DeliDel butik

9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
  • paarynahillo williams luomu 320 g min
    4,50

    Lucien Georgelin päronsylt gjord på Williams päron och kryddad med vanilj är en högkvalitativ ekologisk sylt för även de mest krävande gourmeterna. Den är endast gjord av de bästa och renaste ingredienserna utan konstgjorda smakämnen eller konserveringsmedel. Alla älskar detta från bebis till morfar!

  • sardiineja oliivioljyssa 115g min
    5,90

    Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

    La Belle-glada en av de stora klassikerna är sardiner i olivolja. Premium extra virgin olivolja framhäver fiskens egen smak och framhäver de bästa aromerna av sardiner. Prova i en sallad, saltpaj eller på pizza!

  • troféer pastificio Morelli
    6,90

    Trofie-pastan kommer ursprungligen från Ligurien i norra Italien. Dess korta och vridna form gör den till den perfekta pastan för en mängd olika rejäla såser. Trofépastan på Morells pastafabrik är gjord av högkvalitativt durumvetemjöl med vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 15-16 minuter

  • Presentförpackning med 10 olika patéer
    36,00

    La Maison Godards presentförpackning är en läcker present till den som uppskattar det franska köket. Det är också ett enkelt köp för en gourmetkväll, där du vill smaka på så många olika foie gras-patéer och andra typiska patéer från sydvästra Frankrike som möjligt. Beställ till dig själv eller som present!

  • ankanmaksa bloc lounais ranska 2 min
    7,50

    La Maison Godards ankleverblock är gjord av äkta anklever och kryddor. Dess konsistens är slät och mjuk. Ankleverblocket görs vanligtvis i en tegelformad form, som kallas för det ursprungliga franska namnet "block". Produkten innehåller inga tillsatser och är en autentisk original foie gras från sydvästra Frankrike.

  • foie gras hel 125g
    33,30

    Den prisbelönta hela gåslevern från Oie du Périgord är den finaste av foie gras-produkter. Hela foie graset kommer alltid från samma gås och bearbetas endast genom att skära och tillagas i dess burk i ett tryckkärl. När hela foie graset är klippt kan du märka dess sofistikerade, elfenbensfärgade och lätt rosa färg. Dess smak är mjuk och sofistikerad. Hela gåslevern blir bara bättre med tiden!

  • ankanpata jossa 50 ankanmaksa min
    5,95

    La Maison Godards traditionella ankpastej är en högkvalitativ foie gras-delikatess från södra Frankrike. Den innehåller 50 högkvalitativa ankleverblock från %. Inga konstgjorda smakämnen eller tillsatser och konserveringsmedel har använts i ankgrytan.

  • 6,16

    Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

    En av de traditionella klassikerna i la Belle-cheerful är bretonsk fisksoppa. Soppan kompletteras traditionellt med en nypa rouille, några krutonger och en touch av riven ost. Smaklig måltid!

  • 3,90

    Aromatisk och sammetsmjuk tonfiskmousse

    Tonfiskmoussen smaksatt med basilika har en sammetsmjuk munkänsla och en härligt aromatisk smak. Den färdiga tonfiskmoussen passar till salta munsbitar såväl som till att fylla Patong till exempel!

  • tonfisk oliv kapris
    3,90

    Smakrik och färdig välsmakande munsbit

    Tonfiskpasta smaksatt med oliver och kapris är en läcker ätfärdig pasta som t ex äts på bröd eller med potatis. Provences örter och olivolja skapar en värld av medelhavssmaker i pastan. Prova även med pasta!

  • kastanjapurae min
    5,25

    Kastanjepuré från Clément Faugier, ett franskt företag specialiserat på kastanjer, är en traditionell, osötad puré gjord av rena kastanjer och vatten. Som sådan passar den som tillbehör till olika kött- och fågelrätter samt till bakning

  • ekologisk majspasta
    6,80

    Majspastaen på Morells pastafabrik i Toscana är naturligt glutenfri linguinepasta. Majsen som används i pastan är också ren ekologisk. Tillagningstid 7-9 minuter.

  • viinirypaleensiemenoljy min
    7,90

    Druvfröolja tål mycket höga temperaturer, så det är den bästa oljan för stekning. Druvkärnoljan från Huilerie Cauvin i Frankrike är rik på bra fettsyror och är därför en naturlig del av en hälsosam kost.

  • 25,90

    Huilerie Cauvins Délicate ekologiska olivolja är perfekt för medelhavsköket med massor av smaker. Det smakar bra på rostat bröd, vinägretter och sallader. Den passar även bra för stekning och fritering.

  • rökt paprikapulver söt min
    3,95

    La Chinata rökt pepparpulver "dulce" är fullt av aromer av paprika som mognat av den spanska solen. Det är en lokal blandning av Pimentón de La Vera och har ett ursprungsintyg. Det finns tre varianter av Pimentón de la Vera pepparpulver: Picante, dulce och agridulce, alltså varmt, sötsyrligt sött. Den snygga och knallröda plåtburken är lätt att använda och lämnar gärna för att dekorera kökets kryddhylla.