9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
 • marenki 100g min
  3,95

  Biscuiterie du Quercy är en av de främsta tillverkarna av kronärtskocksringar i Frankrike. Dess gammaldags maränger är underbart mjuka och sega på insidan och knapriga på utsidan. De är extruderade till en vacker lång form. En liten antydan av vanilj ger marängerna en sofistikerad smak.

 • våfflor 100g min
  3,95

  Våffelrullar eller "Gaufres Géantes" eller jättevåfflor är en av specialiteterna i Biscuiterie du Quercy. Krispiga frallor bakade av färska ägg passar som sådana att avnjutas eller till vilken efterrätt som helst.

 • ankben 4 5st min
  22,50

  DeliDels peri-franska konserverade ankben är ett stycke lyx på matbordet, både för vardagliga och festliga tillfällen. Ankorna i produkten har fötts upp ansvarsfullt och utan tvångsmatning långsamt i sin egen takt. Ankor får leva utomhus och utfodras endast med GMO-fria majskärnor utan antibiotika. Denna typ av odling används endast i mindre än 5 % fransk produktion.

 • Balsamiko modizionale di Modena DOP 100 ml
  59,80

  Denna autentiska, ursprungligen registrerade balsamico har mognat i minst 12 år. Förpackad i en snygg flaska, fungerar detta som både present och köksinredare.

 • viikuuna saksanpahkinahillo min
  5,00

  Ett klassiskt och charmigt smakpar är fikon- och getost. Som sylt med låg sockerhalt passar fikon perfekt till osttallrikar. Denna DeliDel fikonmarmelad är ytterligare smaksatt med valnötter, vilket ger ett perfekt tillskott och arom till sylten. Prova fikon- och valnötssylt med olika ädelostar också!

 • pappardelle pastificio Morelli
  6,20

  Pappardelle är en traditionell mycket bred remsliknande pasta från Toscana som passar utmärkt till en mängd olika såser. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin pappardelle-pasta av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Tillagningstid 5-6 minuter

 • citroner min
  6,90

  Hela citroner är en integrerad del av medelhavsköket utanför den färska citronsäsongen. Citroner konserverade i salt och vatten kan användas för att krydda en mängd olika livsmedel, inklusive fisk och kyckling. DeliDels konserverade citroner kommer från Egypten, där de har mognat under solen för att bli saftiga och vackert gyllengula. Använd speciellt skaldelen av citronerna eller skär dem i hela tunna skivor och använd i olika rätter!

 • chokoretter chokladring min
  4,55

  Traditionella maränger är nu ännu godare när de doppas i mörk choklad. Chokorettmaränger är härligt sega och mjuka på insidan och lagom knapriga på utsidan. Dessa är goda att smaka efter varandra!

 • chateau virant 500ml aop
  23,50

  Une huile entièrement Provençale!
  Provence AOP olivolja från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, har tilldelats en guldmedalj i Concours Général Agricole 2020 -tävlingen. Denna medelstark extra jungfruolja är gjord av en blandning av fem sorter och pressas omedelbart efter insamling i gårdens egen press- och tappningsanläggning.
  Oljan kan användas för att smaka gröna dofter som gräs, grön tomat och mandel. Denna mångfacetterade, balanserade och fylliga olja har en lång munkänsla och den ljusa pepprigheten gör oljan medium till stark. Den är idealisk för användning som sådan till sallader, fisk och kött samt till matlagning.

 • vingelé min
  9,50

  Vingeléen från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, är gjord på ett traditionellt provensalskt dessertvin. Prova denna mycket franska gelé med till exempel gåslever, ljust kött, vilt eller ost. Eller i en mängd olika desserter och bakverk!

 • picholines min
  7,90

  Picholines-oliver från Chateau Virant, en fransk vin- och olivproducent, är populära, hela gröna oliver vars friskhet charmar sina experimenterande. Dess fasta sammansättning smälter i munnen!

 • Reims champagnevinäger 12 månader min
  5,20

  Denna festliga champagnevinäger är gjord i Reims, Champagne. Produktionen följer traditionerna för champagnetillverkning. Vinägern har lagrats på ekfat i 12 månader, vilket har gett vinägern dess unika subtila och ekaromer.

 • ekologisk apelsin grapefrukt citronsylt min
  4,80

  Lucien Georgelins apelsin-grapefrukt-citronsylt är en frisk bris från soliga sydvästra Frankrike. Aromerna av de bittra citrusfrukterna mjuknar med det söta äpplet och bildar en harmonisk kombination av smaker. Dessutom behöver den högkvalitativa ekologiska sylten gjord med ett traditionellt recept inga konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel!

 • ekologisk aprikossylt min
  4,80

  Lucien Georgelins ekologiska aprikossylt påminner om de soliga aprikosträdgårdarna i sydvästra Frankrike. Sylten är full av autentiska aprikoser och inga onödiga konserveringsmedel eller konstgjorda smakämnen behövs. Det traditionella sättet att göra sylten skapar dess underbara smak och konsistens. Hitta din nya favoritsylt här!

 • paarynahillo williams luomu 320 g min
  4,80

  Lucien Georgelin päronsylt gjord på Williams päron och kryddad med vanilj är en högkvalitativ ekologisk sylt för även de mest krävande gourmeterna. Den är endast gjord av de bästa och renaste ingredienserna utan konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel. Alla älskar detta från bebis till morfar!

 • sardiineja oliivioljyssa 115g min
  5,90

  Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

  La Belle-glada en av de stora klassikerna är sardiner i olivolja. Premium extra virgin olivolja framhäver fiskens egen smak och framhäver de bästa aromerna av sardiner. Prova i en sallad, saltpaj eller på pizza!