9223372036854775807 produkter

Filter
Gjort
  • gåsfett 320g min
    6,50

    Med gåsfett kan du krydda traditionell stekt potatis på ett unikt sätt. Det är också en nödvändig ingrediens i traditionell Sarlandais potatis, "pommes de Terre sarlandaises".

  • foie gras hel 125g
    33,30

    Den prisbelönta hela gåslevern från Oie du Périgord är den finaste av foie gras-produkter. Hela foie graset kommer alltid från samma gås och bearbetas endast genom att skära och tillagas i dess burk i ett tryckkärl. När hela foie graset är klippt kan du märka dess sofistikerade, elfenbensfärgade och lätt rosa färg. Dess smak är mjuk och sofistikerad. Hela gåslevern blir bara bättre med tiden!

  • la guinette körsbär i mörk choklad
    19,50

    vain nouto

    Mademoiselle de Margaux är en chokladtillverkare granne med den berömda vinproducenten i Bordeaux, Château de Margaux. En av klassikerna hos Mademoiselle de Margaux är Guinette-körsbären konserverade i Armagnac och doppade i mörk choklad. Kombinationen av noggrant utvald armagnac, färska körsbär och högkvalitativ mörk choklad garanterar denna delikatess en underbar kombination av smaker och en aptitretande konsistens som passar även de mest krävande gourmeterna.

  • 5,40

    Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

    En av de traditionella klassikerna i la Belle-cheerful är bretonsk fisksoppa. Soppan kompletteras traditionellt med en nypa rouille, några krutonger och en touch av riven ost. Smaklig måltid!

  • 3,90

    Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!

    Sardinpastan smaksatt med whisky, 'Crème de Sardine au Whiskey', är en av dess största klassiker och den första fisken breder ut sig sedan 1968. En antydan av whisky tar fram fiskens egna aromer och ger karaktären till pastan. Prova det med bröd, smörgåskex eller till och med en Patong-fyllning!

  • 3,90

    Aromatisk och sammetsmjuk tonfiskmousse

    Tonfiskmoussen smaksatt med basilika har en sammetsmjuk munkänsla och en härligt aromatisk smak. Den färdiga tonfiskmoussen passar till salta munsbitar såväl som till att fylla Patong till exempel!

  • 3,90

    Festen känns som en vardaglig hummersylt!

    Sofistikerad hummermousse med inslag av konjak ger lätt lyx till vardagen. Den lätta kompositionen smälter i munnen. Prova som det är med till exempel smörgåskex, grissini eller blin!

  • tonfisk oliv kapris
    3,90

    Smakrik och färdig välsmakande munsbit

    Tonfiskpasta smaksatt med oliver och kapris är en läcker ätfärdig pasta som t ex äts på bröd eller med potatis. Provences örter och olivolja skapar en värld av medelhavssmaker i pastan. Prova även med pasta!

  • kastanjespridning 1 kg
    9,50

    Kastanjepålägg, eller kastanjepasta, är en populär tillbehör till frukost såväl som ett eftermiddagssnack i Frankrike. Clément Faugiers recept på kastanjpålägg har inte förändrats under århundradena och använder endast naturliga ingredienser. Prova detta läckra söta pålägg direkt som det är på bröd, frukt eller ostmassa eller bakning. Ett kilospaket räcker för en längre tid eller för en större grupp!

  • ekologisk majspasta
    6,20

    Majspastaen på Morells pastafabrik i Toscana är naturligt glutenfri linguinepasta. Majsen som används i pastan är också ren ekologisk. Tillagningstid 7-9 minuter.

  • viinirypaleensiemenoljy min
    7,90

    Druvfröolja tål mycket höga temperaturer, så det är den bästa oljan för stekning. Druvkärnoljan från Huilerie Cauvin i Frankrike är rik på bra fettsyror och är därför en naturlig del av en hälsosam kost.

  • 25,90

    Huilerie Cauvins Délicate ekologiska olivolja är perfekt för medelhavsköket med massor av smaker. Det smakar bra på rostat bröd, vinägretter och sallader. Den passar även bra för stekning och fritering.

  • rökt paprikapulver söt min
    3,95

    La Chinata rökt pepparpulver "dulce" är fullt av aromer av paprika som mognat av den spanska solen. Det är en lokal blandning av Pimentón de La Vera och har ett ursprungsintyg. Det finns tre varianter av Pimentón de la Vera pepparpulver: Picante, dulce och agridulce, alltså varmt, sötsyrligt sött. Den snygga och knallröda plåtburken är lätt att använda och lämnar gärna för att dekorera kökets kryddhylla.

  • 3 olika geléer för ost presentförpackning min
    19,00

    Den perfekta presenten till en ostälskare eller som present till en ostprovningskväll är presentpaketet med DeliDels tre olika geléer. Geléer är särskilt väl lämpade för vissa ostar och har nya smakdimensioner utan motstycke. Gelé görs endast av naturliga ingredienser utan konstgjorda ingredienser. Geléerna i förpackningen är:
    Cider, äpple & calvados gelé för camambert / Pont l'Evéque ost
    Vitt vin & pärongelé för roquefort / ädelost
    Fikon & valnötssylt.

  • White Germon tonfisk - tonfiskens kung g
    9,45

    Vit tonfisk - kungen av tonfisk

    När du vill vara säker på att du är säker på att äta kvalitetstonfisk och äkta tonfisk i allmänhet bör du välja la Belle-glad vit tonfisk i olivolja. Vit tonfisk är den mest uppskattade av tonfisken på grund av dess raffinerade smak och solida och finkorniga sammansättning. Prova själv!

  • alziari extra virgin olivolja Prestige 500ml min
    18,90

    La Maison Alziars högkvalitativa Cuvée Prestige extra virgin olivolja är en "cold cru" olivolja kallpressad från oliver som skördats i de bästa regionerna i Europa. Oliver av olika sorter skördas säkert när de är mogna, vilket ger oljan dess unika fruktiga smak. Oljans fina och mjuka aromer lämpar sig för att smaksätta både sallader och tillagade rätter.