DeliDel butik

9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
  • 44,00

    Gröna oliver kryddade med provensalska örter är perfekta att bjuda på till en aperitif som en sallad, pizza eller vilken mat som helst. Endast rena råvaror och de bästa oliverna har använts i konserveringen. Prova och bli kär!

  • spagetti 1 kg
    5,95

    Italiens kanske mest kända pasta, spagetti, smakar gott för alla från bebis till barnbarn. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin autentiska italienska spagetti av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 8 minuter.

  • 84407 couscous min
    6,20

    Den franska couscousfenan från Le Renard är en finkornig couscous. Det är en autentisk traditionell couscous gjord av högkvalitativt durumvete. Man gör läckra tillbehör, tabboules och andra rätter av den.

  • 84406 halva pistaasi min 1
    6,90

    Halva är en traditionell medelhavsdelikatess gjord på tahini eller sesampasta. Halva smaksatt med pistagenötter från Franska Samia görs på traditionellt sätt utan några konstgjorda ingredienser.

  • 4405 halva vanilja min
    6,90

    Halva är en traditionell medelhavsdelikatess gjord på tahini eller sesampasta. Vaniljen smaksatt med vanilj från Franska Samia görs på traditionellt sätt utan några konstgjorda ingredienser. Vanilj ger den en härligt mjuk arom.

  • körsbär i sirap 320g
    7,50

    Mariangela Prunotto plommon i sockersirap är en läcker konserverad frukt som innehåller läckra plommon odlade i Piemontes fruktträdgårdar och en lätt sockersirap. Buljongen görs endast av vatten och rörsocker. Inget annat behövs för att bevara de läckra aromerna och mjuka konsistensen hos plommon plockade vid precis rätt tidpunkt.

  • ziti pasta 500g min
    6,50

    Ziti är en typisk typ av pasta från Neapelområdet. Den är gjord av italienskt durumvete med traditionella hantverksmetoder. Ziti-pastan görs med den så kallade "Bronze-drawn" metoden, där pastan pressas till sin form snabbare än normalt. I metoden har pastan en speciell, något grövre struktur än vanligt och torkas vid låg temperatur. På grund av strävheten absorberar pastan dock mer av såsens smaker. Ziti-pasta är särskilt lämplig för feta ugnspasta. Den kan också serveras med en rik sås tillagad som den är. Tuberna med Ziti-pasta skärs vanligtvis i mindre bitar före tillagning.

  • Anelli pasta 500g min
    5,75

    Anelli pasta är, som namnet antyder, en ringformad pasta från Sicilien. Anelli pasta är gjord av italienskt durumvete med traditionella hantverksmetoder. Anelli-pastan görs med den så kallade "Bronze-drawn" metoden, där pastan pressas till sin form snabbare än normalt. I metoden har pastan en speciell, något grövre struktur än vanligt och torkas vid låg temperatur. På grund av strävheten absorberar pastan dock mer av såsens smaker. Tack vare sin form är Anelli-pastan perfekt för såväl ugnspasta som soppor och buljonger.

  • getostpasta kryddad med rökta paprikaflingor 110g min
    3,95

    Getostpasta smaksatt med rökt paprika från Finca la Barca kombinerar läcker getost med Finca la Barcas egen specialitet, rökta paprikaflingor. Den smidiga pastan är perfekt för rostat bröd och som bas för olika såser. Kombinera pålägget med dina favoritfyllningar och skapa läckra salta snacks!

  • grissini olivolja brödpinne 180g min
    4,50

    Grissini-brödstavarna från den spanska Finca la Barca är traditionellt gjorda av olivolja av hög kvalitet. Stickorna smakar som rena ingredienser och är en härligt krispig goding att doppa och snacka.

  • tatueringspasta kryddad med tryffel 110g min
    5,90

    Tattpasta smaksatt med tryffel från Finca la Barca är ett lyxigt utsökt färskostbaserat pålägg. Smaken av dess autentiska tatin får en sista touch med en touch av tryffel. Prova detta mjuka krämiga och smidiga pålägg på ljust bröd, kex, doppning i grissini eller matlagning!

  • Iberisk possupat kryddad med rökt paprika 110g min
    3,95

    Den iberiska fläskpajen, smaksatt med rökt paprika från spanska Finca la Barca, är en mjuk, len och bredande paté gjord av det bästa köttet från det iberiska fläsket. Pålägget kröns av Finca la Barcas egen specialitet, rökt paprika. Denna paté kombinerar de bästa smakerna av Extremadura!

  • reganas extra virgin olivolja kex 180g min
    4,50

    De spanska Finca la Barca Regañás-kexen är salta kex bakade av rent vete och olivolja. De bakas med traditionella metoder utan konstgjorda ämnen. Kexen kombinerar en krispig konsistens med doften av ren olivolja och sesamfrön. Njut av en mängd olika pålägg, pasta och fyllningar!

  • sherryvinäger de Xerez Gran Reserva Finca la Barca 250ml min
    10,50

    Finca la Barca sherryvinäger "Gran Reserva" är en äkta sherryvinäger från regionen Jerez, som också har ett ursprungscertifikat. Vinäger har lagrats i 10 år på ekfat. Den har en subtil kryddnejlika och lövfällande arom och en intensiv smak av torkad frukt.

  • vit tonfisk Zanzibar plommon och kryddor 80g
    3,90

    La Belle-glad vit tonfisk, som Zanzibar, kryddas med exotiska kryddor och katrinplommon. Vit Germon tonfisk är konserverad i högkvalitativ olivolja och kryddad med smaker och katrinplommon typiska för Östafrika och Mellanöstern.