DeliDel butik

316 produkter

Filter
Gjort
  • FOX Potatischips tryffel havssalt 40g
    6,90

    Lyxen med lyxen är de handgjorda italienska rävchipsen kryddade med tryffel och havssalt. Endast naturliga och äkta råvaror används i chipsen utan konstgjorda smakämnen eller tillsatser. Tillverkade för hand och med ett traditionellt recept lämnar potatischipsen också oemotståndligt tjocka och aromatiska.

  • FOX Potatischips havssalt 40g
    6,90

    När du vill ha autentiska, hantverksmässiga potatischips, kommer du säkert att tänka på potatischipsen kryddad med italienskt rävsalt! Handgjorda premiumpotatischips är gjorda av endast de bästa ingredienserna utan några konstgjorda ingredienser. Dessutom gör den traditionella tillredningsmetoden dem härligt tjocka, vilket ger chipsen deras perfekta smak och munkänsla.

  • 44,00

    Oliver Arnauds mörka oliver med timjansmak konserverade i solrosolja och smaksatta med timjan. De är låga i salt och passar många, från matlagning till mellanmål som sådana.

  • 44,00

    Gröna oliver kryddade med provensalska örter är perfekta att bjuda på till en aperitif som en sallad, pizza eller vilken mat som helst. Endast rena råvaror och de bästa oliverna har använts i konserveringen. Prova och bli kär!

  • spagetti 1 kg
    5,95

    Italiens kanske mest kända pasta, spagetti, smakar gott för alla från bebis till barnbarn. Morells traditionella pastafabrik i Toscana gör sin autentiska italienska spagetti av durumvetemjöl, som använder vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 8 minuter.

  • 84408 thai ris 2kg min
    9,85

    Ekologiskt thailändskt ris, eller jasminris, som tillhör Lotusfamiljen, får sin igenkännliga arom från området där det odlas. Ris odlas ekologiskt i nordöstra Thailand, vilket garanterar bästa möjliga kvalitet från Hom Mali-ris, eller jasminris.

  • 84407 couscous min
    6,20

    Den franska couscousfenan från Le Renard är en finkornig couscous. Det är en autentisk traditionell couscous gjord av högkvalitativt durumvete. Man gör läckra tillbehör, tabboules och andra rätter av den.

  • 84406 halva pistaasi min 1
    6,90

    Halva är en traditionell medelhavsdelikatess gjord på tahini eller sesampasta. Halva smaksatt med pistagenötter från Franska Samia görs på traditionellt sätt utan några konstgjorda ingredienser.

  • 4405 halva vanilja min
    6,90

    Halva är en traditionell medelhavsdelikatess gjord på tahini eller sesampasta. Vaniljen smaksatt med vanilj från Franska Samia görs på traditionellt sätt utan några konstgjorda ingredienser. Vanilj ger den en härligt mjuk arom.

  • körsbär i sirap 320g
    7,50

    Mariangela Prunotto plommon i sockersirap är en läcker konserverad frukt som innehåller läckra plommon odlade i Piemontes fruktträdgårdar och en lätt sockersirap. Buljongen görs endast av vatten och rörsocker. Inget annat behövs för att bevara de läckra aromerna och mjuka konsistensen hos plommon plockade vid precis rätt tidpunkt.

  • ziti pasta 500g min
    6,50

    Ziti är en typisk typ av pasta från Neapelområdet. Den är gjord av italienskt durumvete med traditionella hantverksmetoder. Ziti-pastan görs med den så kallade "Bronze-drawn" metoden, där pastan pressas till sin form snabbare än normalt. I metoden har pastan en speciell, något grövre struktur än vanligt och torkas vid låg temperatur. På grund av strävheten absorberar pastan dock mer av såsens smaker. Ziti-pasta är särskilt lämplig för feta ugnspasta. Den kan också serveras med en rik sås tillagad som den är. Tuberna med Ziti-pasta skärs vanligtvis i mindre bitar före tillagning.

  • Anelli pasta 500g min
    5,75

    Anelli pasta är, som namnet antyder, en ringformad pasta från Sicilien. Anelli pasta är gjord av italienskt durumvete med traditionella hantverksmetoder. Anelli-pastan görs med den så kallade "Bronze-drawn" metoden, där pastan pressas till sin form snabbare än normalt. I metoden har pastan en speciell, något grövre struktur än vanligt och torkas vid låg temperatur. På grund av strävheten absorberar pastan dock mer av såsens smaker. Tack vare sin form är Anelli-pastan perfekt för såväl ugnspasta som soppor och buljonger.

  • getostpasta kryddad med rökta paprikaflingor 110g min
    5,90

    Getostpasta smaksatt med rökt paprika från Finca la Barca kombinerar läcker getost med Finca la Barcas egen specialitet, rökta paprikaflingor. Den smidiga pastan är perfekt för rostat bröd och som bas för olika såser. Kombinera pålägget med dina favoritfyllningar och skapa läckra salta snacks!

  • tatueringspasta kryddad med tryffel 110g min
    5,90

    Tattpasta smaksatt med tryffel från Finca la Barca är ett lyxigt utsökt färskostbaserat pålägg. Smaken av dess autentiska tatin får en sista touch med en touch av tryffel. Prova detta mjuka krämiga och smidiga pålägg på ljust bröd, kex, doppning i grissini eller matlagning!

  • Iberisk possupat kryddad med rökt paprika 110g min
    5,90

    Den iberiska fläskpajen, smaksatt med rökt paprika från spanska Finca la Barca, är en mjuk, len och bredande paté gjord av det bästa köttet från det iberiska fläsket. Pålägget kröns av Finca la Barcas egen specialitet, rökt paprika. Denna paté kombinerar de bästa smakerna av Extremadura!