Kieli
madeleines kakut min

Madeleine-kakut 500 g

Madeleine-kakut ovat Ranskassa suosittuja, pieniä simpukanmuotoisia leivoksia. Perinteiset madeleine-kakut maistuvat niin lapsille kuin aikuisille, iltapäivän goûter-välipalalla tai kahvitauolla. Madeleinet sopivat erityisen hyvin kastettavaksi niin kahviin, teehen, kaakaoon kuin vaikka maitolasilliseen.

sardiini ja nizzan oliivi 115g

Sardiineja Nizzan oliiveilla 115 g

Un joli mariage entre les sardines et les olives !
La belle-iloisen sardiinit Nizzan oliiveilla on hienostunut oliivien ja sardiinien liitto. Sardiinit on säilötty neitsytoliiviöljyyn, ja lisäksi kalafileitä maustavat kokonaiset, herkulliset Nizzan oliivit. Nauti sellaisenaan tai käytä esimerkiksi salaatissa tai alkupaloissa.
Oliivit ovat kokonaisia, joten on olemassa kiven vaara.

msc tapas sardelli

Tapas: Sardellifileitä oliiviöljyssä 47g -pyydetty MSC:n kestävyysstandardien mukaisesti

DeliDelin omat sardellifileet oliiviöljyssä on täydellinen lisä esimerkiksi tapaslautaselle. Espanjalaiset sardellit on pyydetty MSC:n kestävyysstandardien mukaisesti.

sardiineja tomaatissa 115g

Sardiineja tomaatissa 115g

Sardiineja tomaatin hedelmäisillä aromeille höystettynä.

Välillä yksinkertainen on kaunista, kuten la belle-iloisen oliiviöljyyn säilötyt ja paseeratulla tomaatilla maustetut sardiinit. Mitään muuta ei tarvita, kun laadukkaiden ja puhtaiden raaka-aineiden maut pääsevät oikeuksiinsa. Kokeile vaikka pitsan tai bruschetan päällä, keitossa tai pastassa!

harmaa merisuola

Harmaa merisuola Poly -hieno, kuivattu 0,5kg

Le Paludier de Guéranden hieno, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin karkeasta merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton jauhettu merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset ja on ihanteellinen lisä kaikille ruoille. Se sopii loistavasti myös pöytäsuolaksi.

Kokonaiset kastanjat vedessä g

Kokonaiset kastanjat vedessä 439g

Ranskalaisen kastanjoihin erikoistuneen Clément Faugier’n kokonaiset kastanjat vedessä on ensin keitetty ja sen jälkeen säilötty kokonaisina veteen. Kokonaiset kastanjat voi itse esimerkiksi paistaa lisukkeeksi tai käyttää erilaisissa lihapadoissa. Soseuttamalla kastanjoista saa maukkaan lisukkeen niin liha- kuin siipikarjaruoille tai esimerkiksi täytteen jälkiruokiin ja leivontaan.

linguine tartufo pastificio morelli

Tryffelipasta 250g

Astetta ylellisemmän ja puhtaasti herkullisen pastaruokalajin saat valmistettua helposti tryffelipastalla! Toscanalaisen Morellin pastatehtaan aidolla mustalla tryffelillä maustettu durumvehnästä tehty linguine-pasta sopii täydellisesti kermaisille kastikkeille. Kokeile pastaa myös tryffeliöljyn kanssa! Keittoaika 6–7 minuuttia.

linguine zafferano pastificio morelli

Sahramipasta 250g

Toscanalaisen Morellin pastatehtaan sahramilla maustettu linguine-pasta on aromikas ja omintakeinen pasta. Pastassa yhdistyy perinteinen italialaisuus sekä häivähdys itämaisia mausteita. Kokeile sahramipastaa esimerkiksi merenelävien tai italialaisen kinkun kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

linguine peperoncino pastificio morelli

Chilinauhapasta 250g

Morellin pastatehtaan chilinauhapasta eli Linguine al Peperoncino Rosso saa hienoisen jälkipotkunsa chilipaprikasta. Tämä erikoinen ja piristävä linguine-pasta sopii sellaisenaan nautittavaksi yrttiöljyn kera tai raikkaan tomaattikastikkeen kanssa. Keittoaika 6–7 minuuttia.

tonnikalarillette mausteena parmesaani 60g

Tonnikalarillette -mausteena parmesaani 60g

Un mariage de saveurs!

Parmesaanilla maustetussa tonnikalarilletessä kohtaavat ranskalainen perinteinen tonnikalanjalostus ja italialaisten ylpeys, parmesaanijuusto. Tämä makujen harmonia ei muuta kaipaa kuin hyvän paahdetun leivän alleen!