajikkeiden erot!
Terre Francescanen Rossa- extra virgin -oliiviöljy on Umbrian alueelle tyypillinen tuote, joka on suojattu D.O.P.-alkuperämerkinnällä. Se on valmistettu Umbrian kivisillä rinteillä, Assisin ja Spoleton kaupungin ympärillä kasvaneiden oliivipuiden oliiveista. Öljy sisältää 60 % Moraiolo-lajiketta sekä Frantoio ja Leccino-lajikkeita.
Rosso-oliiviöljyn maussa on Umbrian öljyille tyypillistä pistävyyttä, mutta sitä leikkaa Frantoio-lajikkeen makeus. Tämä sopii erityisesti niille, jotka arvostavat öljyssä voimakasta makua hedelmäisyyden sijaan sekä tomaatinlehtisiä ja virheitä aromeja.