DeliDel butik

326 produkter

Filter
Gjort
 • marenki 100g min
  3,95

  Biscuiterie du Quercy är en av de främsta tillverkarna av kronärtskocksringar i Frankrike. Dess gammaldags maränger är underbart mjuka och sega på insidan och knapriga på utsidan. De är extruderade till en vacker lång form. En liten antydan av vanilj ger marängerna en sofistikerad smak.

 • våfflor 100g min
  3,95

  Våffelrullar eller "Gaufres Géantes" eller jättevåfflor är en av specialiteterna i Biscuiterie du Quercy. Krispiga frallor bakade av färska ägg passar som sådana att avnjutas eller till vilken efterrätt som helst.

 • ankben 4 5st min
  22,50

  DeliDels peri-franska konserverade ankben är ett stycke lyx på matbordet, både för vardagliga och festliga tillfällen. Ankorna i produkten har fötts upp ansvarsfullt och utan tvångsmatning långsamt i sin egen takt. Ankor får leva utomhus och utfodras endast med GMO-fria majskärnor utan antibiotika. Denna typ av odling används endast i mindre än 5 % fransk produktion.

 • Balsamiko modizionale di Modena DOP 100 ml
  58,00

  Denna autentiska, ursprungligen registrerade balsamico har mognat i minst 12 år. Förpackad i en snygg flaska, fungerar detta som både present och köksinredare.

 • fikonvalnötssylt
  5,00

  Ett klassiskt och charmigt smakpar är fikon- och getost. Som sylt med låg sockerhalt passar fikon perfekt till osttallrikar. Denna DeliDel fikonmarmelad är ytterligare smaksatt med valnötter, vilket ger ett perfekt tillskott och arom till sylten. Prova fikon- och valnötssylt med olika ädelostar också!

 • pappardelle pastificio Morelli
  6,20

  Pappardelle är en traditionell mycket bred remsliknande pasta från Toscana som passar utmärkt till en mängd olika såser. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin pappardelle-pasta av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Tillagningstid 5-6 minuter

 • citroner min
  6,90

  Hela citroner är en integrerad del av medelhavsköket utanför den färska citronsäsongen. Citroner konserverade i salt och vatten kan användas för att krydda en mängd olika livsmedel, inklusive fisk och kyckling. DeliDels konserverade citroner kommer från Egypten, där de har mognat under solen för att bli saftiga och vackert gyllengula. Använd speciellt skaldelen av citronerna eller skär dem i hela tunna skivor och använd i olika rätter!

 • langani moka pur sidamo Etiopien grand cru pure origine kaffe malet min
  7,85

  Intensitet: 8/12
  Dofter: aprikos och jasmin
  Detta medelfylliga, rena originalkaffe, med sina fruktiga och aromatiska nyanser, växer på de böljande platåerna i Limo, Etiopien. Kaffebönorna kommer från lokala små plantager och är 100 % arabica. Kaffet använder en blandning av tvättade bönor samt naturligt bearbetade bönor, vilket ger kaffet styrka och fruktiga aromer.

 • Bolivia ekologiskt kaffe malet av rent ursprung min
  7,50

  Intensitet: 6/12
  Doft: hasselnöt och rostad mandel
  Detta kaffe, som växer på Andernas sluttningar på den bolivianska sidan, är mjukt och milt aromatiskt, som drar nytta av ett varmt och fuktigt klimat. Kaffebönorna är 100 % arabica och kaffe med rent ursprung eller enstaka ursprung. Kaffe odlas ekologiskt och ansvarsfullt i enlighet med Fair Trade-kriterier. Det mjuka men balanserade och starka kaffet har en hint av både hasselnöt och rostad mandel.

 • chateau virant 500ml aop
  23,50

  Une huile entièrement Provençale!
  Provence AOP olivolja från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, har tilldelats en guldmedalj i Concours Général Agricole 2020 -tävlingen. Denna medelstark extra jungfruolja är gjord av en blandning av fem sorter och pressas omedelbart efter insamling i gårdens egen press- och tappningsanläggning.
  Oljan kan användas för att smaka gröna dofter som gräs, grön tomat och mandel. Denna mångfacetterade, balanserade och fylliga olja har en lång munkänsla och den ljusa pepprigheten gör oljan medium till stark. Den är idealisk för användning som sådan till sallader, fisk och kött samt till matlagning.

 • olivolja aglandau
  23,50

  En karaktär för slaktkroppen!
  Aglandau olivolja från franska vin- och olivproducenten Chateau Virant har tilldelats en guldmedalj i Concours Général Agricole 2020 -tävlingen. Denna starka och till och med peppriga extra jungfruolja tillverkas uteslutande av oliver av aglandau -sorten, som växer på producentens egna fruktträdgårdar. Efter skörd kallpressas oliverna omedelbart vid gårdens egen kvarn. På detta sätt bevaras oljorna i oljan bäst och det höga antioxidantinnehållet och syrahalten kan hållas så låga som möjligt. Helheten är balanserad, flerdimensionell, harmonisk och långvarig. De rika dofterna i oljan inkluderar färskt gräs, tomatblad, rönnbär och basilika. Tack vare sin styrka är Aglandau olivolja lämplig för ännu starkare livsmedel, som ratatouille och andra tomatbaserade grytor och såser, kött, med ansjovis och aioli.

 • olivolja salonenque
  23,50

  Behöver inte göra det, Complexe och kvalitet!
  Olivoljorna till Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, är de mest prisbelönta olivoljorna i landet. Denna extra jungfruolja tillverkad av Salonenque oliver ensam är mild och lätt men balanserad i doften. Oliverna samlas in från producentens egna fruktträdgårdar och kallpressas omedelbart efter insamlingen, vilket bevarar aromer och antioxidanter i oljan och säkerställer ett lågt syrainnehåll. Dofter av kronärtskocka, valnöt och grönt äpple finns i oljan. På grund av sin låga vikt är oljan också särskilt lämplig för lättare livsmedel, till exempel olika risottor, pasta, gratänger, fisk, kokta grönsaker och sallader.

 • vingelé min
  9,50

  Vingeléen från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, är gjord på ett traditionellt provensalskt dessertvin. Prova denna mycket franska gelé med till exempel gåslever, ljust kött, vilt eller ost. Eller i en mängd olika desserter och bakverk!

 • picholines min
  6,90

  Picholines-oliver från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, är populära, hela gröna oliver vars friskhet charmar sina experimenterande. Dess fasta sammansättning smälter i munnen!

 • Reims champagnevinäger 12 månader min
  4,95

  Denna festliga champagnevinäger är gjord i Reims, Champagne. Produktionen följer traditionerna för champagnetillverkning. Vinägern har lagrats på ekfat i 12 månader, vilket har gett vinägern dess unika subtila och ekaromer.

 • ekologisk apelsin grapefrukt citronsylt min
  4,50

  Lucien Georgelins apelsin-grapefrukt-citronsylt är en frisk bris från soliga sydvästra Frankrike. Aromerna av de bittra citrusfrukterna mjuknar med det söta äpplet och bildar en harmonisk kombination av smaker. Dessutom behöver den högkvalitativa ekologiska sylten gjord med ett traditionellt recept inga konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel!