Espanjalaisen Marques de Valduezan Extra virgin -oliiviöljy on keväisen vehreitä aromeja pursuava ekstraneitsytoliiviöljy, jonka maussa on selkeää ruohomaisuutta ja nuoren oliivin hedelmäisyyttä. Neljän lajikkeen sekoitus valmistetaan kylmäpuristamalla. Sen maku on keskivoimakas, mikä tekee siitä täydellisen kumppanin ruoanlaittoon ja maustamiseen.
Biolean appelsiinilla maustettu kreetalainen luomuoliiviöljy on ainutlaatuinen eksotiikkaa ja raikkautta huokuva oliiviöljy. Öljy valmistetaan puristamalla tilalla viljellyt ja tarkkaan valitut Koroneiki-oliivit kivimyllyssä yhdessä tuoreiden hapanappelsiinien kanssa. Näin syntyy öljy, jossa on raikas häivähdys lempeää appelsiininkukkaa ja kirpeää appelsiinia. Tässä on todellinen herkkuöljy ruoanlaittoon ja salaateille.
La Maison Alziarin huippulaadukas Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy on Euroopan parhailta alueilta kerätyistä oliiveista kylmäpuristettu ”grand cru” -oliiviöljy. Eri lajikkeiden oliivit kerätään varmasti kypsinä, mikä luo öljylle sen ainutlaatuisen hedelmäisen maun. Öljyn hienot ja pehmeät aromit sopivat maustamaan niin salaatit kuin kypsennetyt ruoat.
Kreikkalainen Premium ekstra-neitsytoliiviöljy 100 ml on poikkeuksellisen matalalla happamuudella (<0,4) ekstra-neitsytoliiviöljy, jolla on poikkeukselliset fysikaalis-kemialliset ominaisuudet. Se tarjoaa uudenlaisen makuelämyksen, joka on täynnä aromia ja makua.
Italialaisen Frantoio D’Orazion Monocultivar-lajitelmaan kuuluu neljä eri monovarietal-oliiviöljyä. Jokainen öljy on siis valmistettu vain yhdestä alueella kasvavasta lajikkeesta. Lajitelma on hieno ja korkealaatuinen läpileikkaus alueen perinteisiin oliivilajikkeisiin ja -öljyihin. Tässä on loistava lahja herkkusuille, itselleen tai toiselle.