Kieli
291 oliivit vihrea maustettu provencen yrteilla kiveton

Oliivit – Provencen yrteillä maustettu kivetön vihreä 130g

Provencelaisen Olives Arnaud’n vihreät kivettömät oliivit ovat vähäsuolaisia ja maustettu Provencen yrteillä. Oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn. Tässä on todellinen herkkutuote oliivien ystäville!

290 oliivit tumma maustettu timjamilla kiveton

Oliivit – Timjamilla maustettu kivetön musta 130g

Provencelaisen Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on valmistettu kreikkalaiseen tapaan. Auringonkukkaöljyyn säilötyt ja timjamilla maustetut tummat oliivit on valmistettu vain parhaimmista oliiveista ja luonnollisista raaka-aineista, minkä kyllä huomaa maussa!

valkoviini paarynahyytelo roquefortsinihomejuustolle

Valkoviini & päärynähyytelö Roquefort/sinihomejuustolle 125g

Täydelliseen suolaisen ja makean yhdistelmään tarvitset DeliDelin valkoviini- & päärynähyytelön sekä sinihomejuustoa. Valkoviinipohjaiset hyytelöt sopivat erityisen hyvin sinihomejuuston kanssa, kuten myös päärynä. Hyytelössä on siis kaikki täydellisyyden ainekset! Kokeile roquefort- tai muiden sinihomejuustojen kanssa.

siideri omena calvadoshyytelo camambert pont leveque juustolle

Siideri, omena & calvadoshyytelö Camambert/Pont l’Evéque juustolle 125g

DeliDelin siideri-, omena- & calvadoshyytelö tuo juustolautasellesi aromikkaan tuulahduksen Normandian omenatarhoilta. Hyytelö valmistetaan puhtaista raaka-aineista ilman turhia lisä- ja säilöntäaineita. Se on erityisen täydellinen kumppani camembert-, pont l’Evêque- ja livarot-juustoille. Kokeile ja ihastu!

Ekstraneitsytoliiviöljy, Cuvée Prestige 500 ml & oliiviöljykannu, La Maison Alziari

Hanki nyt yhteispakkauksessa La Maison Alziarin huippulaatuinen Cuvée Prestige -ekstraneitsytoliiviöljy sekä sen tarjoiluun täydellisesti sopiva metallinen kaatokannu.

Oliivit – tumma maust timjamilla -kivetön 2,7kg

Olives Arnaud’n timjamilla maustetut kivettömät tummat oliivit on säilötty auringonkukkaöljyyn ja maustettu timjamilla. Ne ovat vähäsuolaisia ja sopivat moneen aina ruoanlaistosta sellaisenaan naposteltaviksi.

spaghetti 8 min pastificio morelli 1

Spaghetti 500g

Italian ehkä tunnetuin pastalaji eli spagetti maistuu kaikille vauvasta vaariin. Toscanalainen Morellin perinteinen pastatehdas valmistaa aidon italialaisen spagettinsa durumvehnäjauhoista, joissa on käytetty mukana vehnänalkiota. Tämä säilöö pastaan enemmän vitamiineja sekä aromeja. Keittoaika 8 minuuttia.

harmaa merisuola karkea min

Harmaa merisuola -karkea 1kg

Le Paludier de Guéranden karkea, puhdistamaton harmaa merisuola, ”sel de Guérande” on valmistettu Guéranden kylästä kerätystä Atlantin merisuolasta. Luonnollisesti harmaa ja lisäaineeton merisuola täyttää paikallisille tuotteille myönnettävän IGP-sertifioinnin vaatimukset. Kokeile sitä esimerkiksi graavauksessa tai vihannesten keittovedessä!

suolankukka 125g

Suolankukka 125g

Suolankukka on todellinen gourmet-sormisuola, joka kerätään herkässä keruuprosessissa suola-altaan pinnalta. Kuivauksen jälkeen suolankukkaa ei enää käsitellä mitenkään. Guéranden alueella tuotettu suolankukkaa, ”fleur de sel de Guérande” pidetään maailman arvostetuimpana suolankukkana. Sen erityinen maku ja rakenne tuovat parhaat puolet esiin kaikista ruoista. Se on myös ihanteellinen viimeinen ripaus liharuuan, salaatin tai esimerkiksi hanhenmaksan kruunaamiseksi.

confit de figue 150g

Viikunahilloke 150g

Aito ranskalainen viikunahilloke on täydellinen kumppani juustolautaselle. Kokeile viikunahilloketta myös erilaisten lihojen kanssa. Lucien Georgelinin viikunahilloke ei sisällä lainkaan lisä- tai säilöntäaineita tai keinotekoisia aromeja. Nauti täyteläisestä ja aidosta viikunan mausta!