DeliDel butik
-
Trofie-pastan kommer ursprungligen från Ligurien i norra Italien. Dess korta och vridna form gör den till den perfekta pastan för en mängd olika rejäla såser. Trofépastan på Morells pastafabrik är gjord av högkvalitativt durumvetemjöl med vetegroddar. Detta bevarar fler vitaminer och aromer i pastan. Tillagningstid 15-16 minuter
-
La Maison Godards ankleverblock är gjord av äkta anklever och kryddor. Dess konsistens är slät och mjuk. Ankleverblocket görs vanligtvis i en tegelformad form, som kallas för det ursprungliga franska namnet "block". Produkten innehåller inga tillsatser och är en autentisk original foie gras från sydvästra Frankrike.
-
Den prisbelönta hela gåslevern från Oie du Périgord är den finaste av foie gras-produkter. Hela foie graset kommer alltid från samma gås och bearbetas endast genom att skära och tillagas i dess burk i ett tryckkärl. När hela foie graset är klippt kan du märka dess sofistikerade, elfenbensfärgade och lätt rosa färg. Dess smak är mjuk och sofistikerad. Hela gåslevern blir bara bättre med tiden!
-
Och Grands classiques de la Conserverie la Belle-iloise!
Sardinpastan smaksatt med whisky, 'Crème de Sardine au Whiskey', är en av dess största klassiker och den första fisken breder ut sig sedan 1968. En antydan av whisky tar fram fiskens egna aromer och ger karaktären till pastan. Prova det med bröd, smörgåskex eller till och med en Patong-fyllning!
-
Kastanjepålägg, eller kastanjepasta, är en populär tillbehör till frukost såväl som ett eftermiddagssnack i Frankrike. Clément Faugiers recept på kastanjpålägg har inte förändrats under århundradena och använder endast naturliga ingredienser. Prova detta läckra söta pålägg direkt som det är på bröd, frukt eller ostmassa eller bakning. Ett kilospaket räcker för en längre tid eller för en större grupp!
-
La Chinata rökt pepparpulver "dulce" är fullt av aromer av paprika som mognat av den spanska solen. Det är en lokal blandning av Pimentón de La Vera och har ett ursprungsintyg. Det finns tre varianter av Pimentón de la Vera pepparpulver: Picante, dulce och agridulce, alltså varmt, sötsyrligt sött. Den snygga och knallröda plåtburken är lätt att använda och lämnar gärna för att dekorera kökets kryddhylla.