presentkort hem

Delikatesspresentkort online - enkel och läcker present

Traditionellt presentkort av papper

Vi skickar det utskrivna presentkortet med posten.

Elektroniskt presentkort

Vi skickar koden/pdf-presentkortet via mejl.

Öppna presentkort

Välj belopp och leveranssätt.

1.

Är det igen den tiden på året då du borde hitta på en present till en vän, din egen förälder, en anställd eller till och med ett barns lärare?

2.

Eller skulle du vilja ge något mer personligt i bröllopspresent än en banköverföring?

3.

Beställ i så fall ett DeliDel presentkort online!

4.

Om du ändå hinner ge bort en present kan du beställa ett stilrent hempresentkort hos oss för den summa du önskar. Om det däremot bara är ett par timmar kvar till feststart kan du med några klick skaffa vårt elektroniska presentkort och skriva ut det till mottagaren eller ge det direkt elektroniskt.

5.

Både våra pappers- och elektroniska presentkort finns både i vår webbutik och i vår stenfotsbutik i Hagnäs Hall i Helsingfors. Det är lätt för presentmottagaren att hitta produkter som smakar gott i vårt breda utbud.

6.

Så gör det enkelt att få en present och få den DeliDelin presentkort online!

  • presentkortsavdelning

    Vi skickar detta presentkort via posten. Presentkortet hittar du i DeliDelis butiker eller webbutik. Presentkortet kan inte bytas mot kontanter

  • presentkortsavdelning

    Har du fortfarande tid att ge gåvan kan du beställa ett snyggt presentkort som skickas till oss för det belopp du önskar. Om det däremot inte är särskilt lång tid innan festens start kan du skaffa vårt elektroniska presentkort med några klick och skriva ut det till mottagaren av gåvan eller ge det direkt i elektronisk form. Vårt elektroniska presentkort kommer till ditt e -postmeddelande när det är som bäst om mindre än en halvtimme och senast om 24 timmar.